De medewerkers zijn allemaal vakmensen die de tijd voor je nemen en met je meedenken.
Ik kwam twee keer terug met mijn nieuwe bril, voor aanpassingen aan de glazen. Ben naar grote tevredenheid geholpen.
Heel meedenkend, de tijd voor je nemen en professioneel
Fijn en klantvriendelijk personeel. Wij komen al jaren bij Merx brillen. Goede kwaliteit brillen en fijne keuze daarin.
Goede service en betrokkenheid
Mijn ervaring met Lens in Culemborg is heel goed. Er werken fijne vriendelijke mensen die goed naar je luisteren. Zeer competente opticien.
Karin denkt met mij mee en helpt heel goed. Ze is echt heel goed en weet wat ze doet!
Perfecte service en advies, de bril is echt een groot succes.
Goede service en kwaliteit
Oogmeting laten uitvoeren en naar aanleiding daarvan een bril besteld.
Voor het eerst een multifocale bril gekocht. De service in de winkel was in één woord PERFECT. De bril is ook helemaal naar wens.