is zeer goed
Deskundig en vriendelijk personeel
Als ik het goed heb, heb ik al 4 verschillende tandartsen gehad in de Alexia Kliniek. Die allemaal prima zijn maar door constante verandering in personeel in de kliniek een gevoel van 'veel verloop' geven. Maar uiteraard blijft in het leven niets onveranderlijk. Alleen mijn mondhygiëniste is pas de tweede die ik heb. Maar wel al heel lang. Wat vertrouwd voelt, en zij doet het ook prima! Aan de balie moeten we soms wat langer wachten omdat personeel het waarschijnlijk te druk heeft en op meerdere plaatsen moet zijn.
Mijn vragen zijn goed beantwoord
Ze zijn altijd erg geduldig en leggen goed uit wat ze gaan doen.
Dankzij de deskundige zorg en begeleiding door mondhygiëniste Carola & tandarts Roel is een bezoekje aan de tandarts niet langer een mentale lijdensweg, maar een ‘walk in the park’. Men neemt zich de tijd voor de persoon achter het te behandelen gebit, geven extra tekst en uitleg wanneer je er om vraagt en hebben ook ongevraagd praktische tips! Deze invoelende eigenschappen en persoonlijke benadering laten je helemaal op je gemak voelen. Wanneer je door slechte ervaringen uit het verleden, net zoals ik, opziet tegen je tandartsbezoek... Zoek niet verder! Ik heb er de rit van een half uur met plezier voor over en verheug me na jaren van vermijding op de volgende afspraak. Op weg naar een stralend en gezond gebit. Ook de telefonische contactmomenten zijn zeer correct en vriendelijk en men informeert je uitmuntend over de afspraken die staan.
Hele aardige medewerksters, mooie praktijk en ik ben goed geholpen aan mijn pijnklachten. Pijn is nu weg. Jammer dat de agenda zo vol staat, een afspraak op korte termijn is dan lastig. Verder alles top.
Kortom super als altijd Altijd super geholpen.
Super blij
Zeer prettige ervaringen in Alexia kliniek. Fijn contact met personeel, professioneel, stellen je gerust en zijn betrokken.