Wij zijn recent verhuisd met hulp van Van Beek . Het team is heel goed op elkaar ingespeeld, werkt hard en netjes en is zeer vriendelijk en behulpzaam . Het was een grote verhuizing, wat mede dankzij deze mannen soepel verliep! Een heel goede ervaring !
Ik ben door de receptie / administratie in eerste instantie goed geholpen met telefonische informatie. Vervolgens heeft de heet Van beek een goede schatting gemaakt van de hoeveelheid op te slaan meubilair c.a. ik ben verder prima geholpen bij het ophalen van verhuisdozen en inpakpapier. En tenslotte hebben de verhuizers op prettige en voortvarende wijze de inboedel opgehaald!
Prima verhuizin gehad, we werden geheel ontzegd.
De verhuizing van mijn hoogbejaarde moeder is heel goed verlopen. De verhuizers waren er op tijd en na 1 keer uitleggen wat er mee moest, was het voor de verhuizers allemaal duidelijk. Ze werken rustig en voorzichtig, zeker geen gooi- en smijtwerk. Ook het plaatsen op het nieuwe adres ging uitstekend, met hier en daar een advies van de verhuizers. Dit is de tweede keer dat we Van Beek verhuizingen hebben ingezet en beide keren liep alles volgens wens. Een fijn familiebedrijf zonder blaba.
!
Alles is zeer vlot en netjes verlopen. Fijne mensen!
De jongens hebben het netjes verhuisd met zeer zorgvuldig heid !
We hebben het als zeer plezierig ervaren. Maar dat niet alleen, ook de deskundigheid, betrokkenheid en dat met plezierige (vak)mensen.
Van begin tot einde een feestje om te werken met dit bedrijf.
Heel fijn en professioneel verhuisbedrijf
Prettige samenwerking als altijd met het verhuisteam van Van Beek. Zeer professioneel en alles conform afspraak. Voor de vijfde keer op rij in 20 jaar dat we van hun diensten gebruik hebben gemaakt.
Wij zijn perfect geholpen met onze verhuizing. Professionele, vriendelijke en snelle service. Zeker aan te bevelen!
Goede afspraken, pakken goed in en zijn snel.
Alles verliep prima gedurende de dag. Het was goed te zien dat de heren experts waren op het gebied van verhuizen. Wat iets minder soepel ging, was de demontage van een kast, die we uiteindelijk zelf weer hebben geplaatst en in elkaar gezet, omdat de oplossing die geboden werd (omdat hij moeilijk uit elkaar te halen was) niet handig bleek.
Zeer goede ervaring. Goed overleg en verhuizing volgens plan.
Verhuizing is soepel verlopen. Vriendelijk, integer en deskundig personeel.
Gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen Tel contact liep wat stroef Nette verhuizers, goed geholpen
Komen afspraken na, vriendelijk, spullen (bijna allemaal) op de juiste plek, geen schade. geen negatief woord.
Er stond geen doos op de verkeerde plek Goede service en we hebben geen plannen om te verhuizen maar raden onszelf en iedereen van Beek aan
We hadden al eerder gebruik gemaakt van de diensten van Van Beek/van der Kuil. Door de goede ervaringen kwamen we ook bij deze verhuizing weer bij dit bedrijf uit. De voorbereidende contacten waren plezierig, en op de verhuisdag verliep alles uiterst soepel.
Het hele traject is perfect verlopen. Vanaf de opname tot de verhuizing zelf zijn prima verlopen. Nette verhuizers die je op het gemak stelden en netjes met de spullen zijn omgegaan. Er werd goed naar ons geluisterd en alle spullen zijn goed op de plek gezet.
Met het team van Van Beek klikte het meteen, rustig en hardwerkend. Snel en voorzichtig. Een team dat ingespeeld is op elkaar en weet wie wat doet. Een goede onderlinge sfeer waardoor samenwerking snel en makkelijk gaat.
Hele goede verhuizing probleemloos verlopen goed management en een heel goed team van verhuizers niets was te veel. Voordat wij het wisten was de verhuizing een feit. Compliment aan allen.
Van der Merschlaan 62
3705TJ Zeist