De verhuizing verliep heel vlot. Er werd hard en zorgvuldig gewerkt en de sfeer was gezellig. Problemen werden opgelost. Helemaal TOP!
Is prima verlopen, de 4 toppers hebben het fantastisch gedaan!
in het vervolg misschien een foto maken van de aansluitingen van elektronica voor het ontmantelen is wat makkelijker aansluiten
De verhuisdag is soepel verlopen door het harde werken en sjouwen van de 3 mannen die mij mochten overhuizen. Niets was teveel en de spullen zijn allemaal heelhuids overgebracht.
De vakmensen van Hoekstra zijn vriendelijk en zorgvuldig. Ze hebben onze verhuizing van Friesland naar Zeeland prima verzorgd.
Geweldige mannen (jongens) zeer goed mee samen gewerkt, gezellig met elkaar koffie gedronken en geluncht wat wil je nog meer.
Prettige, nette verhuizers, alles precies volgens afspraak zodat we totaal ontzorgd waren. Voldoende dozen en inpakmateriaal; met aandacht voor de spullen in- en uitgepakt, kortom geweldig.
Super verhuizing! Heel netjes en voorzichtig. Niks is te gek en alles wordt voor je gedaan. Super aardige mannen die goed weten wat ze aan het doen zijn.
Het team van verhuisbedrijf Hoekstra was vriendelijk en behulpzaam, is zeer goed bevallen.
Vriendelijke verhuizers
Even een opmerking. Julie adviseuse Christina heeft met mij afgesproken : Inpakken demonteren van kasten en bed, verhuizen en monteren wat was gedemonteerd. Bij nader inzien moesten wij al vóór de verhuizing 2 grote kasten leeghalen i.v.m. inkorten van de kasten. Wij hebben dus 40 dozen gevuld met alle boeken uit de kasten. Mijn vraag is; wordt ons voorwerk ook op de rekening bekeken? Wij wachten uw reactie af. Een hartelijke groet van Jan en Tjaak Boonstra
op tijd, vriendelijk ,deskundig en snel,
proces van opname, offerte, aanlevering dozen en uitvoering verhuizing goed. kleine teleurstelling doordat gebudgetteerd bedrag blijkbaar te laag was geweest en bedrijf daarover trachtte offertebedrag aangepast te krijgen met als reden extra vracht en opgave dat allerlei zaken meerdere keren moesten worden verplaatst, waarvan geen enkele sprake was geweest. uiteindelijk overeengekomen bedrag gehandhaafd aangezien foutieve inschatting aan de zijde van bedrijf zelf lag. oplossen van schade nog niet te beoordelen, nog niet afgerond
Grote waardering voor Hoekstra verhuisservice. Fluitend en lachend, vrolijk, opgewekt en positief, een "zware" verhuizing doen ruim binnen de tijd die was gepland. Op de warmste dag van het jaar, niet zuchtend maar zingend. Wat een top verhuizers. Het verhuizen werd een feestje.
Netjes, snel en correct.
Plezierige verhuizing met hard werkende mensen.
Fijne mensen die goed met elkaar en de klant communiceren! De sfeer was relaxed!
Heel zorgvuldig, voorzichtig, grote dingen apart ingepakt, ingespeeld vriendelijke verhuisteam!
Heel erg bedankt voor de goede verhuizing!! Groeten Tecla Rijpma.
Vriendelijke verhuizers die heel zorgvuldig omgaan met onze spullen.
Geweldig team
De verhuizing verliep soepel en goed. Het werd een latertje maar de mannen stopten niet voordat alles klaar was! Heel tevreden en dankbaar!
Zeer goed!
De 4 aardige verhuizers hebben al mijn spullen netjes en zonder stress verhuisd. Ook de dames aan de telefoon zijn prettig in de omgang.
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam
Schoenmakersstraat 8