Prima had de ervaring van m’n dochter en schoonzoon dus twijfelde er niet over goed stabiel bedrijf en keurig behandeld....... Nu de rekening nog
Dit is de vierde keer dat we gebruik maken van de service van van ‘t net. Altijd alles prima in orde.
Verhuizing prima verlopen, alles in een keer mee! Kleinere losse voorwerpen werden in dozen gestopt en meegenomen. Er was alle tijd voor onze verhuizing.
Heel goed verhuisbedrijf,heel vriendelijk en professionele mensen!!!
Alles prima in orde, goed verlopen.
De verhuizing is zeer goed verlopen. Het ging veel sneller dan ik gedacht had.
Bijzonder helpvol, aardige mensen, en niets was teveel. Maakte de dag wat minder stressvol.
Ja
De opname in huis voor de verhuizing was goed een duidelijk. En gies uitgelegd. Tijdens de verhuizing zelf werden we ontzorgd. Vriendelijke en hard werkende mannen. TOP.
Ik ben zeer tevreden. Ik had kort van te voren wat wijzigingen aangebracht, die waren helaas niet goed door gekomen waardoor een te kleine verhuiswagen was verstuurd. Desondanks is het de verhuizers het gelukt om de verhuizing naar tevredenheid te doen. Zij waren vakkundig en vooral aardig. Dat laatste vind ik heel belangrijk omdat ik ervaar verhuizing op zich als onaangenaam. Al met al dus heel tevreden.
idem
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop het verhuisteam de verhuizing heeft verzorgd. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en hebben met veel zorg onze spullen verhuisd naar de opslag.
Puike service - de goede indruk van het offerte gesprek maken ze helemaal waar. Heel professioneel en klantgericht. Inpakservice aanbevolen :)
Vriendelijk personeel en op alle vragen een antwoord. De verhuizers eveneens vriendelijk, correct en vol energie. Ze vroegen op tijd, waar de spullen heen moesten, als dit niet op de dozen stond. Complimenten voor deze mannen!
De mannen werkten hard en snel. Waren vriendelijk en dachten mee.
Vanaf het begin heb ik goed contact gehad met de planner van het bedrijf. Ik kon duidelijk aangeven wat ik wilde en kreeg duidelijk antwoord. Op de dg zelf is de verhuizing goed verlopen, al hadden de verhuizers weinig hulpmiddelen (b.v. om een zware wasmachine te dragen) en deed de laadklep van de auto het niet.
Wij hadden een hele vriendelijke ploeg verhuizers. Ze werkten snel, keurig en efficiënt.
Dit was voor ons de eerste keer verhuizen met een verhuisbedrijf; erg prettig. Vriendelijke mensen, die netjes overleggen.
Vakmensen in een floep en een zucht, was alles zorgzaam naar mijn nieuwe appartement. Zeer zeker aan te bevelen.
Vanaf het eerste telefonische contact tot en met het wegrijden bij ons nieuwe huis in Friesland, wat een TOP bedrijf. Wat een super harde werkers, ze zijn zó goed op elkaar ingespeeld. Het hele team ging heel zorgvuldig met onze spullen om en niets was teveel. Dikke pluim voor allemaal die ons deze twee dagen bijstond. Dank voor jullie inspanning
De meeste verhuizers zijn echte doeners, waardoor o.h.a. wordt vergeten om iets aan de klant te vragen. Daardoor staan een aantal dingen o.a. 2 bureaus verkeerd om. Als wij iets vroegen werd daar altijd gehoor aan gegeven en meteen gedaan.
Zie boven
De offerte was gebaseerd op dat ik mijn kledingkasten in elkaar zou kunnen laten met kleding en dat deze in zijn geheel in de lift zouden worden geschoven. Dit bleek helemaal niet te passen. Hierdoor heb ik denk ik minder hoeven betalen, maar het zorgde wel voor wat chagrijn bij de verhuizers. De man die de leiding had bleef uitermate vriendelijk, maar de jongste medewerker een stuk minder. Hij was ook degene die de meeste spullen in mijn garage heeft gezet. Lichte dozen waar groot breekbaar op stond onderop en de zwaarste dozen bovenop. Als het uit de opslag komt moet ik maar zien of alles nog heel is. Ook dingen onlogisch snel neergezet. Ik ben zelf uiteindelijk nog lang bezig geweest om dingen anders neer te zetten, de dozen andersom te plaatsen en alle kleding die in verhuisdozen was gestopt op te ruimen. Ook het geleverde inpakmateriaal, een rol papier, vond ik karig. Al met al had ik liever wat meer betaald voor een beter georganiseerde verhuizing.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.