De dag verliep heel soepel, professioneel, gestructureerd en met tussentijds overleg. Erg prettige manier van verhuizen en een dag vol humor. Bedankt heren!
Nog nooit teleurgesteld door dit bedrijf.
Zowel het eerste gesprek als de verhuizing zelf als zeer prettig ervaren. Heel vriendelijk personeel die super netjes werken. Alles werd op de juiste verdieping gezet. Offerte was duidelijk en geen extra verborgen kosten achteraf.
Van t Net doet wat ze beloven. Prima kwaliteit van dienstverlening
Zeer goede dienstverlening. Ze komen afspraken na. Prettige medewerkers, goede materialen. Oplossingsgericht.
We hadden de verhuizing in twee dagen. De verhuizers waren steeds goed op tijd en alles liep zeer soepel, inladen en uitladen. Alles kwam op de goede kamers terecht, zonder beschadigingen. Kortom: zeer tevreden.
Afspraken worden keurig nagekomen. Fijne mensen!
Zeker weten.
Zeer professioneel en uitermate vriendelijk en vakkundig personeel
Blij dat van’t Net ons verhuisd heeft van Soest naar Sneek! Niks was ze te veel, aardige msnnen en alle materialen mee. Top!
De aanvraag, taxatie, en verhuizing zijn moeiteloos verlopen. Vriendelijke en zeer klantgerichte service, goede prijs-kwaliteit verhouding, meedenkend, snelle reactie, afspraken worden nagekomen, betrouwbaar - je kan op hun woord rekenen. Professioneel en gedegen service. Ze laten de concurrentie ver achter.
Alles verliep soepel. Fijne communicatie
Zeer positief over dit verhuisbedrijf. Ze zijn oplossingsgericht en werken erg netjes. In onze familie hebben we meerdere keren gebruik gemaakt van hun service en bevalt erg goed.
hele vriendelijke medewerkers, die wisten heel bekwaam in te pakken we hebben vaak zelf verhuisd maar dit is wel heel gemakkelijk.
In de aanloop van de verhuizing, leek aanvankelijk binnen een offerte veel mogelijk. Uiteindelijk bleek dat tegen te vallen, want het spande zich om de de aard en hoeveelheid van wat naar de Kringloop moest. Uiteindelijk kwam de eindfactuur daarmee daarmee substantieel hoger uit. Het blijkt overigens dat van 't Net de Kringloopspullen niet wegbrengt, maar sorteert en opslaat en vervolgens weer te laten ophalen. Tenslotte heb ik voor de verhuizing op zichzelf alleen maar lof en complimenten te vermelden. De verhuizers zijn zeer professioneel, denken goed mee en richten zich van begin tot eind gedegen op mijn wensen. Petje af.. Daarnaast hebben zij goed gevoel voor humor, waardoor zo'n stressvolle dag, toch heel gezellig wordt.
Op tijd gemeld aan ophaaladres en verhuizen piano deskundig verzorgd.
Zeer fijn personeel die correct en snel de verhuizing heeft verzorgd.
Wij zijn heel erg tevreden over het hele proces van verhuizen met van ‘t Net. Fijn dat er iemand langskomt om te inventariseren. Op de verhuisdag waren de verhuizers er stipt op tijd. En erg leuke verhuizers!
Vlotte verhuizing door flexibel team dat goed op elkaar ingespeeld was.
Uitermate professionele verhuizers: doen alles voor je!
Heel tevreden. Alles ging soepel van communicatie tot alles op zijn plek stond. Echt een aanrader als je een betrouwbaar en gecertificeerd verhuisbedrijf zoekt.
Goed verhuisbedrijf
In drie dagen tijd een complexe verhuizing door gedreven ww't Net laten verzorgen. Het waren drie gezellige dagen, terwijl de mannen stevig doorwerkten. Heel klein minpuntje: het bed was niet helemaal goed gede- en gemonteerd, waardoor ik er direct doorzakte ;)
Goede service vanaf het eerste moment. Wat vooral positief is is dat de communicatie erg goed verliep, dat is tegenwoordig nog wel eens anders.
Vriendelijke mensen die jou zorgen uit handen nemen en professioneel hun taak uitvoeren
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.