correct, meedenkend, oplossingsgericht en vriendelijk.
Wat een harde werkers en zo netjes en snel! Heel erg tevreden mee en ik zou ze de volgende keer meteen weer bellen!
Vriendelijk,kundig en doen alles.
Goede service voor een eerlijke prijs !
Goede service, op elkaar ingespeeld in controle, met respect voor onze spullen, gezellige mensen
Verhuizen is een vak. Goede afstemming vooraf en tijdens de verhuizing. Prettig contact, harde werkers.
Kwaliteit van werken is uitstekend voor een redelijke prijs.
Afspraak nagekomen en snel en vakkundig onze huisraad in de verhuiswagen geladen .Er was ook nog ruimte voor tijdelijke opslag.Prima geregeld dus.
Eerlijk, oprecht en super netjes. Alles op tijd, correct, harde werkers, goede mensen. Nog meer? Nee. Ik heb Den Dikken al vaak aangeraden. O ja, nette prijzen, ook voor de opslag van de meubels.
Het kan niet beter.een 10 met een griffel.
Erg tevreden en een last van m’n schouders.
een prima team, werken netjes en voorzichtig. een echte aanrader.
Fijne mannen en heel goed ingespeeld op elkaar. Geen woorden maar daden, geen drukte bij hen in een stressvolle gebeurtenis als verhuizen. Meubels worden netjes verpakt. Snelle actie maar zeker niet gehaast.
Efficiënt en prettig gewerkt onder het motto "geen woorden maar daden"
Alles ging voorspoedig. Hoort zegt het voort. Top
Klantgericht: meedenken ondanks overvolle agenda. Voorzichtig met spullen. Geen onvertogen woord ondanks erg veel (lastige) spullen en adequate oplossingen.
Vakmensen eersteklas. Familie van Beest
Erg tevreden met de voorbereidingen, service en begeleiding tijdens onze verhuizing. Deze vakmensen weten wat ze doen. Een dikke tien!
vriendelijk, snel werken super netjes.
Super geregeld
Goed op elkaar ingespeelde team.
Goede voorbereiding, fijne communicatie Op de dag zelf werd er heel efficiënt gewerkt. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor alles op rolletjes liep Wij bevelen dit bedrijf zeker aan goede prijs kwaliteit verhouding.
Heel goed, goed werk geleverd
We waren weer zeer blij met deze gigantisch goede verhuizers
Verhuizers snelle nette vriendelijke werkers. De dames aan de telefoon gezellige vriendelijke dames.
Rivierdijk 823
3371EN Hardinxveld Giessendam