Prima werk geleverd

Uitstekende en heldere communicatie. Goed voorgelicht tijdens een bezoek aan de showroom. Dakraam netjes en vlug geïnstalleerd.

Goed en snel geplaatst. Kundige en meedenkende installateurs.

Goed en snel

Goede en snelle service

Goed bevallen

Na een zoektocht op t web is de keus gevallen op Dakraam vervangservice(DRVS). Website is duidelijk met t aanvragen van een offerte. Reactie op de aanvraag was snel. Na wat onduidelijkheden van mij kant, telefonisch contact gehad en goed en vriendelijk te woord gestaan. Offerte is voor twee weken, wat voldoende tijd geeft om erover na te denken. Ook het feit dat er geen voorschot wordt gevraagd, maar de betaling binnen zeven dagen na het opgeleverde werk moet worden voldaan, is een plus. Na kleine wijziging in de aankomsttijd vóór aanvang werkzaamheden, waren de heren keurig op tijd. Ramen redelijk snel gedemonteerd en nieuwe(kunststof) geplaatst. Helaas waren twee van de bestelde dakraamgordijnen niet de juiste, maar ze beloofden dat het dezelfde dag nog geplaatst zou worden en dat hebben ze gedaan: teruggereden naar de zaak, juiste opgehaald en vervolgens geplaatst. Klasse! Ook de uitleg tijdens het plaatsen en antwoord op mijn vragen heb ik als positief ervaren. Werk netjes uitgevoerd, hoewel de kitnaad aan de binnenkant, van mij wat dikker had mogen zijn. Voor het afvoeren van afval moet worden betaald, (bedrijven moeten betalen en dat rekenen ze door)dus dat heb ik maar zelf gedaan. Korting op de raamgordijnen was mooi meegenomen.(bij Velux zelf iets duurder). DRVS was niet de aller goedkoopste van de door mij opgevraagde offertes( scheelde niet heel veel), maar in zee gaan met een bedrijf die je kan vertrouwen is ook wat waard.

Vakwerk

Nette en ervaren vakmensen. Top.

3 x goed,

3x! Dit raam was ons derde raam wat vervangen is door de dakraam vervangservice. En al 3x volledig naar wens. Wij zijn zeer tevreden. Kundige, vriendelijke mensen die snel en volgens afspraak werken, en nog eens netjes ook! 5 sterren, zeer verdient!

De behandeling werd vriendelijk en professioneel uitgevoerd

De ramen konden niet onmiddellijk geplaatst worden omdat er nog kleine onderdelen van de zonnepanelen in de weg zaten. Men was zo flexibel om de montage binnen twee dagen te hervatten. Er werd netjes gewerkt. Het werkgebied werd schoon achtergelaten.

Prima gedaan

Snelle afhandeling en alle oude spullen meegenomen

Prima geholpen

Goede snelle service bij een totaal verrot oud kozijn van de Velux

Via dakraamplaza.nl makkelijk besteld. De monteurs kwamen op tijd, werken netjes en zijn goeie gasten. Aanrader!

Top!

Duidelijke communicatie en gemaakte afspraken worden nageleefd. Het dakraam snel en vakkundig geplaatst door vriendelijke en nette werklui. Ook alles keurig opgeruimd. Aanrader! Dank jullie wel!

Onze oude dakraam moest vervangen worden van hout naar kunststof. Vanaf het begin goede contant met mevrouw Maaike, telefonisch als e-mail. Snelle aangevraagde diverse offertes. De vriendelijke heren Marijn en Oscar stelde zich bij aankomst netjes voor en legde uit wat er gedaan zou worden. Voor installeren wordt alles dubbel gecheckt. Na het installeren van het dakraam hebben ze uitleg gegeven hoe dit raam werkt en uitleg gaven aan mijn vragen. Ik ben zeer tevreden over hun uitgevoerde werkzaamheden, en keurig netjes bezemschoon afgeleverd. Oude spullen meegenomen. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Binnen 1,5 uur 2 dakramen keurig vervangen, na afloop netjes achtergelaten

Snel en vakkundig

Ik heb recent 3 veluxramen laten vervangen. Dat kon snel (binnen 3 weken) en de montage ging ook snel en schoon. Ze hebben het duidelijk vaker gedaan.

