Professioneel en uiterst vriendelijke vaklieden die het dakraam hebben vervangen.

Uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste type dakraam.

Alles prima voor elkaar!

Zowel telefonisch als via de mail attente service. Helder, duidelijk, overzichtelijk. Ook de werkzaamheden werden prima uitgevoerd door vrolijke en deskundige jongens. All lof!

Prachtige dakramen + raamdecoratie voor een goede prijs. Super snel geleverd en geplaatst. Horren lopen niet soepel maar ze kwamen direct terug om dit te controleren. Wacht nog op nieuwe, zoals door hun aangegeven, maar verder helemaal top. Mooi adresje voor mooie spullen!

Voor deze tijd geweldige ervaring

Professioneel e. Klantvriendelijk geholpen nette werkers

Snel en deskundig geplaatst.

Prima. Zo kort na de plaatsing heb ik natuurlijk nog geen gebruikservsring. Daarvoor moet de enquete op een later tijdstip plaatsvinden. Dus......mijn zeer goede beoordeling is onder voorbehoud.

Ramen netjes geplaatst, gewoon tevreden.

De oude ramen moesten nodig vervangen worden, geen lange wachttijden. Vlot en goed geplaatst. Een klein minpuntje is dat het wel wat netter achtergelaten had kunnen worden. Volgens de offerte zou het bezemschoon opgeleverd worden en dat wel wat beter gekund. Desalniettemin tevreden.

Deskundige uitvoering conform offerte .

Prima voorlichting en vervolgens accurate deskundige montage conform offerte.

Prettige communicatie en goede afwerking

Ik heb twee dakramen in onze slaapkamer laten vervangen. Tijdens de voorbereidingen werd ik tijdig en op correcte wijze te woord gestaan. De dakramen zijn vakkundig geplaatst en goed afgewerkt. Ook zijn alle producten conform de aanvraag geleverd en we kregen er ook een paar horren bij. Kortom zeer tevreden.

heel tevreden met alles!

Met 3 man kwamen ze het raam vervangen. Vriendelijke knullen, serieus in hun werk, ze wisten wat ze deden. Geweldig goed resultaat.

Perfecte planning en uitvoering

Dakramen zeer snel, deskundig en heel netjes vervangen. Super aardige ploeg monteurs.

Snel en netjes.

De 3 heren werkte snel en netjes. Waren op tijd. Vertelde wat ze gingen doen en ruimde na afloop alles. Gewoon weg top. Zo hoor je een klant te helpen.

Snel geleverd, vriendelijk en bekwaam personeel

Het montage team kwam mooi op tijd. Stelde zich netjes voor en legde uit wat er ging gebeuren. Het werkte snel en effectief. Het resultaat is netjes en mooi afgewerkt. De ruimtes werden gestofzuigd netjes achtergelaten

Prima installatie!

Goede communicatie en de installateurs waren vriendelijk en erg behulpzaam.

Zowel de service als de kwaliteit helemaal super!

We zijn enorm blij met het resultaat. Alles ziet er netjes en strak uit. Maar minstens zo belangrijk; wat een goede prettige service. De heren waren vriendelijk, legden alles duidelijk uit en werkten netjes/ lieten alles netjes achter. Echt een aanrader, bedankt!

Prima, schoon en precies werk,toppers

Afwerking bijzonder goed

Fantastisch

Fijne medewerkers,vriendelijk,netjes

Fantastisch

Vanaf de voorbereiding t/m de uitvoering zijn wij zeer goed begeleid. Zeer deskundig personeel die je met raad en daad terzijde staat. Zodra men gereed is met het plaatsen van het dakraam wordt alle overbodige materialen meegenomen en wordt de ruimte keurig netjes achtergelaten. Dakraam krijgt van ons een 10 met een griffel.

Net en nauwkeurig plaatsen van een velux dakraam

De ploeg die het velux dakraam kwam plaatsen was keurig op de afgesproken tijd. Werkte vlot en schoon. Hebben aan het einde nog alle rommel op gezogen en de kamer keurig achter ge laten.

Snel, professioneel

Zeer vriendelijk personeel dat alles goed uitlegt, snel werkt en alles netjes achterlaat.

Prettig

Netjes en professioneel

Ons oude dakraam vervangen van hout naar kunststof. Heel netjes gewerkt .Oude spullen meegenomen .Heel tevreden

Prima!!

Goede communicatie met het bedrijf. De 2 dakvensters zijn vakkundig vervangen. Vervolgens alles weer netjes opgeruimd, Correcte en vriendelijke monteurs.

Wat een goede organisatie bij dit bedrijf. 2 top medewerkers hebben bij ons het dakraam vervangen. Zeer tevreden. Ook de contacten via mail en telefoon waren erg prettig.

Prachtig

Zo mooi product geleverd. 100% afgewerkt. 2 dakramen vervangen en dat binnen een uur. Zeer nette werknemers en alles piccobello opgeruimd en oude ramen afgevoerd.

perfect

het is heel goed gegaan de werklui waren ook heel vriendelijk en leggen alles goed uit dus ik ben heel erg tevreden top gedaan

Obool 8

2353TG Leiderdorp