Wij zijn heel blij met de mooie dakramen

Jamie en Oscar hebben de kunstof dakramen bij ons geplaatst. Vriendelijke jongens, die goed samenwerkten. We zijn heel blij met het eindresultaat, wat een verschil. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

goede service

Online aangevraagd ons dakraam te vervangen. Er werden goede afspraken gemaakt. Lastig was dat ze niet vooraf kwamen kijken, zodat je snel fouten kon maken met het bestellen of qua voorbereiding iets kon vergeten. Gelukkig werd dat goed opgepakt. De installatie op zich werd snel geregeld en professioneel uitgevoerd.

Topkwaliteit service!

Snelle en professionele montage en uitstekende afterservice.

Dakramen professioneel geplaatst

Drie nieuwe dakramen zijn professioneel geplaatst. Kundig personeel, fijn contact vanaf offertetraject tot plaatsing. Een aanrader!

Prima service!

Mailcontact verliep vlot en efficiënt en de jongens die het dakraam kwamen plaatsen gaven ter plekke nog het advies om de aftimmering niet te doen daar deze nog prima was. Dat is nog eens klantenservice! Waren ook heel vriendelijk en werkten netjes. Wij zijn erg tevreden!

Super snelle service en persoonlijk contact

Ik had geluk dat er een gaatje in hun planning kwam, dus de ramen konden een dag na mijn bestelling al worden geplaatst. Twee jonge kerels kwamen keurig op tijd en hebben alles netjes en snel geinstalleerd. Ze hebben na afloop de kamer ook nog stof gezogen, dus ik ben vol lof over dit bedrijf. Zeker omdat ze ook nog de goedkoopste offerte hadden van de 4 die ik had aangevraagd.

Netjes ,goed en vriendelijk.

Prima werk afgeleverd.

Netjes gewerkt, prima team, mooi resultaat

Top. Mooie Velux ramen, 2 keer 3 in 1 en 1 keer ggl8, mooi afgetimmerd en netjes geplaatst zowel binnen als buiten. Goede steiger, super op elkaar ingespeeld, zeer nette en vriendelijke medewerkers. Betaling na plaatsing.

Goed bedrijf, goede ervaring

Deze week zijn er bij ons drie Velux dakramen vervangen door Dakraam Vervangservice. Dit werd gedaan door twee nette medewerkers die zeer vakkundig werkten en ook nog eens snel. Prima ervaring dus en tegen een scherpe prijs.

Top geregeld

Snelle prijsopgave en uitleg gehad, rolluik dakraam kon snel geplaatst worden en twee top monteurs die het kwamen plaatsen.

Super service

Drie man sterk, alle drie even aardig en behulpzaam. Vakmensen en goede uitleg, zonder problemen aan te raden

Hele goede, vriendelijke en snelle servicevice

Wij zijn heel tevreden met het snel kunnen vervangen van ons dakraam. Dat is op een vakkundige manier gedaan, netjes gewerkt. En heel vriendelijk. Wij werden netjes op de hoogte gehouden van tijdstip en mogelijkheden. TOP!

Prima en duidelijke communicatie. Onverwacht korte levertijd. Afspraak maken was gemakkelijk en de jongens waren mooi op tijd aanwezig. Omdat er net een flinke bui aan kwam, hebben ze gewacht tot die over was gewaaid. Daarna snel en vakkundig het dakraam vervangen en de boel heel erg netjes achter gelaten. Super tevreden.

Goede service voor een scherpe prijs

Wij hebben 3 dakramen laten vervangen en een dakraam laten plaatsen. De communicatie vooraf met Maaike was prettig, snel en duidelijk. We kregen een heldere en specifieke offerte. De prijs is netjes! Het maken van de afspraak voor het plaatsen ging vlot. De mannen waren er op de afgesproken tijd, waren goedgemanierd en werkten op een fijne manier. Tijdens het plaatsen van de dakramen werd goed overlegd met ons. Er was verder nog wel een onderdeel kapot geleverd. Dit is nagestuurd en wordt nog geplaatst wanneer de mannen in de buurt zijn; netjes opgelost dus. Na afloop ruimden de mannen de rommel weer op en boden ze aan om ook de stucloper die we zelf hadden neergelegd af te voeren, heel fijn! Al met al dik tevreden. Enige minpuntje was dat het ondanks het opruimen niet helemaal bezemschoon was; er lag nog veel iets grovere rommel en ook buiten vond ik nog de nodige schroeven en restafval.

Snel geleverd en zeer goede service

Het ging allemaal zeer gemakkelijk en goede communicatie.

Vakwerk!!!!!!!

Van eerste contact tot na plaatsing een groot compliment Prettige eigenaar en medewerker.Leveren netjes en professioneel werk.

snel en netjes geplaatst

Waren keurig op de afgesproken tijd. Duidelijke uitleg wat ze gingen doen en hoe, netjes de boel afgedekt ivm vuil. Waren snel en vakkundig. Dakraam is netjes vervangen en de verduistering is opgehangen. Na plaatsing nog korte bedieningsinstructie.

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Snelle service. Heel tevreden.

De velux raam is prima geplaatst

Na een dag ik de offerte goed keurde .kreeg ik al snel een datum voor het plaatsen. Prima jongens en snel geplaatst. Echt een aanrader dat bedrijf .

Snelle en professionele service!

Snel geregeld, zelfs in het weekend werd er gereageerd!

Goed werk

Alles goed en snel geregeld

Prettig in contact, vervanging goed en professioneel uitgevoerd.

Afspraken worden nagekomen en goede vakmensen

Vriendelijke snelle service.

Vriendelijk, snel en goed contact vooraf. Vriendelijke bekwame monteurs voor plaatsing op de dag zelf. Service is prima bevallen

snel goed gedan

oke