Ben zeer tevreden over onze verhuizing, gedaan door Gebr. Krijnen. Ze komen afspraken na, zijn op tijd en zorgen dat de verhuizing ontspannen verloopt. Gezellig, gedreven team!
Contact van offerte tot afronding verliep vlot en helder. Verhuizing zelf verliep fantastisch: zeer ervaren, servicegerichte, vriendelijke en nette vakmensen! Mocht ik ooit weer verhuizen schakel ik Krijnen zeker weer in!
Ondanks de grote afstand om de spullen te verslepen over straat in Nijmegen ( Lent) en het slechte weer zijn spullennetjes overgebracht. Ik wil dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen, een zeer correct en hardwerkend team leidt dan ook weer tot succes.
snel, behulpzaam, vriendelijk en voorzichtig met je spullen.
Aardige behulpzame meedenkende verhuizer
Zeer professioneel
Zeer goede ervaring gehad. Er werd hard gewerkt, zorgvuldig omgegaan met onze spullen . Men was zeer vriendelijk
Alles correct uitgevoerd
Iets waar ik als een berg tegenop zag, hebben zij gefixt, met realistische kijk en warm hart.
Heb eerder gebruik gemaakt van de diensten van Gebr Krijnen. Dacht toen dat de service niet beter kon, maar men heeft zichzelf overtroffen. Nette mensen, perfect op tijd volgens afspraak.
Al jaren enorm tevreden! Alleen inpakken en alles wordt met zorg en beleid verhuist naar de nieuwe locatie. Daar valt zelf niet tegen te werken!
Door de verhuizers van gebroeders Krijnen zag ik mijn inboedel snel verdwijnen en op de nieuwe locatie verrijzen! Top mensen, keihard werkend de hele dag bij 30 graden op een zomerse dag. Prima prijs kwaliteit verhouding!
Zeer behulpzaam personeel, vriendelijk en hardwerkend. Flexibel. Niks is teveel. Chapeau!
Kundig, snel en professioneel
voor mij de laatste verhuizing .
Alles loopt perfect tijdens de verhuizing
Graag deel ik mijn zeer positieve ervaring met het verhuisbedrijf. Onze verhuizing verliep uitstekend dankzij het harde werk van het team van zes man. Vanaf het begin viel op hoe vriendelijk en professioneel de medewerkers waren. Het team werkte als een goed geoliede machine; iedereen was perfect op elkaar ingespeeld, wat zorgde voor een ongelooflijke efficiëntie. Ondanks het tempo waarmee ze werkten, werd alles met de grootste zorg behandeld. Ik ben zeer tevreden met de zorgvuldige en vlotte manier waarop onze verhuizing is verlopen. Een absolute aanrader!
Afspraak is afspraak. Prima personeel. Zorg en meedenkend met de klant. Voor de derde keer voor ons een prima ervaring
Goed en behulpzaam bij de verhuizing met adviezen
Onze eerste verdieping moest helemaal leeg i.v.m. een totale herinrichting (nieuwe vloer, muren behangen en geschilderd, plafonds geschilderd, nieuwe deuren). Krijnen heeft ons fantastisch geholpen en een heleboel stress weggenomen door de inboedel van 3 kamers op te halen en twee weken in de opslag te zetten. Er is snel, vakkundig en efficiënt gewerkt, inclusief demontage en montage van meubels. Daarnaast nog eens fijne dozen ter beschikking gesteld. Toppers!
Vriendelijk, hulpvaardig, meedenken, professioneel. De verhuizing ging heel goed met hun hulp, zou het iedereen aanraden!
Ken het bedrij van 25 jaar geleden en moet tot mijn vreugde constateren dat ze nog net zo prettig en deskundig zijn als toen.
Verhuizing die naar volle tevredenheid is uitgevoerd!
Lekker snel, aardige verhuizers
Uitstekende samenwerking en sfeer.