Kwaliteit voor een prima prijs

Dakraam Vervangservice heeft bij ons 3 Velux ramen vervangen. Hun prijs was zeer aantrekkelijk vergeleken met de concurrentie. Daarnaast hebben de vriendelijke heren snel en netjes gewerkt. Zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking. Vlotte service van offerte tot en met het plaatsen.

Helemaal top geregeld!

Alles snel en netjes geplaatst, aardige jongens die tijd nemen om eea uit te leggen. Fijn bedrijf, hele snelle reactie op mail en offerte, super!

Prima in orde gemaakt

Ons oude dakraam was lek en ook in de aansluiting op het dak lekte het. Met de vervanging hebben we nu niet alleen een heel fijn en mooi dakraam, maar is ook de daklekkage prima verholpen.

Vlot en kundig

Zoals ik zei vlot en kundig

Snel, netjes, teamwork.

Met 3 man snel de klus (vervangen hoger geplaatst dakraam) geklaard: 1 aangever, 1 doorgever (op een trapje) en 1 het dakraam afmonteren. Naar alle tevredenheid. In de offerte was rekening gehouden met het evt nodig hebben van een kamersteiger. Deze bleek toch niet nodig en is netjes van de factuur afgehaald. Dikke plus....

Snel en schoon gewerkt

Vriendelijke mannen die snel en vakkundig hun werk deden. Zij ruimden de boel op zogen de kamer schoon.

Goede communicatie en vakmensen

Vlotte communicatie over de nail. Wel goed offerte moeten controleren, omdat er wat fouten in gemaakt werden, die na mijn opmerkingen weer snel aangepast werden. Klus zelf werd vlot en vakkundig uitgevoerd.

Gewoon goed, niks op aan te merken!

Alles netjes volgens afspraak. Vriendelijke monteurs, netjes werk geleverd.

Nette monteurs en laten de bouwplaats netjes achter.

Correcte communicatie in voortraject en de complete afhandeling. Tot nu toe nette en correcte beleefde monteurs gehad. Werken netjes en laten de bouwplaats keurig schoon achter.

Fijne mensen, uitstekende service en goede prijs

De ramen zijn in 1,5 uur geplaatst en er liggen gewoon zonnepanelen dicht er omheen. Fijne, jonge (sterke) jongens. Je kunt redelijk snel ingepland worden. Gelijk ook verduisterende gordijnen erin. Goede kwaliteit ramen! Het enige minpuntje is dat het op basis van de foto's niet kon zonder de panelen eraf te halen, maar toen ze kwamen kijken van te voren, bleek het wel te kunnen. Daar heb ik zelf op aan moeten dringen, dat ze zouden komen kijken. Verder helemaal top!

Goede, snelle en vooral vriendelijke service!

Het dakraam van Velux is van topkwaliteit zoals verwacht. Het plaatsen ervan ging heel erg snel en de monteurs waren zeer vriendelijk en netjes. Ik zou zeker weer voor Dakraam Vervangservice kiezen.

Alles op tijd van de afspraak, netjes gewerkt

Helemaal zoals verwacht

Wij hadden twee oudere Velux dakramen maar deze waren aan vervanging toe. We hadden dakraam vervangen gevonden en contact gehad, twee nieuwe dakramen vervangen was in 1 dag gedaan.

Snelle montage

3 man sterk om dakraam boven trapgat te vervangen. Snelle montage, beleefde monteurs. Miste het bestelde rolluik maar werd snel opgebeld voor montage afspraak zodra het geleverd werd

van begin tot eind prima werk!

Waar kom je dit nog tegen? Een klantvriendelijk bedrijf met mensen die met je meedenken. Duidelijke en snelle communicatie, heldere offerte en informatie. Uitvoering van het werk (twee ramen vervangen) verliep uitstekend. Monteurs waren netjes, vriendelijk en vrolijk. Alles voor een zeer redelijke prijs!

Goed en duidelijk geregeld

Hele positieve ervaring. Goede bereikbaarheid, duidelijke afspraken en zeer netjes afgeleverd.

Over de plaatsing van beide dakramen, hoe één en ander in zijn werk ging, ben ik tevreden

Ik heb nog wel een verzoek gedaan voor nazorg per mail aan [email protected] i.v.m. de afwerking van één van de dakramen.

Uitstekend!!

Ploeg van 3 man. Komen aan, even kennismaken, 1 uur later raam eruit, raam erin en schoongemaakt. Ziet er weer keurig uit. Dik voor elkaar.

Perfect werk geleverd

Het hele voortraject (offerte, overleg, nieuwe offerte) verliep vlekkeloos en uiterst klantvriendelijk. Dat alleen is al een compliment waard Ondanks de reisafstand (90 km van Leiderdorp) waren de mannen van Dakraam Vervangservice op de montage-dag al vroeg aanwezig. Binnen 1,5 vervingen zij het Velux dakraam door een nieuw. Ze gaven perfecte uitleg en advies. Buitengewoon klantgericht en uiterst vriendelijk. Alles ook keurig afgewerkt en alle afval meegenomen. Kortom: meer dan tevreden !

Snelle levering, prima service

Snelle en keurige reactie op het aanvragen van een offerte. Levering/plaatsing van het dakraam na circa 5 weken. De mannen stonden op de afgesproken tijd voor de deur en hebben zeer vlot het dakraam vervangen. Ze hebben netjes gewerkt, nauwelijks rommel gemaakt. Alles netjes opgeruimd en alle materialen (verpakking en oude raam )weer meegenomen. Prima werk verricht. Ik heb alleen zelf nog de naden afgekit. Alles bij elkaar zeer tevreden en ik heb de offerte al met mijn buren gedeeld. Ik kan dit bedrijf volledig aanbevelen

Snelle reactie, klantvriendelijk, prima communicatie, snelle levering en keurige installateurs! Heel tevreden!

perfekt

Dakraam vervanging is perfekt uitgevoerd. Ik zou geen verbeter punten kunnen opnoemen, een voorbeeld hoe het ook kan!

Snel, de goedkoopste die ik kon vinden, en zeer goede klantenservice

Snel, de goedkoopste die ik kon vinden, en zeer goede klantenservice. Goede kwaliteit werk.

Tevreden

Waren eerst een afdekplaten vergeten waardoor hel lekte. Is alsnog geplaatst dus keurig opgelost

Uitstekende Levering en montage

Op 25 oktober 2023 werd het door ons bestelde VELUX tuimelraam geplaatst. Onze keuze was gevallen op een wit gelakt kunststof raam. De afvoer en vervanging werd binnen drie kwartier gerealiseerd. Alle werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn met deze vervanging ontzettend blij en kunnen Dakraam Vervang Service zeker aanbevelen. Met vriendelijke groeten, familie De Lange

Obool 8

2353TG Leiderdorp