Tafel online besteld die 2-3 dagen levertijd had. Aangegeven bij opmerkingen dat (gratis)bezorging op donderdag of vrijdag fijn zou zijn. En perfect woensdag bericht hij gaat bezorgd worden. Bezorgservice was ook prima in orde. Netjes op tijd en binnen neergezet en een nette bezorger. Betalen achteraf is ook erg fijn. Mango eettafel erg mooi.

Heel netjes afgeleverd ,ik heb een eettafel en een salon tafel en bijzetkastje, ben er erg blij mee. Snel geleverd ook ,echt heel goed

We hadden misschien net even pech.

Ja dat was toch wel even een dingetje na dat we alles uitgepakt hadden bleek al dat de onderstel niet lekker in elkaar pasten. Het bleef maar wiebelen ook het staal aan de bovenkant was verbogen. Ik adviseerde stuur het maar terug dat wordt niks. Maar toch maar even geprobeerd. Eerst heeft hij het staal teruggebogen en daar na met extra ringetjes de poot opgevuld dat was een verbetering maar nog niet helemaal stabiel met de tafelblad erop was het stevig genoeg( ik dacht ook dat het een echte houten blad was maar dat is ook niet zo. Ook de poot was licht beschadigd Omdat het staal niet helemaal recht was aan 2 twee kanten kregen we de schroeven ook niet goed aan gedraaid..heb foto’s van het verbogen staal. maar hij staat is een leuke tafel maar de volgende keer zetten we zelf niks meer in elkaar. De doos waar het onderstel inzat was erg beschadigd dus waarschijnlijk is daar wat mee gebeurd. Maar om alles nu weer uit elkaar te halen en weer terug te sturen daar moeten we even niet aan denken. Met Vriendelijke Groet Joop

Geweldig!

Heel blij met mijn mango houten eettafel en salontafel!

Top! Precies zoals op de foto

Exact wat je verwacht als je een tafel besteld. Mooi verpakt, ziet eruit als op de foto en met alle benodigdheden netjes meegeleverd. Blij mee

super, happy

Pakket snel geleverd, zoals beloofd binnen 2 dagen. Maandagsavond besteld, woensdags mijn salon tafels al in huis. Helemaal blij. Top geregeld, super tracer in 15 stappen precies te volgen waat t pakket zich bevindt. Hele vriendelijke bezorger.

Slechte constructie - netjes opgelost

in de constructie om de plank blind vaste zetten ontbreekt de schroefdraad waardoor ik de plank niet vast kan zetten. Is nu goed gelukt en het bedrijf heeft netjes contact met mij opgezocht.

mooie meubels

hele mooie meubels keurig verpakt ben er heel blij mee ,staat geweldig

Goed bedrijf

Ik had een tafel besteld, deze voldeed aan mijn verwachtingen. Prima kwaliteit. Ik had zelf bij jet bestellen nog een fout gemaakt, deze is vlot, netjes en vriendelijk opgelost door de klantenservice.

Snelle en goede levering

Op zaterdag besteld en dinsdag al in huis! Snelle levering en goede informatie van XXLpakket over de dag en tijdstip van bezorging.

Erg tevreden met onze ovalen mango eettafel. De prijs via The Copperbarn was aanzienlijk lager als in andere fysieke winkels. Al was het spannend om via een onbekende winkel (voor mij) te tafel via internet te bestellen. Veel positieve recensies op internet gelezen en dat is ook juist. Achteraf via Klarna betaald.

Top service !!!!!!!

De klantenservice van The Copperbarn heeft ons enorm geholpen. We moesten 3 maanden wachten op ons nieuwe woning en de gekochte eetkamertafel, in opslag zetten. Onze tafel bleek te kein te zijn voor onze woonkamer... wat nu : “ groter tafelblad kopen ? ,, De klantenservice gebeld met de vraag of zij ons konden helpen aan een ander formaat tafelblad. Kim van de klantenservice heeft ons kunnen helpen : konden de tafel omruilen. De volgende dag al in huis ... wat een service ! Dank !!!!!!!! Rob, Elst

Geweldige winkel met mooie spullen en meubels!

