Prettige, aardige en deskundige verhuizers. Ze waren stipt op tijd. Meedenkend, behulpzaam en heel zorgvuldig met mijn spullen en nieuwe huis. Verhouding prijs-kwaliteit prima!
Geen klachten, uitstekende ervaring
Zoals verwacht nrtjes alles verwerkt, opgeruimd niets was hun teveel. Dank daarvoor.
Zeer prettige en professionele verhuizing. Het verhuisteam was vriendelijk en heeft alles zeer kundig ingepakt en verhuisd en ik zou mijn volgende verhuizing zeker weer graag uit handen geven bij dit bedrijf. Ik was alleen verrast dat er geen hoes om de bank ging en planten zoals door de taxateur aangegeven.
Voor het eerst verhuisd met een verhuisbedrijf. Door omstandigheden kwam de verhuizing zelf aan op de allerlaatste dag. Ernst van Van ‘t Net beloofde: “het komt goed!” En…….dat kwam het zeker! Ernst is langs geweest en heeft het aantal dozen, uren en mankracht perfect ingeschat. Alles stond klaar. Het werd netjes met alle zorg in de verhuiswagen gezet door 4 mannen. In ons nieuwe huis daar neergezet waar wij het wilden hebben. Niets gesneuveld of beschadigd, nog geen tandenstoker.! Wij waren heel blij met Van ‘t Net vanaf het eerste telefoontje tot het uitzwaaien van de verhuizers. Bedankt telefonistes (?), Ernst en verhuizers Ivo, Sven, Ryan en Quin!!! Caroline en Evelien uit Haaften
Lastige verhuizing zonder enig probleem uitgevoerd.
Alles was snel ingepakt, konden goed overleggen over de bijzondere items, volgende dag vroeg alles gebracht waardoor we tegen de middag al konden uitpakken. Service bij de offerte was goed en verhuizers vriendelijk en snel. Topverhuizing, zonder zorgen.
Zeer vakkundige, klant- en servicegerichte mensen. Gaan netjes met de spullen om en zijn zeer flexibel. Kortom wij zijn tevreden
De service vóór de verhuizing was prima, ik kon bellen voor vragen en er werd goed gereageerd op mijn verzoeken.
Goed georganiseerd, er werd flink doorgewerkt. Alles is in een vlot tempo ingepakt, gedemonteerd en daarna in de verhuiswagen gezet. Volgende dag alles in omgekeerde volgorde: lossen, in het juiste vertrek neerzetten en monteren. Aardige verhuizers die ook van een lolletje houden.
Super fijn om deze professionele hulp bij de verhuizing. Zeker ook een aanrader om gebruik te maken van de inpakservice. Het scheelt een hoop tijd en voorkomt dat je de dagen voor de verhuizing al in de dozen zit. Ook top hoe de verhuizers alle spullen in no time in het nieuwe huis hebben gezet. Meteen op de goede plek en zonder enig krasje op de nieuwe geverfde muren. En in een relaxte opgewekte stemming, wat erg welkom is in een best stressvolle tijd van een verhuizing.
Ik had de verhuizing goed voorbereid, maar alles verliep dan ook voortreffelijk. Goede sfeer tijdens het inpakken en uitpakken, vlot en goed geregeld, kortom perfect geslaagde verhuizing.
Ze waren snel klaar .
Uiteraard kan ik niet uitstekend (9 of 10) geven want de verhuizing is nog niet klaar. De uiteindelijke verhuizing naar mijn nieuw adres is volgend jaar. Op dit moment worden mijn spullen bij jullie opgeslagen. Zodra ik zicht heb op het einde van de verbouwing zal ik een datum doorgeven om mijn spullen op het nieuw adres te bezorgen..
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.