zorgvuldig en dienstbaar
Prettige personen die hun vak goed verstaan. Betrouwbaar, hoge inzet, goed georganiseerd!
De mannen van Van Beek gingen zeer zorgvuldig en accuraat te werk. We zijn op de dag van de verhuizing volledig ontzegt. Klasse!
Prettige en meedenkende medewerkers.
Van Beek heeft onze spullen nu tijdelijk in de opslag staan en een deel van de spullen verhuisd naar ons tijdelijke adres. Hoewel ze een dag eerder dan gepland alles in de opslag kwamen plaatsen is het allemaal soepel verlopen en is de eerste helft van de verhuizing een succes. Over een klein jaar mogen alle spullen weer uit de opslag en verhuisd van Beek ons naar ons uiteindelijke adres!
Van Beek Verhuizingen komt afspraken na, werkt snel en gaat zorgvuldig met je spullen om.
Vriendelijk betrouwbaar netjes gewoon Top
zeer plezierige, vakkundige verhuizers. TOP!
In principe is dit mijn laatste verhuizing gezien mijn leeftijd. Een verhuizing van groot naar kleiner. Heb dit als emotioneel ervaren, maar de verhuizers gingen hier heel prettig mee om. Dikke pluim!
Hierbij wil ik mijn grote DANK uitspreken voor de verhuismannen! Wat ben ik goed geholpen en wat was het prettig, zorgvuldig, heel klantvriendelijk, oog voor detail, vakkundig, prettige sfeer en daarbij ook nog mij geruststellen dat alles goed zou komen!! Ik heb dit enorm gewaardeerd en dit maakte dat ik me wat ontspannender ging voelen op de verhuisdag! Ik ben heel tevreden en de piano en 3 kasten staan erg mooi in het nieuwe huis! De intake vooraf vond ik plezierig, vakkundig, helder en het gaf mij een gevoel van vertrouwen. Ik kreeg goede adviezen en mijn vragen en opmerkingen, werden snel en met geduld beantwoord.
Van der Merschlaan 62
3705TJ Zeist