prettige, deskundige en vriendelijke service
Dit bedrijf denkt met je mee en zoekt oplossingen als er onverhoopt problemen voordoen.
top
Prima!
Alle medewerkers waren zeer behulpzaam en werkten goed door.
De jongens denken met je mee, kasten uit elkaar halen is niet nodig als we het op deze manier doen zeggen ze. Super Prima samenwerking tussen opdracht geven en de verhuizers
Aandacht, betrokkenheid en fijn contact
tijdig, correct, voorzichtig. helemaal goed.
Als je 3 keer gebruik maakt van de diensten van een verhuisbedrijf zegt dat natuurlijk genoeg. Gebroeders Krijnen is een familiebedrijf met een harde kern aan medewerkers. Professioneel, snel, kundig, gestructureerd en voorkomend. De verhuisdag zelf is zonder stress en verloopt relaxed.
Goede service en zorg voor spullen , ook personeel was prettig om mee te werken
Deskundig en beleefd personeel
De verhuizers hebben hard gewerkt, waren zorgvuldig, vriendelijk en keken niet naar de klok. Ze zorgden ervoor dat alles snel was ingepakt. Op het nieuwe adres vertrokken ze pas toen ook de laatste kast weer in elkaar was gezet.
Het bedrijf heeft net en vriendelijk personeel, dat bovendien goed op elkaar is ingespeeld. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord. Onze meubels, spullen en verhuisdozen werden zorgvuldig ingepakt en vervolgens op een voorzichtige wijze ingeladen. Dat alles met aandacht voor details om beschadigingen te voorkomen. Alles is vervolgens naar de opslag van het bedrijf gebracht en wij nemen aan dat die opslag navenant is. Wij hebben althans het volste vertrouwen daarin.
Qua voorbereidingen, contacten, communicatie en uitvoering Professionals. De 4 mannen die het uitvoerden werkten als team samen, waren handig, improviseerden, waren positief in werk en motivatie, en hadden humor ook als zaken net iets anders verliep als verwacht of gepland. Kortom een Club om zeker opnieuw in te huren bij de volgende verhuizing. Bedankt Mannen!
zie boven
De verhuizers waren op de afgesproken tijd aanwezig en zijn vlot van start gegaan. Door alle mannen is goed advies gegeven over de aanpak van de verhuizing. Op een plezierige manier ben ik steeds door hen te woord gestaan. Omdat de toegangsweg voor mijn nieuwe huis niet klaar was, hebben zij naar een losplek zo dichtbij als mogelijk was gezocht. Het was een stevige inspanning voor hen om alle dozen en meubels uit te laden. Zonder mopperen hebben zij dat vlot uitgevoerd.
De verhuizing van een deel van onze inboedel naar de opslag verliep prettig en efficiënt. Goed contact in de voorbereiding, prima dienstverlening. Prettige en deskundige medewerkers. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer tevreden! Kan dit bedrijf zeer aanbevelen.
Ondanks dat er een flinke termijn tussen het moment van het verstrekken van de opdracht en de feitelijke uitvoering verliep alles perfect. Ook is er goed overleg alvorens er werkzaamheden werden uitgevoerd, masr ook met de uitvoerende tijdens de werkzaamheden.
Het was zorgeloos verhuizen met dit bedrijf. Een goed op elkaar ingespeelde ploeg. Harde werkers en voorkomend. De jongens helpen waar kan. Niets is te veel. Top!
Alle fasen van de verhuizing werden zeer goed uitgevoerd, met veel mankracht, in vrolijke stemming, flexibel, zorgvuldig en dienstbaar. En de prijs was uiterst acceptabel. Ik hoop nooit meer te verhuizen, maar als, dan wordt het weer de Gebroeders Krijnen B.V.
Dit is voor de 2e keer in relatief kortte tijd dat Gebroeders Krijnen mij ontzorgt bij een verhuizing. dit keer waren het 2 woonhuizen die naar 1 woonhuis verhuisd moesten worden met een paar dagen opslag. Niks is te veel voor Bas en zijn Team. Complimenten voor het ontzorgen en de geleverde service. Een hele dikke aanrader!!
Door ziekte lukte het me niet om zelf over te huizen en nog dezelfde dag zijn er 4 mannen gekomen die het volledig over genomen hebben. Werkelijk fantastisch. Dit hadden we zelf nooit gekund.
Uitstekende ervaring. Valt niets op aan te merken. Prettige mensen. Afspraken zijn nagekomen.
Perfecte verhuizing
De verhuizing ging soepel dankzij de goede dienstverlening van Gebroeders Krijnen B.V. Alles goed ingepakt, keurig op tijd, en goed gedemonteerd en gemonteerd. Bovendien ook erg vriendelijk en behulpzaam.