Kundig en vriendelijk personeel
fijne, toegankelijke maar vooral zeer kundige tandarts
De tandarts is altijd vriendelijk, behulpzaam als het gaat over mijn angsten. Altijd meedenken en geruststellen.
Het beroep wat ze uitoefenen vind ik verschrikkelijk, maar de mensen in 1 woord GEWELDIG, je word behandeld met respect er word rekening gehouden met een evt angst, kortom Top
Fijne Kliniek met correct, deskundig en aardig personeel
Zeer aan te bevelen .
Prettige omgeving en een goede behandeling
Perfecte Behandelingen bij vervaardigen nieuw kunstgebit
Goede hygiëne, geduldig, vriendelijk, professioneel
Met veel begrip geholpen
Onder narcose mijn behandeling gedaan,eindelijk geen pijn meer als ik mijn mond open doe bij kou .wel 2x terug bij tandarts geweest om vullingen wat af te vlakken omdat dit onder narcose niet goed kan want dan kan je zelf niks aan geven. Maar zonder kokhalzen(en dan zeg ik het nog netjes)terug gegaan. Ben ook vaker bij ellen geweest voor de angst ,en heeft effect gehad. Het haakje zal ik nooit fijn vinden maar dat zien we volgende keer wel.
Goed en snel geholpen. Er werd rekening gehouden met wat mij helpt om me minder gespannen te voelen.
Je wordt met uiterste zorg en liefdevol geholpen…alle vehandelingen worden duidelijk uitgelegd en zo zorgt het ervoor dat je steeds weet wat er gaat gebeuren en ze stellen je constant op je gemak. Super!
Zorgzaam en pijnloze behandeling. Goed advies
Uitleg was goed
Je gaat nooit met plezier naar de tandarts. Maar de warmte die het personeel van receptie tot tandarts uitstraalt voelt meteen goed.
Vakkundig
Al jaren klant en tevreden
Na 4 jaar geen tandarts bezocht te hebben ivm angst voor de tandarts. Uiteindelijk zo ongelofelijk blij dat ik doorgezet heb. Na 4 jaar lang kiespijn heb ik onder narcose 2 kiezen laten trekken, 5 gaatjes laten vullen en een gebitsreiniging laten doen. Wegens extreme angst voor de tandarts, en een braakfobie. Toen ik eenmaal in die stoel zat, zat ik er helemaal erdoorheen. Huilen, misselijk en ik wilde naar huis. Samen met mijn man hebben ze me overtuigd uiteindelijk om het te laten doen. En wat hebben ze voor werk neergezet wauw. Voor ik het wist werd ik wakker gemaakt en het was gepiept. De dag erna werd ik gebeld om te vragen hoe het was gegaan. Ze zijn zo betrokken met hun patiënten. Je voelt je gehoord en niet weggezet als een nummer, dit doet menig mens goed zeker in deze tijd! Ook de dagen erna geen pijn, niet misselijk, geen gezwollen gezicht. Kortom ik voelde me als herboren zonder kiespijn na 4 jaar, wat een opluchting. Wat een top team, was ik maar eerder gegaan! Nogmaals 1000x dank
Helemaal tevreden Rick is een professionele tandarts met veel geduld.
Ben altijd tevreden als ik bij de tandarts geweest ben. De tandarts neemt de tijd, is voorzichtig en vertelt wat hij gaat doen.
Pijnvrije behandeling Deskundig handelen De tijd waarop de afspraak gepland staat en de daadwerkelijk tijd waarop ik naar binnen werd geroepen, was 15 minuten later. Hier punctueler in worden zou mijn tip zijn
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.