Fijn, aardig, zorgzaam.
Hele lieve mensen en een top mondhygieniste
deskundig behandeld met ontstekingsklachten en goed geïnformeerd over de opties en situatie. Vriendelijk en hygiënisch. prima
Goede ervaring, tandarts weet waar ze het over heeft. Technisch inhoudelijk goed en zeer klant vriendelijk. Verteld altijd wat ze gaat uitvoeren. Vraagt tevens hoe het met je je gaat tijdens de behandeling.
Weer helemaal blij met mijn mooie witte tanden als ik weer ben geweest..
Ben zeer tevreden, altijd vriendelijk en kundig. Voel mij op mijn gemak
Ondanks mijn angst voor mondkapjes (wat de assistente verkeerd begreep en dus verkeerd doorgaf) ben ik blij te zijn gegaan. Door de fijne en begripvolle benadering van de tandarts is mijn angst een stuk minder geworden en durf ik zeker opnieuw te komen.
Fijne mensen die er werken,fijne sfeer,nemen de tijd,willen er alles aan doen om je geen pijn te laten voelen. Vragen tussendoor ook hoe het gaat!
Altijd zeer tevreden
Wat mijn persoonlijke tandarts (Yvet Somers) betreft niets dan lof. Voor haar deskundigheid en duidelijke uitleg zou ik een dikke tien hebben gegeven. Wat ik jammer vind van de praktijk is dat je moet inchecken via een scherm en dat niet even persoonlijk bij de balie kunt doen. Vaak zit daar overigens niemand. Dat zal tegenwoordig wel bij alle praktijken zo zijn, maar persoonlijk vind ik dat jammer. Ik mis die persoonlijke benadering. Gelukkig maakt de tandarts zelf dat ruimschoots goed.
Prima behandeling.
Het is nooit mijn favoriete bezigheid om naar de tandarts of mondhygieniste te gaan, maar de rustige benadering en ontspannen sfeer maken dat een behandeling goed te doen is.
Goede behandeling.
Prettige behandeling, wordt goed overleg gepleegd. Een rustige omgeving.
Sinds verschillende jaren ben ik patiënt van de Alexia kliniek te Echt. Hetgeen ik bij andere tandartsen en mondhygiënisten miste vind ik daar. Alvorens de controle/behandeling wordt uitgevoerd wordt er geïnteresseerd, op rustige wijze gevraagd hoe het met de patiënt gaat. En dat gaat verder dan alleen hoe de patiënt vindt dat het met zijn/haar gebit gaat. Of er wat dat betreft klachten zijn. Er is altijd een moment van een luisterend oor bieden mbt persoonlijke aandacht. Maw, hoe het privé met de patiënt gaat. Dat ervaar ik als heel prettig.
Wij zitten altijd bij Anne. Is een hele fijne en vriendelijke tandarts. Ook de assistentes zijn altijd vriendelijk. Ook fijn dat alles wat er gebeurd ook goed wordt uitgelegd.
Zeer vriendelijke medewerkers Zeer deskundige tandartsen en tand techniekers
Ik word altijd door Bettina geholpen…. Ze is lief, geduldig en denkt mee aan oplossingen… Ik vind haar………S U P E R ! Mevr. Keulen
ze nemen echt de tijd voor jou, begrijpen dat het voor jou eng is, voelen echt met jou mee. En jij kunt aangeven wat jij wilt. Tijdens controle telkens horen wat er speelt of juist niet, het kan (ik wil alles te horen krijgen, blijft ze ff langer hangen ergens, wil ik weten waarom......en ze blijven geduldig & vriendelijk). Als er iets moet worden gedaan, hebben ze begrip voor jouw specifieke beperkingen. En ze overleggen! (voor andere TA's die dit mogelijk lezen: overleg is heel belangrijk, neem de patiënt mee in het verhaal!!!) Ik vind bijv die ringetjes doodeng, ze doen dus meer moeite, in mijn geval met wandjes. En ze hebben me zelfs zover gekregen dat ik geen slaappillen meer neem ervoor, ze zetten de spuiten wel goed (rustig inspuiten TA's! Leer dat nu eens...). En tot nu toe zijn we (mijn man is ook overgeschakeld, hij is niet bang) ook tevreden over de kwaliteit van werk. En ik heb inmiddels al een paar gaatjes en zelfs een kroonvervanging achter de rug bij hen. O, en ze zijn ook nog eens allemaal super vriendelijk :-)
Ik moest naar de tandarts om een oude vulling opnieuw te laten zetten. Ik heb helaas meerdere vullingen, maar normaal doe ik deze zonder verdoving. Nu werd mij geadviseerd omdat deze wat dieper moest dat verdoving aangeraden werd. Dit gedaan, verdovings-spuitje nauwelijks gevoeld en de behandling zelf ook niet. Niet dat ik er altijd naar uit kijk om naar de tandarts te gaan, maar als ik ga dan wordt ik wel altijd naar tevredenheid behandeld. Groet, René
Een zeer kundige en vooral vriendelijke tandarts, die zich goed kan inleven in de patiënt. Ze stelt je op je gemak, en gaat niet beginnen voordat je uitgebreid bent geïnfirmeerd en gerustgesteld. De verdovingsprikken worden met veel zorg gezet.
Heel fijne begandeling gehad. Ik ben geen fan van de tandarts en ga er met buikpijn heen. Gebit heeft een grote schoonmaakbeurt gehad, alles werd rustig gedaan. En goede uitleg gehad en de juuste maat ragertjes uitgezocht. Die ik gebruikte waren dus veel te fijn. Nu gebruik ik 3 verschillende maten.
Heel fijn personeel. Houden rekening met je. Ik heb nl best wel schrik van de tandarts en bij mijn vorige tandarts werd daar niet na gekeken. Ben blij met mijn nieuwe tandarts bij Alexia. Ze zijn er echt voor de patiënt. Hopelijk blijft het zo. Prijzen zouden wel minder kunnen vind ik. Maar goed.
Zeer vakkundig geholpen. Na heel veel jaren met angst en beven naar de tandarts gegaan. Sinds enkele jaren bij de Alexia kliniek en zowaar ik heb geen angst meer voor de tandarts. Zoooooo fijn en kundig geholpen
Het is voor mij een hele onderneming om naar de tandarts te komen. Iets dat in de loop van m'n leven steeds erger is geworden. Ook door niet zo'n fijne ervaringen en de angst voor naalden. Ik hoop dat de angst ooit over gaat, maar wat in ieder geval heel fijn was, was dat Bettina stap voor stap vertelde wat ze deed en de tijd nam. Het voelde heel vertrouwd. Bedankt daarvoor!