Vriendelijk, kundig, hulpvaardig bij uitladen en in nieuwe woning plaatsen
Het was niet de eerste keer dat ik mijn jullie verhuisde maar het was weer heel erg prettig!
Ik ben tevreden alles is vlot verlopen. De afspraken zijn nagekomen. Dus ik ben 100% tevreden
Onze verhuizing is door de medewerkers van van 't Net een feestje geweest, zo relaxt en vriendelijk!
Geen negatieve punten te noemen. Snelle en zorgeloze verhuizing. Goede dozen die ruim van tevoren zijn gebracht en ook weer opgehaald op het door ons gewenste tijdstip. Niets dan lof!
Zeer vriendelijk mensen. Vragen tijdens de voorbereidingen of alles naar wens gaat. Leeghalen van appartement ging in alles rust, zorgvuldig en op een professionele manier. Mijn inboedel staat nog in de opslag vanwege een verbouwing, maar tot nu toe zeer tevreden.
Eerste contact ging vlot. Wij kregen van te voren iemand aan huis die de situatie bekeek. Hierdoor hadden we gelijk een goede indruk en het vertrouwen dat de offerte een reële zou zijn. Hierin zijn we niet teleurgesteld. De verhuizers zelf zijn correct en vriendelijk. Er was enige verwarring over het adres en postcode, en rekeningnummer van het bedrijf. Dit omdat er meer bedrijven van hetzelfde administratieve kantoor gebruik maken. Dit was echter snel uitgelegd.
Wat fijn om te horen! Veel geluk! _Van 't Net Verhuizingen <R.
Van t Net denkt mee, is correct en hulpvaardig en netjes!!
Fantastische verhuizing. Toffe gasten en super gewerkt. Alles stond al in mijn nieuwe huis in 5 uurtjes. Kan Van het Net aanbevelen aan iedereen.
Verhuizing met aardige, gezellige mannen verliep prima, in kortere tijd dan gedacht: de prijsopgave was berekend op een hele dag werken, in de praktijk was dat 7.45 uur binnen komen en 13.30 weer vertrekken. Tussendoor voldoende tijd voor koffie en een lunchpauze. Is wat mij betreft geen hele dag. Dus: goed verlopen, maar tet duur berekend. Heb niet de illusie dat mijn commentaar iet verandert in de financiële afwikkeling. Ik vind dat wat wrang, maar blijkbaar werkt het zo. V
Goed te horen dat de verhuizing naar wens is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op! _Van 't Net Verhuizingen <R.
Het was een hele goeie ervaring. Iedereen denkt goed met je mee en de verhuizers zijn zeer behulpzaam en aardig. Echt een aanrader!
Ze waren keurig op tijd, erg vriendelijk en werkten lekker door!! Volgende keer weer!!
Alles is uitstekend verlopen
Fijne ervaring gehad. Binnen 8 uur waren de zware spullen op hun plek.
De verhuizing viel daardoor mrr
Zie hierboven. het liep netjes, volgens afspraak en het team werkte snel en kundig
Verhuizing ging over twee dagen . Op beide dagen kwamen de zelfde mensen, dat was erg fijn. Er werd netjes gewerkt.
Alles volgens afspraak, en uitstekend uitgevoerd
Een verhuizing is een chaotische ellende . Maar de vier vrolijke verhuizers die adequaat te werk gingen hebben de klus naar volle tevredenheid geklaard.
Fijne meedenkende mensen.
Wat een harde werkers! Duidelijk veel ervaring, vriendelijk en meedenkend!
Helemaal tevreden, alles top geregeld!
het was allemaal prima geregeld. Het enige minpuntje is, dat niet alle dozen op de juiste plek terecht zijn gekomen. Ik had op alle dozen wel het kamernummer gezet, waar ze naar toe moesten, en dat is vaak goed gegaan, maar niet altijd. Maar ach, het waren ook zoveel dozen.... ik kan het ze nauwelijks kwalijk nemen.... Verder waren ze netjes, zorgvuldig, aardig - wat wil je nog meer?
The team is so quick ,friendly and punctual with their time management.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.