Goede communicatie, goed gemonteerd

Communicatie met administratie verloopt heel soepel. Je wordt van te voren en achteraf gebeld door de monteurs. Alles was opgeruimd en het dakraam zag er goed uit!

prima werk geleverd

keurig en snel werk geleverd de mannen zijn goed op elkaar ingespeeld Het enige kleine kritiek puntje is om de kozijnen na het plaatsen en opleveren even schoon te maken best wel wat vuile vlekken van de handen op de kozijnen maar dat is ook het enige.

Precies zoals afgesproken

Snelle en duidelijke offerte, communiceren goed, werken netjes.

Uitstekende service voor een buitengewoon faire prijs!

Prettig contact met contactpersoon firma. Snelle antwoorden op vragen om offerte en planning. Deskundig personeel ter plekke met pasklare oplossingen waar noodzakelijk.

Erg tevreden.

Het dakraam is snel en netjes vervangen, door 3 gezellige jongemannen.Het telefonisch contact was ook heel prettig.

korte wachttijd.

Telkens snelle reacties op telefoon en mail. Offerte was duidelijk en prijs gunstig ten opzichte van ander bedrijf. Korte wachttijd tot vervanging dakraam. Werkzaamheden snel en goed uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

Snel en netjes gewerkt

Prettig bedrijf, plaatste dakraam snel en vakkundig. Zolder werd netjes achtergelaten. Aanrader.

Snel service Goede informatie en deskundige monteurs

Prima bedrijf

Goede communicatie over afspreken betreffende Voorwaarden, snelle plaatsing en garantie

Echt goede dakramen installateurs

Goeie installatie en gezellige mensen, van Maaike bij planning tot de installateurs zichzelfs!

Ik ben zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe dakraam als mijn andere dakraam ook vervangen moet worden laat ik het weer door dit bedrijf doen.

Goede service!

Super geholpen. 'Oud' zolderraam vervangen door nieuw kunstofraam incl HR++ en rolluik. Heren waren binnen een uur weer vertrokken en hebben binnen die tijd zelfs nog staan stofzuigen. Aanrader!

Grandioos!

We zijn heel blij met ons dakraam. Zeer kundig geplaatst. Alles volgens afspraak.

Prima werk geleverd!!

Goede communicatie, netjes gewerkt, afspraak nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over het vervangen van ons dakraam.

Goeie service.

Ik ben buitengewoon tevreden met de service van de dakraam vervangservice. De snelheid waarmee ze hebben gehandeld, heeft me aangenaam verrast, en de resultaten spreken voor zich. Ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar professionele en efficiënte service.

Snel, netjes, vriendelijk

Snelle reactie, ook bij vragen. Goede service. Prima prijs.

Goede service, vriendelijk personeel

Via de mail werden we netjes geholpen vooraf. Montagedatum kon snel worden ingepland. Vriendelijk en kundig personeel dat de dakramen kwam vervangen.

Vakkundig, professioneel, snel, bereikbaar en aardig

Het contact was gemakkelijk, prettig en snel. Het plaatsen van het raam ging ook razendsnel en zag er keurig uit. Het gordijn was op de logistieke locatie blijven liggen, maar werd een paar dagen later alsnog geplaatst. Het totaalplaatje ziet er goed en degelijk uit.

Top!

Binnen 1.5 uur was mijn zeer oude houten dakraam van meer dan 20 jaar geleden vervangen door een kunststof exemplaar. Zeer blij mee! Ik kan door het raam kijken :-)

TOP

Alles volgens afspraak prima verlopen. Team is goed op elkaar ingespeeld, vriendelijk jongens. Top kwaliteit in service en aflevering. We zijn erg tevreden.

Snel en professional

Een van onze Velux ramen ging kapot en was niet meer te sluiten. Dakraam Vervangservice is het gelukt binnen kortste tijd een afspraak in te regelen. Toen het team hier kwam, werd er kort gekeken en binnen 30 minuten was het raam vervangen en alles weer opgeruimd. Omdat er wat smeer op het raam zat zijn ze zelf nog snel wat reinigingsdoeken wezen halen en hebben ook dat issue nog opgelost. Top prestatie!

Vlotte vakkundige afhandeling. En vriendelijke vaklui.

Een aanrader.

Komen afspraken zeer goed na

correcte afhandeling

bijzonder vriendelijke en behulpzame jongens die de dakramen kwamen plaatsen .

Netjes snel geleverd en verstand van het product en het plaatsen

Vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon/online en door de monteurs. Werkten snel en netjes (alles werd continu opgeruimd) en het verwijderen van het oude en plaatsen van het nieuwe raam ging super snel. Bedankt voor de goede service!

Obool 8

2353TG Leiderdorp