Ik had al een salontafel , eettafel en tv- kast hier gekocht en nu een boekenkast bestelt . Helemaal blij .. nu nog een vitrine kast bestellen binnenkort en zijn mijn meubels compleet. Mooie spullen , niet duur , hele leuke mensen , goed bereikbaar en alles wat niet goed mocht zijn ,word opgelost. SUPER ZAAK!!!

Vandaag onze eettafel gekregen. Wij zijn er super blij mee. Ziet er goed en degelijk uit. Ook goede service, ik had een vraag en deze werd per omgaande mail beantwoord. Heel fijn. Kortom, dik tevreden.

Mooi tv meubel

Wederom geslaagd bij The Copperbarn. Mooi tv meubel gekocht. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel, ook als je belt. De bezorgdienst was ik minder over te spreken. Slechte communicatie en doen niet wat ze beloven. Mijn advies aan de the Copperbarn is: ga met n ander in zee!

Eettafel besteld deze was binnen 2 dagen netjes afgeleverd. Had de tafel online besteld maar in het echt was de tafel nog mooier dan op de foto! :)) erg blij mee!

Vertraagd, maar heel mooi

Tv meubel Bas 200 besteld. geschatte levertijd 5 weken. Dat zou precies rond de week van onze verhuizing zijn, dus perfect! Helaas duurde het toch wat langer. Na 7 weken werd het meubel eindelijk verstuurd. Helaas wel fout doorgegeven aan de Bezorgdienst, aangezien het een zwaar meubel is en met 2 personen bezorgd diende te worden. Hierdoor nog een halve week langer moeten wachten. Uiteindelijk, 7,5 week na bestellen, het tv meubel ontvangen. Super mooi meubel, heel goede kwaliteit, goed verpakt en al helemaal in elkaar gezet, dus kon gelijk op z’n plek! Bezorgdienst ook fijn, duidelijk track en trace. Hierna ook bijzettafeltjes besteld bij de Copperbarn, ook een dag later dan verwacht verzonden, maar ook weer heel mooie en kwalitatief goede tafeltjes. Paar keer gemaild met de Copperbarn en altijd snel, netjes en vriendelijk beantwoord. Bedankt Team Copperbarn!

Gewoon fantastisch

Ik bestelde 2 mooie salontafels er stond bij levertijd 6 weken ! Maar een paar dagen later kreeg ik ze al binnen. Zeer goed verpakt .

Er waren wat problemen met de levering van de stoelen die wij hadden besteld, maar dit is zeer netjes opgelost door The Copperbarn.

SUPER

Kochten een salontafelset. Bij het uitpakken bleek er op 1 tafel een kras te zitten. Na contact werd de tafel de volgende dag al zonder problemen omgeruild. Wat een TOP SERVICE!!!

Top geleverd mooi product

Topbedrijf ik had m'n keuze laten vallen op een mooie salontafel,online besteld ,heel snel geleverd Alles perfect verlopen. Heel blij mee

Duidelijke website en snelle service

Tafel was in 2 werkdagen bezorgd. Alles werd netjes en op tijd gecommuniceerd. Tafel was kwalitatief goed en erg stevig.

Fantastisch bedrijf met een uitstekende service!!

Een bedrijf dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt, en levert in de afgesproken leveringstermijn. Chapeau!… Ga zo door.

snelle levering

Site is gebruiksvriendelijk en met duidelijke foto's. Ik heb een tafel besteld en die werd erg snel geleverd. Levering ging ook goed. Het is toch een gok om meubels te bestellen zonder het gezien te hebben, maar door de duidelijke foto's en omschrijving heb ik het toch gedaan...en geen spijt gehad.

Mensen die doen wat ze beloven

Vlak voor de kerst een tafel + stoelen besteld in de hoop dat ik het voor de kerst in huis zou hebben. Het was niet voorradig maar een vriendelijke dame aan de telefoon beloofde mij dat het er op tijd zou zijn. En dat gebeurde, keurig en degelijk ingepakt en keurig op tijd bezorgd. Eindelijk iemand die zich aan haar woord houd. Klasse.

Wattstraat 90

3335LV Zwijndrecht