Kan niet beter
Alles goed geregeld. Vlotte verhuizing. Spullen op de gewenste plaats neergezet.
Alles is zoals afgesproken gedaan. Zeer vriendelijk en ervaren personeel. Zeer tevreden.
Vanaf de intake tot aan de dag van de verhuizing, alles is super verlopen. De communicatie is fijn, er wordt meegedacht, secuur en snel gewerkt. Mochten we ooit nog een keer gaan verhuizen nemen we direct weer contact op.
Afspraken worden nagekomen. Zeer klantvriendelijk
Deskundig, snel, vriendelijk, echt in één woord fantastisch!
Firma den Dikken heeft ons geholpen met inpakken en verhuizen. Alles is keurig en professioneel verhuisd en aldaar weer in elkaar gezet. Geen enkele schade en snel gedaan. Vriendelijk team en prettige communicatie van te voren, tijdens en na de verhuizing.
meerdere verhuizingen meegemaakt maar altijd netjes en goed georganiseerd, zijn perfect op elkaar in gespeelt .waardoor het lekker door loopt.
Fijn contact vooraf, vlotte en zorgvuldige verhuizing. Goed werk geleverd.
Plezierige inventarisering van de omvang van de verhuizing, duidelijke informatie over hoe alles zal verlopen. De verhuizing zelf: in alle rust en zeer snel gerealiseerd. Een aangenaam en geruststellend verhuisteam!
Dit verhuisbedrijf heeft de doorslag gegeven in het goede verloop van onze verhuizing. De verhuizers waren op alles voorbereid en hadden praktische oplossingen en een geweldige inzet. Kortom, ze hebben prima werk afgeleverd!
Hele fijne verhuizers. Rechttoe, rechtaan! Geen gepraat, maar gesleep met spullen op een hele nette manier. Ook fijne mensen om mee koffie te drinken! We willen nog maar één verhuizer en dat is den Dikken!
De verhuizers gingen voortvarend en zorgvuldig te werk. Ze stonden open voor eventuele aanpassingen en vragen. Ze waren vriendelijk, maar namen geen tijd om iets te drinken. Ze hadden zich een beetje verkeken op de tijd, zodat ze een paar dagen later terugkwamen om het werk af te maken. Niets was hen te veel. Top mannen!
Een hard werkend team van verhuizers, dat alle zorg uit handen neemt. Zelfs toe het ging regenen werd een tentje gebouwd over de lift om alle spullen zo droog mogelijk te verhuizen. Ze doen ook niet moeilijk als er even een kast naar de buren gebracht moet worden.
Alles netjes volgens afspraak geregeld! Werken snel en zorgvuldig, zijn fijn in de omgang en doen niet moeilijk. Absolute aanrader!
Goede afspraken gemaakt, alles perfect uitgevoerd.
De verhuizing is prima en snel verlopen. Vriendelijke mensen.
Wij zijn erg tevreden over de verhuizing door Den Dikken. Vele kennissen en familieleden gingen ons voor en helaas moesten we i.v.m. een volle agenda kiezen voor een ander verhuisbedrijf. Dat verschil is wel erg groot! Ze zijn goed op elkaar ingewerkt, gaan goed om met de spullen en hebben voor elk type huis een geschikte oplossing om het zo goed en snel mogelijk in of uit te verhuizen. Hopelijk hebben we hun diensten nu een tijdje niet nodig, maar we zouden ze zeker weer inschakelen!
Dik tevreden over den Dikken! Snel, duidelijk, en de niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit die zéér gewaardeerd wordt.
Uitstekend!!!!
Het was weer een verhuizing door vertrouwde en professionele verhuizers.
Gewoon top! Snel, netjes > het geld dubbel en dwars waard! Dat zit ‘m ook in de kleine dingen, ik herinner me nog het vieze matras toen we eens zelf verhuisden, Den Dikken doet daarom gewoon even een hoes om het matras.
Snel en efficiënt zowel bij inladen als uitladen. Lampen waren in een mum van tijd opgehangen en het bed in elkaar gezet.
Zeer adequaat en heel klant vriendelijk
Voor je het weet ingepakt en onderweg naar nieuwe huis. Zeer snel, en voorzichtig. Leuk team , alles zonder schade over en netjesxwerkend voor men weer wegging.
Rivierdijk 823
3371EN Hardinxveld Giessendam