Goed bevallen
Na een zoektocht op t web is de keus gevallen op Dakraam vervangservice(DRVS). Website is duidelijk met t aanvragen van een offerte. Reactie op de aanvraag was snel. Na wat onduidelijkheden van mij kant, telefonisch contact gehad en goed en vriendelijk te woord gestaan. Offerte is voor twee weken, wat voldoende tijd geeft om erover na te denken. Ook het feit dat er geen voorschot wordt gevraagd, maar de betaling binnen zeven dagen na het opgeleverde werk moet worden voldaan, is een plus. Na kleine wijziging in de aankomsttijd vóór aanvang werkzaamheden, waren de heren keurig op tijd. Ramen redelijk snel gedemonteerd en nieuwe(kunststof) geplaatst. Helaas waren twee van de bestelde dakraamgordijnen niet de juiste, maar ze beloofden dat het dezelfde dag nog geplaatst zou worden en dat hebben ze gedaan: teruggereden naar de zaak, juiste opgehaald en vervolgens geplaatst. Klasse! Ook de uitleg tijdens het plaatsen en antwoord op mijn vragen heb ik als positief ervaren. Werk netjes uitgevoerd, hoewel de kitnaad aan de binnenkant, van mij wat dikker had mogen zijn. Voor het afvoeren van afval moet worden betaald, (bedrijven moeten betalen en dat rekenen ze door)dus dat heb ik maar zelf gedaan. Korting op de raamgordijnen was mooi meegenomen.(bij Velux zelf iets duurder). DRVS was niet de aller goedkoopste van de door mij opgevraagde offertes( scheelde niet heel veel), maar in zee gaan met een bedrijf die je kan vertrouwen is ook wat waard.