Alles prima geregeld, alleen jammer dat niet iedere Tandarts zijn eigen ruimte heeft.
Door de kundige en ervaren mensen in deze kliniek voel ik me weer helemaal top, een schoon gebit, en ook minder bang voor een controle afspraak.
Sinds anderhalve week heb ik boven een kunstgebit. Onder narcose zijn mijn kronen in de bovenkaak er uit gehaald en mijn nieuwe gebit geplaatst. Ik heb hoegenaamd geen napijn gehad. En dit heb ik van menig mens wel anders gehoord. Vanaf de dag dat ik in de Amalia kliniek kwam ben ik als mens behandeld. En ik ben echt bang voor een tandarts. Maar na deze ervaring is mijn angst met zeker 80% gedaald. Mijn dank hiervoor.
goede ervaring alleen momenteel lange wachttijden
Even iemand anders praat en ze luisteren ook goed na me
Uiterst vriendelijk, geduldig en zorgzaam personeel.
Ze luisteren en helpen waar mogelijk is en het ging ook supersnel
Zeer tevreden...
Altijd top service
Ik ben Patrick dankbaar dat hij rekening houdt met mijn angst en hiervoor de tijd neemt en het rustig uitleg wat hij doet of gaat doen. Patrick harstikke bedankt hiervoor!!!!
Alles goed georganiseerd en goed verlopen.
Er word goed naar de cliënt zelf geluisterd. Het personeel legt je heel netjes en rustig uit wat er moet gebeuren. Als ze tijdens het maken van een gaatje merken dat het pijn doet. Stoppen ze al voor je het zelf aan geeft en vragen meteen of het nog gaat. En echt alles gebeurt in overleg met de cliënt zelf. Er word je niks opgedrongen. En misschien wel het belangrijkste het personeel is zeer vriendelijk. Ik ben jaren bang geweest om te gaan. En nu ga ik nog net niet met plezier. Maar als ik eenmaal ben geweest ga ik weer met een goed gevoel weg. Mvg Jordy Bartholomé
Helemaal goed
De zorgverleners denken met je mee. Ondanks de angst bij mij is het een stuk afgenomen. Ik ben zeer tevreden.
Onder narcose tanden getrokken. Kan ik iedereen aanraden.
De tandarts zowel als assistente praten geruststellend en nemen de tijd. Vertellen stap voor stap wat ze gaan doen en dat de gehele behandeling. Dit maakt het iets makkelijker om in de stoel te zitten als je angst hebt.
Vakkundig en prettig behandeld
DE desbetreffende die ik aan de eerste keer aan de telefoon had!!!! (en ik ECHT NIET weet of deze dame in kwestie wel door heeft dat er patiënten zijn bij jullie die niet voor niks naar DE ANGST TANDARTS gaan!!!! DUSSSS.... bellen is al een hele Overwinning dan!!!!) helft van juni, er was een stukje van mijn kies(vulling) afgebroken. En ik kon in August komen!!!! DAT IS DUS EEN NO GO..... En er was ook nog een ontsteking waar ik heel veel last van had..... Ik heb gezegd (omdat ik helemaal van de kaart was omdat ik pas in Augustus terecht kon!!!) Hier moet ik ff over nadenken. De dag erna weer alle moed bij elkaar verzameld en GELUKKKKIG Kreeg ik toen wel iemand aan de lijn die 't snapte en ik meteen nog diezelfde dag kon komen. DANK JE WEL DAME ;) LAAT PATIËNTEN MET PIJN EN EMOTIES NIET ZOOOO LANG WACHTEN...... DAAROM KOMEN WE TOCH BIJ JULLIE. HOOP Dat jullie hier iets mee doen! Met Vriendelijke groet Linda Ohhhh Jaaaa.... En Mijn tandarts die mij geholpen heeft. WAT EEN TOPPER SUPER BEDANKT Rick ;)
Goede verzorging
Vriendelijk en zorgzaam.
Ik kom al sinds 2002 bij de Amaliakliniek ivm enorme angst voor de tandarts in combinatie met een hoge kokhalzen reflex. De narcosebehandelingen zijn dus een enorme uitkomst voor mij. Tel daar bij op het uiterst kundig maar zeer vriendelijk personeel en je begrijpt waarom ik hier blijf heen gaan ook al moeten wij daar 2 uur voor rijden.
Een hele goeie ervaring.daar ik niet kan ontspannen bij behandelingen was dit voor mij een goede keuze onder narcose
Al jaren patiënt bij de amalia kliniek, jammer dat je tegenwoordif maanden moet wachten op een afspraak, zowel bij de tandarts als mondhygiënist. Afgelopen controle voor het eerst mijn tandvlees opgemeten, de tandarts vertelde dat dat bij elke controle hoort. Ik ben aan het denken om van praktijk te wisselen. 2 pluspuntje, ze zijn wel altijd vriendelijk en de tandarts geeft je goede uitleg, daarnaast word ik ook altijd optijd na binnen geroepen.
Beste, Dank je voor het invullen van deze review. Wat jammer te lezen dat dit bij de voorgaande behandelaren niet gedaan is. Helaas zijn beiden niet meer werkzaam bij ons waardoor we dit niet meer met hen op kunnen pakken. Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen om je bezoek evt prettiger/ aangenamer te maken mag je altijd even contact met ons opnemen via [email protected] Groetjes
ok
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.