Word altijd op tijd geholpen, soms zelfs eerder.
Onlangs weer een goede ervaring bij de Amalia Kliniek. Warm en persoonlijk contact staan centraal bij dit team. Tandarts Yvet neemt uitgebreid de tijd om al mijn vragen en zorgen te beantwoorden. Je bent hier in goede handen met hoogwaardige tandheelkundige zorg met een persoonlijk tintje :)
Goede behandeling en overleg
Zeer tevreden hoe Carola mij heeft begeleid in mijn angst voor de tandarts. Een dikke tien voor haar!
Fantastische tandarts die duidelijk eerlijk en oprecht handeld
Keurige kliniek met vriendelijk personeel en deskundige tandarts. Behandeling (gaatje vullen) verliep voorspoedig. Tijdens behandeling genoeg aandacht voor de wensen van de patient. Het eningste aandachtspuntje is het goed controleren van de hoogte van de vullingen. Uiteindelijk moest ik 2x terug omdat de vulling te lang gelaten was. Dat is dan toch als je niet uit de stad zelf komt een beetje omslachtig om hiervoor telkens naar Roermond te moeten reizen. Desondanks werd het beide keren netjes en kosteloos opgelost. Dus ook bij een 'probleempje' een keurige oplossing. Ik zal deze kliniek zeker aanraden!
Prima ! Heel tevreden! Assisente ok, tandarts neemt de tijd! Dames aan de balie attent!
Że doen wat że willen hel slexht ervaring wat betreft een tandarts,tand niet goed uitgetroken en de patient de schuld geven
Te beginnen bij de balie, goed, doen alle moeite. Bij de tandarts Roel geweest, zeer tevreden, hele sympathieke tandarts, doet alle moeite, legt alles van te voren uit wat gaat gebeuren. Geeft goed advies. Hoop dat hij nog lang aanwezig blijft bij de Alexia kliniek.
Ontspannend
Als super goed. Fijne rustige uitleg, behandeling
Na jaren angst voor de tandarts eindelijk iemand die naar mij luistert en met mij mee denkt en voelt.
Wordt er goed geholpen als er iets is met mijn gebit
Een zeer fijne vriendelijke praktijk Bij binnenkomst word je zeer prettig ontvangen en voor en tijdens de behandeling geven ze uitleg wat ze gaan doen en stellen ze je echt gerust. Veel persoonlijke aandacht en dat ervaar ik als zeer fijn!
Ik ga nooit graag tandarts maar hier voel ik mij op mijn gemak
loop al 1 week met pijnklachten 4 dagen achter elkaar naar tandarts geweest wat mij enorm veel geld kost en nog geen oplossing en koorts en niet lekker. Lig al een week plat!
Ga zo door
Heel goede ervaring en ook nazorg
Fijne controle door tandarts Roel en fijne behandeling door mondhygiëniste Mireille.
Al jaren lang goed ervaringen
Vanaf de eerste behandeling in 2020 tot nu ,voel ik me vertrouwt bij mijn tandarts.