Niet compleet afgeleverd

Het dakraam zit er goed in maar ze konden de muggen hor niet plaatsen om dat ze als het dakraam op zijn eerste stand vast stond ze hem dan niet naar beneden konden trekken want dan liep hij tegen het raam aan als ze dan een frame hadden gemaakt van hout dan kon dat wel dus heb ik dat zelf gedaan dat vind ik jammer.

Goed contact van begin tot einde (offerte, planning, plaatsing). Kwaliteit in uitvoering: netjes gewerkt, vriendelijk personeel. Komen afspraken na: planning ruim van tevoren bekend en wachttijd acceptabel. Resultaat zoals beloofd. Zou dit bedrijf warm aanbevelen.

Zeer professionele uitvoering conform afspraak tegen een redelijke prijs.

Heel fijn en professioneel bedrijf met ervaren en zeer vriendelijke monteurs. Het eindresultaat was perfect. Chapeau!!

Perfecte service, fantastisch resultaat.

Voor de 3e maal is dakraam vervangservice bij ons aan huis geweest, eerste 2x voor een vervanging van een dakraam, deze x voor het aanbrengen van een nieuw dakraam. Ook deze x weer razendsnel geplaatst en fantastisch resultaat, veel natuurlijker licht binnen. Wij adviseren dit bedrijf van harte aan.

Professioneel werkzaamheden

Binnen drie uur was het werk van het installeren van een nieuw dakraam perfect gedaan, alleen de extra 200 euro die ik moest betalen voor het zagen van het small hout (balk) vind ik onzin en te duur.

Keurig werk verricht

Dakraam Vervangservice heeft ons goed voorgelicht om tot de juiste keuze te komen t.o.v. de mogelijkheden van ons dak. Netjes afgewerkt en mooi opgeruimd en ook nog eens 10 jaar garantie. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer net werk afgeleverd

De heren stelde zich bij aankomst netjes voor en legde uit wat er gedaan zou worden. Daarna legde ze ook uit dat het mogelijk rommelig zou kunnen worden en dat zij hun best zouden doen om dit tot een minimum te beperken. Doordat het buiten regende hadden ze zelfs gevraagd of ze een oude handdoek mochten gebruiken om het binnen droog te houden. Ze hadden zelf een groot zeil meegenomen om het ergste vuil op op te vangen. Na het installeren van het dakraam hebben ze uitleg gegeven hoe dit raam werkte omdat dit model iets anders werkte dan het oude Velux dakraam. Ik ben enorm tevreden over hun vakkundigheid en vriendelijkheid waarin ze uitleg gaven aan mijn vragen.

prima werk afgeleverd.

oude raam netjes, zonder beschadigingen, verwijderd. nieuwe raam vlot geplaatst en ook nog een aanpassing gedaan zodat minder vuil in de gootjes blijft liggen. werkvloer netjes schoon gemaakt. alles naar volle tevredenheid.

De mannen hebben snel, netjes en opgewekt gewerkt.

Ik vond het een beetje lastig om alles via de mail te regelen. Het is prettig als er van te voren iemand langs komt om op te meten en de mogelijkheden te bespreken. Maar het is allemaal goed in orde gekomen. Dat heb ik al gemaild toen ik de rekening betaalde.

Vlot, vriendelijk, kundig en snel.

Vlot, vriendelijk, kundig en snel.

Goed, duidelijk en volgens afspraak

Vanaf begin tot eind, heldere communicatie! Velux dakramen zijn snel en netjes geïnstalleerd, alles werd keurig opgeruimd. Alles volgens afspraak geleverd.

Obool 8

2353TG Leiderdorp