Mijn dochter met down syndroom zonder probleem in de stoel en liet de behandeling gewoon ondergaan. Klasse
Ik ervaar de behandlingen als prettig, goede uitleg wanneer er iets gebeuren en dat haalt de angst weg.
De tandarts waar ik door ben behandeld , is niet de tandarts waar ik altijd een afspraak heb. Dit was een nood keuze , doordat een kies was afgebroken en ik gelukkig nog geholpen kon worden.
Beste, Hartelijk dank voor de review. Wij zullen dit zeker aan de tandarts terugkoppelen. Met vriendelijke groet, team Amalia Kliniek
Ik ben goed geholpen maar ik vind het niet kunnen dat er een veel te hogen rekening is gekomen voor maar een stangetje te vervangen.
Beste, Wat jammer om te lezen. Indien u wenst dat wij voor u nakijken of de nota daadwerkelijk te hoog was willen wij u vragen contact met ons op te nemen via [email protected]. Dan hebben wij iets meer gegevens van u nodig. Met vriendelijke groet, team Amalia Kliniek
Ben tevreden alleen vind ik dat er al snel wordt gezegd dat er ( zo als bij mij )dat er twee kiezen eruit moeten dat er geen ander oplossing is
Keurig en professioneel en met name zeer geduldig. M.i. Volgens het boekje!! Jammer dat bij de eerste kennismaking/controle (omdat eerdere tandarts elders werk vond) geen tijd vrijgemaakt werd voor een korte mondelinge kennismaking/voorstellen. Zou m.i. wellicht een simpel maar zeker sociaal/menselijk verbeterpunt zijn. E.e.a. komt nu enkel zakelijk over.
Erg fijn! Alleen jammer dat je altijd minimaal 6-8 weken moet wachten op een afspraak.
Geruststellend en proffesioneel
altijd te vreden
Weer mooie voortanden en geheel vergoed door mijn zorgverzekering
Prettige en moderne praktijk. Fijne tandartsen en mondhygiënisten. Altijd tevreden over de behandelingen. Wel handig om ver van te voren een afspraak te maken, want op korte termijn is dit vaak niet mogelijk (tenzij er spoed bij is). Maar als je gewoon na je bezoek de volgende afspraak inplant, is dat geen probleem.
Heb niet hoeven wachten. De losgekomen kroon werd meteen weer voorlopig geplakt en ziet weer goed uit. Heb afspraak gemaakt voor volgende behandeling nieuwe kroon. Ben zeer tevreden
Goed en gerustgesteld
Ik kom al jaren bij dhr Rielinger en dat bevalt prima.
Vriendelijk en deskundig.
De vervanger van mijn tandarts heeft me goed geholpen. Hij heeft me persoonlijk gebeld om de te volgen route voor behandeling uit te leggen.
Altijd goed geholpen!
Voor de eerste keer bij deze tandarts dus ik kan nog niet veel zeggen leek mij best een aardige tandarts ik geloof hij heet Patrick
Ik word altijd vriendelijk en correct behandeld.
mijn ervaring met de Amalia kliniek is zeer goed
Mijn angst voor de mondhygiëniste en tandarts is veel minder geworden door de benadering van beiden. Mijn wens, om continuïteit van de behandelaars (liefst steeds dezelfde) wordt vervult.
Ik ben echt bang voor de tandartsbezoeken maar ik word heel vriendelijk behandeld. Dusdanig dat ik steeds rustiger word. Dank daarvoor :-)
zeer kundig en multi disciplinair
Hoi ik heb al mijn tanden laten trekken en een volledige prothese laten maken de eerste 6 dagen na de operatie had ik mijn gebit in maar omdat alles gezwollen was had ik een dik gezicht eenmaal de zwelling al voor drie kwart weg was had ik nog altijd een dik gezicht en een flinke overbeet ik heb daarom al 8 weken zonder gebit gelopen en schaamde mij hier ook voor nu zijn we al een dikke 3 maanden verder mijn boven gebit past maar zit totaal niet lekker ondergebit kan ik helemaal niet verdragen en als klap op de vuurpijl gaan ze hier pas wat in augustus aandoen en we zitten pas in april
Beste, Wat vervelend om te lezen dat alles zo tegenzit. De overgang van eigen gebit naar kunstgebit is inderdaad soms een hele omslag. Dat gaat soms vlekkeloos en soms met heel wat obstakels. Wat jammer om te lezen dat het bij u met de nodige obstakels blijkt te gaan. Wij kijken graag met u mee of we iets kunnen doen om het tot augustus eventueel toch wat draaglijker te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via [email protected]. Met vriendelijke groet, team Amalia Kliniek
Top!
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.