Neemt de patiënt uiterst serieus. Is begaan met de patiënt. Werkt voor een optimale behandeling en heeft voortdurend oog voor het wel en wee van de patiënt. Tijdens de behandeling wordt de perfecte kwaliteit van kennis duidelijk door de 25 jaar ervaring van de mondhygiëniste. Dit waarborgt tevens een vrijwel pijnloze behandeling. Kortom kwaliteit van de behandelaar een dikke 10. Voor een ieder aan te bevelen. Gegarandeerd GEEN angst meer voor mondverzorging!!
zeer goede service en zeer vriendelijk personeel,had hevige tandpijn,en hebben mij direct geholpen super
Ik ben tot 2 x toe weggestuurd met erge pijn. Ik gebruik tramadol en normaal hield de tandarts daar rekening mee maar de laatste twee keren niet. Vandaar ook laatste 2 keren. Waren de een na laatste keer een zeer vervelende botte intimiderende tandarts. Het laatste bezoek was een broer van mijn oude en dat ging nog net. Mijn dochter heeft dezelfde ervaring gehad van die zeer botte tandarts. Gewoon een boeren l.. Totaal geen tandarts voor mensen met zeer grote angst. Na de laatste keer natuurlijk na een andere tandarts geweest. Er waren maar liefst 7 gastjes die spoed vereisten. Ik werd naar huis gestuurd met een tubetje tandpasta. Er was zeer weinig of geen begrip dat het gebit verslechterd was door half dood te zijn geweest na een maagoperatie.
Een perfecte behandeling. De mondhygieniste houdt volledig rekening met evt medische aandoeningen van de patient en heb je een veilig gevoel tijdens de behandeling. Mijn ervaringen bij de bahandelingen bij de mondhygieniste zijn een dikke 10 waard!
Geen klantvriendelijke personeel aan de balie. Mondhygienist had een heel verhaal om te vertellen bijna 1 kwartier en ik ben degene die de rekening moet betalen voor elk minuut die ze zelf beslist om verder te praten i.p.v al dat informatie samen te vatten of per mail sturen. Ik had heel veel pijn tijdens en na de behandeling door de ruwe behandeling
mijn dochter werd goed gerust gesteld
Wat een fijn team. Ik ben nog niemand tegen gekomen waar ik me niet fijn bij voelde.
Ik was snel aan de beurt. De controle verliep vlot.
professionele en vriendelijke behandeling
Asociale leugenaars
De tandarts en de assistente zorgen voor rust en zorgen dat je angst weggaat. Ze zijn erg lief en weten je precies te vertellen wat ze gaan doen
Fijn geholpen. Rustig....zonder enige druk. Fijn om te horen dat ze zich in mijn ziekte(ms) en medicijnen had verdiept. Ben er blij mee. Ga met een beter gevoel naar de tandarts.
Ik had een afspraak smorgens om 7.45u in Roermond,ik was er om 7.35u/7.40u de deur was nog dicht en alle lampen waren nog allemaal uit. Dus ik had gebeld toen kreeg ik te horen dat ze nog gesloten waren. Dus ben om 7.43u de auto weer in gestapt om naar mijn werk te gaan. Toen belde de tandarts mijn vriendin op met een boze toon,zij heeft toen gezegt dat ik zelf even terug zou bellen om 8.30u. Maar ja onder tussen had ik het nummer van mijn vriendin het nummer gekregen van de tandarts. Dus ik heb gebeld en werd niet opgenomen. Uit eindelijk belde ze terug en toen begon ze tegen mijn, of dat het normaal was dat hij er niet was en zomaar was weg gegaan. Nou het was mij niet gezegt dat de deur pas echt om 7.45u open zal gaan. Maar hoe ze me aan sprak op de toon hoe, was niet heel fijn. Ik heb met een boze stem mij moeten verdedigen want ze bleef steeds zeggen dat het niet normaal en netjes was. Tja als je het niet weet dat de praktijk pas om 8.45u open gaat en niet eerder open gaat en dat je even buiten moet wachten. Heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt, en heb de volgende dag terug gebeld om de afspraak om te zetten naar een andere tandarts binnen de praktijk. Want mijn gevoel bij de andere tandarts is weg. Erg jammer en hoop dat dit kan verkomen worden bij andere patenten. Mvg Paul Janssen
De tandarts dhr. Vos, heeft zich uiterst ingespannen om mijn gebid weer op orde te brengen.
Er wordt zeer rustig gewerkt en ook met de cliënten omgegaan. Er hangt een prettige werksfeer. Wat ook weer goed doet voor de cliënten.
Het hele proces van het plaatsen van een brug super begeleid door duidelijke uitleg en in mijn geval geruststelling.
Ik was zeer bang voor de Tandarts . Vanaf ik daar ben gekomen ben ik niet meer bang geweest, zo hebben ze mij tot rust gesteld. 4 tanden laten trekken gebit gehapt en bij de mond hygiëniste geweest. In een woord super praktijk en goed personeel Susan Esther en Demi bedankt voor de goede zorgen E H.
Controle gehad en goed advies gekregen.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan. De behandelingen worden vakkundig en met empathie voor de client gedaan. De samenspraak met de client over de behandelwijze is prettig.
Zowel tandarts als mondhygienistes doen hun werk goed, met een vriendelijke klantbenadering
Ik ben mijn jarenlange angst voor een tandartsbehandeling vrijwel kwijt geraakt
Voor de toekomst zeer zeker naar deze kliniek
Een prettige tandartspraktijk waarbij er met veel geduld om wordt gegaan met angstige patiënten.
Goede ervaring