De voorloop naar de verhuizing was oké. Prima dozen. Afspraken werden na gekomen. Verhuizing ging op tijd en vlot. Enige minpunt is dat de schadeafhandeling nog niet goed verloopt. Er is geen actie van uit van 't Net.
Fijne ervaring, er werd goed meegedacht en zelfs meer uitgevoerd dan gevraagd in een - voor ons- best ingewikkelde logistiek met 2x een buitenlift. Supersnel en met humor. Dank!
Een wat moeilijke verhuizing wegens vele schilderijen en afbeeldingen achter glas. Ik weet nog niet hoe alles is overgekomen, dus daarom geef ik nu slechts drie sterren. Bovendien was de daadwerkelijke verhuizing in een andere volgorde dan door jullie vooraf was ingepland
Een leuke club van 4 mannen die zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. Op de piano na zijn al onze spullen met een verhuislift naar de 2e verdieping gebracht, incl. wasmachine en groot dressoir. Dit ging alles zeer zorgvuldig met grote zorg voor de meubels. Kortom: we zijn zeer tevreden.
Zelfs een vroegere start dan een dag eerder aangekondigd! Ondanks regen en wat logistieke uitdaging op de verhuis locatie ging het team (4 man sterk) aan de slag. Professioneel en deskundig met oog voor de te verhuizen inboedel. Wij zijn blij met het resultaat en zullen dit verhuisteam en Van ‘t Net zeker aanbevelen! Dank!
Volledig ontzorgd.
Fijne mensen, werken snel en goed en zijn niet te beroerd om even iets extra's te doen.
Vriendelijke verhuizers, en bekwaam. Het was zelfs een gezellige dag:)
Contacten lopen soepel en zijn prettig. Tijdens de verhuizing werkten de verhuizers snel en efficiënt, met een gezonde dosis humor.
Geen stress met deze verhuizers, heerlijk relaxed en toch snel, bedankt hiervoor
Vakkundige verhuizers
Goede communicatie, flexibel en meedenkend! Verhuizers vriendelijk en behulpzaam Echt een aanrader
10+
Nog nooit zo relaxed verhuisd!
Komen afspraken na en zeer deskundig en vriendelijk personeel.
Ervaren medewerkers, die vlot en snel het huis kunnen leeghalen. Echter, we hadden bewust wat spullen op de vensterbank geplaatst om deze aan het einde van de dag zelf mee te nemen. Deze zijn zonder te communiceren in lege dozen gestopt, waardoor we nog dagen op zoek waren naar onze spullen. Ook hebben we een handyman ingehuurd voor het in elkaar zetten van 3 bedden. Daar zijn wij niet tevreden over.
Geen vijf sterren omdat de chauffeur de straatlantaarn kapot heeft gereden van de gemeente Gooise Meren. Chauffeur was tegen personeel van Beetje Bijzonder (personeel met een beperking) erg lelijk. Hopelijk lost uw bedrijf de schade op met Gooise Meren. De Lantaarnpaal is nog steeds kapot, chauffeur kon deze niet repareren.
Vakkundige verhuizers die goed voor je spullen zorgen.
De verhuizing ging perfect. Zoals eerdere verhuizingen: vol lof!
Verhuizing ging heel snel, vlot. Keurige heren, die zorgvuldig met mijn spullen omgingen.
Vakkundig en vriendelijk geholpen bij voorbereiding en tijdens de verhuizing.
Superieure verhuizing met top aandacht klant.
De mannen hadden mijn meubels binnen no time in de vrachtwagen geladen. De gehele verhuizing van Putten naar Harderwijk heeft 2,5 uurtjes geduurd. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service.
Er was over het hoofd gezien dat het bed niet via de trap kon. De verhuizers kregen raam er niet uit. We hebben op de dag van de verhuizing daarom last minute zelf iemand moeten regelen om het raam eruit te krijgen. Hadden we liever eerder geweten zodat we dit anders hadden kunnen regelen.
Hebben mij goed geholpen met verhuizen. Volledig tevreden van begin tot einde. Het leveren van de verhuisdozen het sjouwen tijdens de verhuisdag zelf. Hiernaast fijn en toegankelijk geweest in het contact.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.