Alles goed geregeld met leuke mensen die meedenken!!
Fijne verhuizers en ook alles goed geregeld. Extra dozen nodig geen probleem, plakband met rolhouder zat erbij. Kinderdozen,. Ook leuk! En het resultaat is ook super netjes. Spullen op z'n plek, ook aan het einde nog alles nagelopen of alles naar wens was. Gowoon zoals een verhuizing hoort!
Op twee dagen zijn wij terugverhuisd naar Delft vanuit Utrecht m.n. vanwege het ziek-zijn van mijn man. Wij zijn 2 personen, 4 katten, 2 cavia's, 3 grote instrumenten en zo'n 300 dozen... . Door de speciale omstandigheden was er een behoorlijke druk op deze paar dagen (1+2 oktober) en ondanks het feit dat er in de middag in de stromende regen gewerkt moest worden, bleven de mannen degelijk doorwerken, optimistisch, vrolijk en doorlopend uiterst voorkomend naar ons toe. Hun werkhouding heeft het ons mogelijk gemaakt dit dóór te zetten: één gróót compliment en véél dank aan hen en in het bijzonder 'Cho', die als handyman ook tot 3x na die verhuisdagen, uiteindelijk met de resterende dozen als laatste op 25 augustus is gekomen om deze giga-klus te klaren en af te ronden.
De mannen waren nergens te beroerd voor. De verhuizing verliep vlekkeloos
Ondanks de kapotte verhuislift en de reparatie en vervangtijd, in 1 dag over Kalme, vriendelijke werkers en top voorman!
zie boven
En mooie prijs duidelijk
Wij zijn zeer vlot geholpen. Op de afgesproken tijd aanwezig, het hele huis even doorgelopen met de nodige opmerkingen en instructies en daarna liep het als vanzelf. Op het nieuwe adres even de ruimtes bekeken en vertelt wat waar te plaatsen, het liep als een zonnetje.. Personeel is goed op elkaar ingespeeld. Alle afspraken zijn naar onze tevredenheid uitgevoerd.
Vriendelijke en deskundige inpakker, zeer vrolijk en deskundig verhuisteam maakte de in principe stressvolle verhuisdag zeer ontspannen. Dank!!
Het verhuizen is succes goed verlopen , mijn dank is zeer groot het is alleen jammer diegene die mijn spullen kwamen inpakken dat zei er niet waren met het uitpakken het waren hele leuke mensen ! En netjes en ook nog eens super gezellig Mvg chantal bertelink
De verhuizing is snel, met grote zorg door keurige verhuizers (met een gezonde dosis humor!) naar volle tevredenheid uitgevoerd.
ik begrijp dat u deze verhuizing anoniem heeft uitgevoerd Geen naam op de auto. de mannen waren vriendelijk maar onbekwaam
De inpak dag verliep prima, wij (Jeroen, dochter Laura van 15 en ik )hebben zelf wel ook volop meegeholpen met inpakken etc. om alles op tijd af te kunnen krijgen. Hierin verliep de samenwerking goed en gezellig. Handyman was ook echt Handy en zorgvuldig met de spullen. Inpakken/uitpakken is beide dagen super goed gedaan door allemaal. De uitpakdag verliep ook prima. Opvallend was wel dat de "Handyman" erg onzeker was in zijn handelen, Jeroen is om deze reden er maar steeds bijgebleven. (Was ook een plafondlamp gesneuveld, kan gebeuren maar is we een aandachtspunt). Jongens hebben hard gewerkt om het allemaal op orde te krijgen, complimenten! Sfeer was goed met een goede dosis humor kan je nou eenmaal bergen verzetten:) Bedankt namens ons, Jeroen, Laura en Frederiek
Dit bedrijf doet wat het belooft, prima service , Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!
Goede afspraken kunnen maken. Verhuizing was snel en nauwkeurig uitgevoerd. Gelukkig geen schade gehad. Top geregeld!
Zo fijn hoe dit gegaan is. De mannen hebben hard gewerkt en tegelijk was er een hele ontspannen sfeer. Geen moeilijk gedoe en heel vertrouwd.
In de offerte stond al wanneer er contact zou worden opgenomen door Van 't Net om de verhuizing te bevestigen en een tijdstip op te geven. Dit is keurig gedaan en de verhuizers waren inderdaad op tijd. De heren werkten netjes, waren beleefd en hebben alles conform afspraak geregeld. Het was fijn om te weten dat de verhuizing in goede handen was.
De verhuisploeg was erg vriendelijk en doelgericht en wij bevelen deze mensen bij iedereen aan. Was ook enige schade aan een TV ,schadeverhaal geweldig en erg klantvriendelijk opgelost. Kortom wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze verhuizing
Goed overleg. Netjes en zorgvuldig ingepakt Alles ook naar de plaats die je wilt of verwacht Demontage en Montage in goed overleg Geen beschadigingen of vermiste zaken. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Leuke verhuisploeg. Alles liep op rolletjes. Geen enkele schade (iets wat ik eigenlijk ook niet had verwacht van dit verhuisbedrijf). Alles wordt op een deskundige wijze verpakt in de verhuisdozen. Zo heb ik nogal wat grote technische Lego modellen, die allemaal afzonderlijk in noppenfolie werden verpakt. Meubels worden goed behandeld.
Gedreven , behulpzaam en deskundig personeel Ik zal zeker jullie aanbevelen
Alles na wens verlopen
Waren op tijd en zijn vliegensvlug en beheerst gaan verpakken de kastjes met folie. Tevens waren de spullen en dozen snel in de auto. Ook het uitladen ging zeer rap en netjes. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij meer dan tevreden waren.
goede verhuizing, keurig op afgesproken tijd aanwezig, snel gewerkt, televisiepoot ging kapot ==> provisorisch verholpen en later keurig verwerkt in de eindafrekening
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.