ik kom nu al een hele tijd bij jullie ,,,ik voel mij thuis
Tandarts vertelde goed wat hij ging doen.
Mijn ervaring is m.b.t tot intake minder enthousiast, anesthesist geweldig, dienstdoende tandarts minder. Overige collega's die ik gesproken heb, als zeer positief ervaren. Als tip wil ik meegeven, er wordt gevraagd koelelementen mee te brengen, het zou voor mij fijn zijn geweest, dat mij aangewezen werd, waar de vriezer stond, om deze goed bevroren/gekoeld te houden.
Heel vriendelijk personeel. Zowel de telefoniste als de tandarts zelf. Je wordt zo snel en zo goed mogelijk geholpen! De tandarts heeft duidelijk uitgelegd hoe ontstoken tandvlees ontstaat en wat ik eraan kan doen. Heel fijn.
Ik word fatsoenlijk en duidelijk geholpen, leuke medewerkers en goede sfeer ( voor ons angstige patiënten )
ontspannen sfeer
Na mijn behandeling op 27-07-2021, is per mail op eigen initiatief door Amalia Kliniek contact opgenomen met mijn bewindvoering. In deze mail ben ik als patiënt niet meegenomen en was ik niet wetens van deze gebeurtenis. Hierdoor heeft de Amalia Kliniek de wet op AVG geschonden gezien het feit er inzagen genoten is in mijn medisch dossier door 3e zonder akkoord patiënt. Tevens ben ik als patiënt gepasseerd in mijn menselijk recht om zelfstandig keuzen te nemen op basis van de zorg wet en dwang. Al met al zeer ontevreden over de afhandeling van de administratie.
Niet tevreden over de hele behandeling.
Ik wil best feedback geven, maar dan graag direct aan mijn hulpverlener en direct na het moment waarop ik behandeld ben, niet digitaal. Ook de vraag hieronder "Aanbevelen?" wil ik niet meer krijgen. Jullie acquisitie mogen jullie zelf doen, daar wil ik geen deel van uitmaken. Deze twee zaken irriteren mij dusdanig dat dat de totaalscore drukt. Over de controle waarvoor ik kwam en de manier waarop de tandarts en de assistente dit hebben uitgevoerd ben ik tevreden. Dat is gebeurd met de gepaste zorgvuldigheid zoals ik van jullie gewend ben. Complimenten daarvoor. Bij een correct uitgevoerd hulpverlenerscontact hoort ook een evaluatie over dit contact aan het einde van dat contact. Dat heb ik liever dan op deze manier. Wij waren met het gehele gezin aanwezig en waren ruim binnen de voor onze afspraak gestelde tijd klaar. Er werd mij een gebitsreiniging bij de mondhygiëniste geadviseerd. Deze werd jaren geleden door de tandarts gedaan en die had in dit geval makkelijk binnen de resterende tijd gekund. Nu moet ik daar een aparte afspraak voor maken. Ik had het een betere service gevonden als de tandarts dit in de resterende tijd had gedaan.
Ze hebben zelden tijd als je een afspraak wil inplannen. Ze nemen niet de tijd voor je. Het is snel snel en door. Dat vind ik jammer. Pluspunt. Het is een mooi gebouw met professiole mense
De ingreep was top , snel en krachtig dus dit is een plus. Maar daarna moet je zelf overal achteraan, afspraken enz en ze zeggen iets te doen na te vragen of iets te regelen dan gaat het mis. Dit is jammer omdat ik echt extreem extreem angstig ben voor de tandarts en daarom ook bij hun ben geweest. Ik heb het geluk dat ik een mantelzorger heb die dit allemaal oplost want anders liet ik alles lopen.
Voor 1 foto 1 maand gewacht. Voor de gaatjes te laten maken ook 1 maand gewacht
Is er iets ,je hoort het meteen en met prijsindicatie.
Fijne praktijk, kom hier al langere tijd.
Doordat ik erg bang ben aangelegd was ik blij met de rust die het team op mij overbracht, waardoor ik het vertrouwen kreeg om door te gaan met de behandelingen. Ik vond het geweldig hoe het team naar je luisterde en probeerde je rustig te houden. De patiënt staat op de eerste plaats.
Dit had ik veel eerder moeten doen, veel te lang bang geweest voor de tandarts, was dus eigenlijk helemaal niet nodig
Uitstekend, beveel jullie overal aan. Word vriendelijk en snel geholpen
Van intake tot operatie prettig geholpen. Fijn dat jullie alle afspraken met de verschillende disciplines achter elkaar plannen. De sfeer is vriendelijk en amicaal, net wat je nodig hebt als je met angst zit.
Heb alleen maar goede ervaring.
Goed en vriendelijk personeel
Prima kliniek waar ik graag kom voor mijn controle en evt behandelingen
Heel tevreden
Als je telefonisch belt staan ze meteen klaar voor je. Met welke vraag je ook hebt.
De persoonlijke vriendelijke benadering helpt mij met mijn angst. Ik heb vertrouwen terug gewonnen. Ik heb het gevoel dat ik deskundig ben geholpen.
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.