Goed team wat samen werkt en zeer vriendelijk in de omgang!
Goede service, teamwork en goed nagekomen afspraken, top!
Vriendelijke verhuizers, die snel, efficiënt en netjes werken!
Goed intakegesprek en planning. Heel vriendelijke en kundig verhuizers.
Wat een heerlijkheid. Alle benodigdheden om zelf in te pakken op tijd geleverd. Tussendoor ook snel de axtra’s die we nodig hadden. De verhuisdag liep super. Snel, netjes en ook prettig en gezellig werd alles vakkundig ingepakt in de kratten voor opslag. Vol vertrouwen kijken we uit naar het moment dat alles weer gebracht wordt.
Wederom goede service
prima service en aardige mannen
prima geregeld goede mensen vriendelijk en gaan door met hun klus zeer tevreden .
Prettige verhuizing. Helaas is de grote eettafel aan de rand beschadigd.
Snel en vriendelijk, wij hadden een te groot meubelstuk gekocht wat naar zolder moest. Fijn opgelost door jullie.
Top bedrijf met hele ervaren verhuizers. Waren iets duurder dan de andere offertes die we opvroegen. Maar ben blij dat we voor hen hebben gekozen. Vlekkeloze verhuizing.
Prima service door bekwame medewerkers!
Prima gegaan. Had misschien iets betere communicatie kunnen zijn over het demontage gedeelte. Maar uit eindelijk prima opgelost door de verhuizers zelf
De werknemers waren op tijd, gingen zorgvuldig met de spullen om en waren vriendelijk, niets was hen te veel. Kortom, complimenten voor uw bedrijf/ werknemers!
Een deskundig team wat zorgvuldig omgaat met de inboedel, gemaakte afspraken nakomt en hard werkt om de afspraken binnen gestelde doelen te halen. Alles onderstreept met vriendelijke humor.
nette vakmannen met humor , erg tevreden
Alles is volgens afspraak gelopen. Wij zijn heel tevreden. Kwetsbare zaken worden in het algemeen met toewijding behandeld. Alleen de staande klok had wat zorgvuldiger behandeld moeten worden.
Het waren aardige mannen, die snel en zorgvuldig werkten
De verhuizing en snel en efficiënt verlopen. Alles keurig in overleg! Ervaren verhuizers!
Op tijd gekomen, direct aan de slag en vlot verhuisd.
Gezellige verhuizers, netjes gewerkt!
goed gecommuniceerd medewerkers doen hun best maar snappen t niet allemaal. er was er 1 bij die nog veel uitgelegd moest krijgen
Van 't Net denkt mee, biedt oplossingen en is flexibel.
De groep verhuizers was vakkundig en snel.Ik was zeer tevreden.
Plezierig en ontspannen. Behulpzaam en harde werkers.
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.