Een prettige rustige omgeving. Tandarts is geduldig, luistert en neemt alle tijd. Houdt rekening met patiënten en hun vraag.
Ik ben zeer content.
Na mijn slechte ervaringen bij mijn vorige tandarts, heeft Patrick mijn vertrouwen in tandartsen hersteld door een juiste eerlijke benadering. Zijn vakwerk heeft mij al veel pijn bespaard, en ik kan de Amaliakliniek aan iedereen aanbevelen !
Was bij Amalia geweest voor mijn jaarlijkse controle, snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Vanaf het begin altijd goed geholpen en goede adviezen. Werken nauwkeurig en correct.
Alles goed gegaan
Goede behandeling en vriendelijkheid
Snelle hulp als je belt. Zelfs toen ik 2 dagen voor mijn vakantie weg moest is er toch een gat gevonden om me te helpen. Andere afspraken gaan ook altijd erg goed. Ben bij Ellen 2 keer per jaar voor gebits reiniging, en zei is super top. Super vriendelijk, interesse in mijn andere gezondheids probleme. Ze doet haar werk super goed. Stelt je gerust voordat ze begint. Tandartsen zijn veel goeie, die je ook gerust stellen. Maar helaas zitten er ook botte boeren tussen. Dus die je niks geruststellen, achter je wat in de gereedschappen lade bezig zijn, en niks zeggen wat ze van plan zijn, en daar wordt ik al helemaal paniekrig van.
Prettig, vriendelijk, deskundig. Weet alleen de naam van de tandarts niet meer, vandaar dat ik daar nvt heb aangevinkt.
Met mijn extreme angst voor de tandarts uiteindelijk toch de stap genomen om naar de Amiakliniek te gaan. De tandarts neemt de tijd vertrouwen met je op te bouwen en neemt je echt serieus. Middels een traject uiteindelijk onder narcose alle 4 mijn verstandskiezen laten verwijderen (dit moest 10 jaar geleden al maar durfde ik niet). Inmiddels een stuk minder angst. Heel dankbaar voor deze service!
Omdat mijn zoon en ik heel veel vertrouwen hebben in onze tandarts.
Zeer professioneel en zorgzaam
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de patiënt. Men neemt uitgebreid de tijd en geeft goede uitleg over de behandelingen.
Ben altijd zeer tevreden over de behandeling, mensen zijn vriendelijk maar de wachttijden zijn ellendig lang, en toen ik na het rebasen van mijn gebit terug moest om bij te slijpen kon dat maar op 1 dag, anders had ik een week moeten wachten, want ze zaten vol.en als je een week met pijn moet lopen en niet kunt eten omdat je aan beide kanten pijn hebt, is dat zeer onaangenaam. dus dan zeg ik, neem wat minder werk aan zodat je die service wat naar mijn mening erbij hoort ook kunt geven. Mvg Manuela Lennaerts
Ze vinden mij niet bang genoeg om de narcose te vergoeden…. Wat ik jammer vind … want ik probeer me zo dapper mogelijk te houden … en dat word dan op deze manier tegen je gebruikt. Ben 50 jaar en heb er al die jaren flinke last van gehad en heb er ook over gepraat tijdens andere sessies met psychologen en dokters… terwijl als ik het zonder zou doen ik bang ben voor mezelf wat ik een ander en mezelf zou aandoen tijdens zo’n angst/paniekaanval. Want wanneer ik het voel begint het pas egt en heb ik geen controle over wat ik doe… en ik wil niemand pijn doen. Maar ben geen 4 jaar maar 50 dus de schade zou best aanzienlijk kunnen zijn. Ik ben slecht te verdoven en heb zelfs de kaakchirurg gebeten terwijl ik een roesje had( dus geen narcose). Ik schaam me er sws al voor mijn gedrag wanneer ik angstig of bang ben… en heb nu het gevoel dat ik schijnbaar eerst moet bewijzen dat ik zo bang ben door iemand pijn te doen… en dat wil ik niet. Ik voel me niet beter geholpen dan bij een kaakchirurg. Wel voel ik me beter ingelicht over de hele procedure en betere adviezen… jammer dat ze eerst een bewijs willen hebben voor angst terwijl het toch een kliniek is waar je niet zomaar naar verwezen wordt en dat nou net dat waarvoor je komt … onder narcose niet vergoed wordt… ik heb een uitkering… dus een moeilijke keuze financieel. Maar ik moet wel want kan bijna niet meer fatsoendelijk eten en lachen.
Geachte Mevrouw of Meneer Graag zou ik van u een rekening krijgen gestuurd , dit heb ik al verscheidene keren kenbaar gemaakt i.v.m.het scannen ,privee verzekert) bij buitenlandse verzekering (Allianz). Het zou prettig zijn als u daarvan een aantekening maakt. Bij voorbaat dank Jruss Jan Janssen
Zeer fijne tandarts.
goed verlopen na de behandeling nauwelijks last gehad
Ondanks dat mijn afspraak met de tandarts werd geannuleerd is de afspraak met de mondhygiëniste door kunnen gaan. De vragen die ik had zijn beantwoord en er is nog een afspraak tussendoor gepland. Wederom prettige ervaring.
Ik werd op een vriendelijke, rustige wijze benaderd. Ik kreeg duidelijke uitleg en mijn vragn werden op duidelijke wijze beantwoord.
Prima geholpen door zeer deskundige tandartsen en assistenten.
Bij de mondhygiëne staan op de laatste facturen posten waarover niet gesproken is. Verder lange wachttijden aleer een behandeling volgt. B.v. De tandarts afgebroken kies ruim 6 weken.
Ik kon, i.v.m. beginnende pijnklachten, heel snel afspraak maken en ben direct geholpen, middels een doorverwijzing naar kaakchirurg. Ook de afspraak daar is door jullie direct geregeld.
Tot nu toe altijd correct behandelt, geen problemen met rekeningen vooraf afgesproken behandeling altijd correct uitgevoerd, geen lange wachttijden. Vriendelijk personeel en voor zover ik dat kan beoordelen vakkundige medewerkers.
Snel en goed geholpen.
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.