alle afspraken waren duidelijk 3 heren werkten super efficiënt. elk zijn eigen rol, maar wel afgestemd klantvriendelijk, snel en zorgzaam werd gewerkt.
Alles zeer netjes geregeld. Mannen zeer netjes met de omgang van de spullen en vriendelijke personeel. Werken netjes wij hadden een lichte bank met stoel helemaal ingepakt . Zou jullie aanraden .
Verhuizers zijn op de afgesproken tijd aanwezig. Pakken alles zorgvuldig in.
Ik heb het ervaren als vlotte vakkundige gebeurtenis, met klantvriendelijke verhuizers.
Goede ploeg Komen op afgestoken tijd. Werken goed en professional
Zie boven
Mannen waren netjes op tijd. Waren zorgvuldig met de spullen deden hun werk netjes en snel. Was een zorgeloze dag voor ons. Ze waren ook nog gezellig was al met al een geweldige geslaagde verhuisdag
Snelle intake en levering inpakmateriaal . Op de dag van verhuizing stipt op tijd gekomen en de mannen hebben zeer snel gewerkt, en ook zeker hard gewerkt. Wat een zwaar beroep! Ook handig in het vinden van oplossingen. In een verhuizing zijn er altijd wel dingen die moeilijker gaan. Was een positieve en relaxte ervaring.
Mijn verhuizing ging uitstekend. Het verhuis team was op tijd . Hebben alles ingepakt en meegenomen. Ik heb geen omkijken. Helemaal top!
Een verademing om zo te verhuizen. Vriendelijk, persoonlijk, meedenkend en betrouwbare mannen. Inderdaad een verhuizing zonder zorgen.
Ben erg blij dat de medewerkers van Van 't Net mij volledig ontzorgd hebben. Zij waren vriendelijk en behulpzaam. Alle afspraken waren duidelijk en zijn op tijd nagekomen. Ik had er geen omkijken naar.
Team werkte goed samen en werkte vlot en zorgvuldig.
Vakkundig en goed meedenkend personeel
Mijn vriend en ik zijn op hetzelfde dag verhuisd naar onze nieuwe woning. Wij zijn echt heel tevreden over de service van Van 't Net - het brengen van de verhuisdozen met instructies, de snelle demontage van onze meubels, alles naar het appartement brengen en monteren ook heel snel. Het aandacht en professionalisme van de verhuizers was echt top!
Er werd zorgvuldig en hard gewerkt. Bij de intake was gesproken over een handy-man. Ik had niet gezien dat die toch niet in de offerte stond. Dat was voor een aantal electra klusjes in het nieuwe appartement wel nuttig geweest. Op de dag van de verhuizing was ik in het pand, had afgesproken dat de verhuizer me zou bellen zodra ze klaar waren om nog even samen een opleveringsrondje te doen, maar ineens waren ze weg.
Alles netjes en gemoedelijk. Er was een goede sfeer, alles werd snel maar vakkundig ingeladen via mijn balkon. De 2 oudste heren werken al 12 jaar samen en daardoor bleven ze kalm en rustig, wat ook weer doorwerkte naar mij. Dikke pluim!
Prettig contact, hulpvarend, mee denken en de rust gehouden
op tijd. deskundig. harde werkers. niets was teveel. vriendelijk team met kennis van zaken
Ze hadden alles goed voor elkaar!! Al mijn zorgen bleken ongegrond!
Prettige en professionele verhuizer. Weliswaar niet de goedkoopste maar wel zeer zorgvuldig en meedenkend.
Mannen wisten van aanpakken, was een goed team. Waren heel attent.
Professioneel, vriendelijk, ontspannen plus de totale begeleiding bij de verhuizing.
precies op tijd, geen moeite te veel en iedereen is opgewekt en vrolijk en in voor een dolletje ondanks het zware werk. Compliment voor de hele crew!
Ik ben onwijs goed geholpen! De heren hebben het onmogelijke, mogelijk gemaakt en zijn enorm net te werk gegaan. Enorm dankbaar!
Mijn verhuizing van Soesterberg naar Soest liep door jullie op rolletjes. Goede en vakkundige verhuizers en een zeer goede service. En grote pluim op jullie hoed.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.