Uiteraard kan ik niet uitstekend (9 of 10) geven want de verhuizing is nog niet klaar. De uiteindelijke verhuizing naar mijn nieuw adres is volgend jaar. Op dit moment worden mijn spullen bij jullie opgeslagen. Zodra ik zicht heb op het einde van de verbouwing zal ik een datum doorgeven om mijn spullen op het nieuw adres te bezorgen..
Klantvriendelijk, professioneel team, zowel op kantoor als bij de klant.
Klantvriendelijk, professioneel team, zowel op kantoor als bij de klant.
This is our second time moving with Van 't Net and we are extremely happy with the professional service.
Vanwege persoonlijke situatie is de verhuizing plotseling niet doorgegaan. We zijn geweldig goed opgevangen door de verhuizers en later ook telefonisch door de directeur. Alle lof en complimenten.
Alles is volgens afspraak gegaan. Er is netjes gewerkt en is de verhuizing goed gegaan.
Professionele en vriendelijke verhuizers die goed en snel werken. Goede (de)montage service.
op tijd, vriendelijk , denken mee
Heel prettige ervaring met van t net. Met alle medewerkers heel fijn contact gehad, voor en tijdens de verhuizing.
Erg prettige ervaring met een zeer vriendelijke en vakkundige team. Een absolute aanrader
Goede communicatie met kantoor en vlotte bereikbaarheid.
Kundig bedrijf, goeie service
best technische klus in 1 x goed
Heel prettig contact, harde werkers vrijwel zonder pauze waren ze aan het werk. Onderling sfeer was goed. Extra activiteiten werden zo mogelijk gedaan. Al met al zeer tevreden over het inpakken, inladen en verhuizen.
Alle afspraken zijn goed nagekomen. Verhuizers waren stipt op tijd, werkten concensieus en vakbekwaam. Ook de werksfeer onderling was optimaal en al onze spullen zijn schadevrij ovegekomen en werden op de juiste plekken neergezet.
We hadden het goed voorbereid en dat resulteerde in een zeer vlotte verhuizing. De 3 verhuizers waren erg vrolijk en dat maakt het allemaal makkelijker. De kasten werden ingepakt in plastic en ook het matras werd ingepakt. We waren verbaasd dat onze spullen zo snel in de verhuiswagen stond. De verhuizers zijn goed op elkaar ingespeeld en ze gebruiken allerlei materiaal om beschadigingen tegen te gaan. Alles is heel overgekomen. Ook het neerzetten van de spullen in het nieuwe huis ging zeer vlot. Heel fijn hoe het verlopen is, ben er erg blij mee!
De voorbereidingen prima, met inschatting wat noodzakelijk is. Verhuisdozen snel beschikbaar met alle mogelijke verpakkingsmateriaal ruim voldoende meegeleverd. Op onze verhuisdag hebben buitengewoon behulpzame, vriendelijke mensen ons door deze verhuizing geloodst. Efficiënt meedenkend, …. koester deze mannen, ze zijn goud waard voor het bedrijf. Een beter visite kaartje kunnen jullie niet hebben.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.