In 2 dagen verhuisd van Zeist naar Bussum. Alles liep als een geoliede machine. Peter en Marti waren 2 dagen aanwezig. Wat een topkerels! Aardig, grappig en goed georganiseerd. Zeer harde werkers!! Puntje ter verbetering. Bel de klant 1 week van tevoren en spreek nogmaals door wat de bedoeling / planning / activiteiten zijn voor de 2 dagen. Nu werden we dendag voor de verhuizing eind vd middag gebeld om te horen dat jullie om 7.30 uur voor de deur zouden staan. We hadden een ander beeld bij hoe de 2 dagen zouden verlopen. Dat kunnen jullie voorkomen door eerder te bellen en nog even kort de planning door te nemen. Het ging overigens allemaal prima, dus daarom alsnog een 10!
Ik heb de inzet van het Dijkstra-team onder leiding van Gerard ervaren als deskundig, rustig en betrokken. In samenwerking met kraanbedrijf Paul de Koker werd in Amsterdam Noord eerst mijn nieuwe Yamaha vleugel gehesen en geladen. Bij mij thuis aangekomen werd de bestaande Hofmann vleugel netjes ingepakt om ingeladen te worden met bestemming kleindochter in Baarn. Vervolgens werd de nieuwe vleugel netjes uitgepakt en op de goede plek neergezet. Prima samenwerking met deze specialisten van het muziekvervoer!
Perfect!
Verhuizing verliep rustig en gestroomlijnd. Prettige mensen over de vloer gehad. Alles is soepel verlopen en netjes afgeleverd op nieuwe adres.
Vanaf offerte naar vehuizing naar administratieve afhandeling conistente en goede ervaring.
Komen afspraken na, zijn behulpzaam en zeer vriendelijk.
Uitstekende verhuizing inclusief onze dierbare vleugel, zeer prettig en ook flexibel personeel
Harder werkers, goed op elkaar ingespeeld. Alleen de stagiaire moet nog veel leren. Ik ben regelmatig bij het proces betrokken.
helaas een fout: een duidelijk gemerkte kast is niet mee verhuisd "verhuizen naar Eelde" stond op de voorkant van de kast aangegeven
De mannen die ons hebben helpen verhuizen, Barend en Vincent als voormannen hebben een topjob verricht, ze waren accuraat, aardig en werkten hard. Ze hadden pech dat de lift voortdurend haperde, maar ondanks dat ze daardoor een paar uur tijd verloren, zetten ze de schouders eronder en moesten ze een paar keer heen en weer lopen.
vlotte en snelle werkres
Verhuizing is prima verlopen. Verhuizers traden professioneel en daadkrachtig op. Maar alles in een gerustgevende rust. Verhuizers waren zeer vriendelijk en hadden de nodige aandacht voor de klant.
Zie hierboven
Gewoon goed! Net zoals eerdere ervaringen met Dijkstra Transport.
Dijkstra is een ervaren bedrijf en straalt dat ook uit. Ze zijn duidelijk in de prijsafspraak en denken met je mee. Tijdens de verhuizing zelf nemen ze je alles uit handen en Ontzorgen met een joofdletter O.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
'Dijkstra' is al sinds 1928 in ‘t Gooi en omstreken en met name Hilversum dé naam voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Dijkstra Transport & Verhuizingen al tientallen jaren huisverhuizer van vele omroepen en televisie- en radiostudio’s in Hilversum en Amsterdam. Wat begon met een klein klusje voor de TROS is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Dankzij onze zichtbaarheid in televisieland weten vele bekende personen ons te vinden voor een privé-verhuizing waarbij discretie gegarandeerd is. Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen een persoonlijke aangelegenheid is waar je graag de tijd voor neemt zonder pottenkijkers op de stoep. VIP-verhuizingen zijn te boeken in de avond- of nachtelijke (weekend)uren met de inzet van een geanonimiseerde verhuiswagen. Wij zijn al meer dan 50 jaar trotse partner van bijna alle grote Nederlandse orkesten en verzorgen niet alleen het (internationale) transport, maar staan ook garant voor de opbouw van podia en orkestopstellingen. De combinatie van maatwerktransport in speciale muziektrailers met geklimatiseerde laadruimten en de hulp van onze crew op locatie is uniek te noemen. De emotionele waarde van een piano of concertvleugel is vaak nog groter dan de waarde van het muziekinstrument zelf dat je vanwege het gewicht en de gevoeligheid niet zomaar even optilt. Ons geheim? Het gebruik van speciale hulpmiddelen zoals geveerde hondjes, vleugelplanken, beschermhoezen en de inzet van onze piano-auto.