Fantastisch

Exact op de afgesproken tijd aangekomen. Meteen aan het werk gegaan en binnen enkele uren klaar, inclusief duidelijke uitleg hoe een en ander werkt en de boel keurig opgeruimd achter gelaten. Vriendelijk personeel, Kortom: fantastisch!

Het raam is keurig geplaatst, snel klaar. Ziet er top uit.

Fluitje van een cent!

Top bedrijf met aardige vakmensen!

Bijzonder fijne ervaring

Binnen een uur helemaal klaar, zelfs weer bezem-schoon. Vriendelijke monteurs, leggen ook graag uit hoe het werkt. Kan niet beter.

top

leuke en gezellige monteurs, vakmannen !!!!

Super snell and high quality

Super snell and high-quality installation. I'm super happy. The offer preparation to be improved: I would advise the salesperson should share full options with the client before sending an offer. I did the research and understood all possible options before coming to a conclusion. I would expect that sales person should explain me vs. vice versa.

Prima service en vakkundige snelle montage

Velux dakraam weegt ca. 80 kg. Wij vonden het vreemd dat er 3 monteurs kwamen en geen 4. De montage werd nu (net als bij onze buurman een paar maanden geleden) bijna gecancelled omdat de 4e man ontbrak. Die moest nu uit Leiderdorp komen en na zijn komst was het zo gepiept. Met een nieuwe afspraak waren wij echt niet blij geweest vanwege het vele voorwerk en de begaanbaarheid van onze zolder. Misschien een optie om eerst iemand vooruit te sturen om de situatie in te schatten en het een en ander voor te bereiden ? Verder niets dan lof over de montage en jullie monteurs.

Makkelijk contact, denken mee en reageren snel op de mail. Dakraam goed geplaatst en vriendelijke monteurs.

Wij hebben door dit bedrijf 3 dakramen laten vervangen. Als eerste is de communicatie echt top! Reageren snel, als er later een wijziging is, geen enkel probleem. Geen aanbetaling vooraf maar alles achteraf. Wij hadden ramen incl horren, maar bleek tijdens het vervangen dat er op 2 ramen geen standaard horren konden worden geplaatst, dus deze werden gewoon niet erop gezet en niet gefactureerd. Wel ter plaatse een module erbij gedaan dat de ramen bedienbaar zijn met de app. Heel fijn, kon nog zo worden geregeld (voordeel was dat wij dichtbij woonde), maar zonder problemen. Dus zeker een aanrader dit bedrijf!

goed meegedacht, netjes gewerkt

goed meegedacht, netjes gewerkt

Vriendelijke professioneel

Professionele hulp, dakraam zat boven trapgat en op het dak lagen zonnepanelen. Mbv van foto’s werd ingeschat of het mogelijk was. Snelle reactie en ook snel geplaatst. Na de plaatsing alles weer netjes achter gelaten.

Heldere afspraken en keurig werk geleverd

Hele goede ervaring! Prettige en beschaafde vakmensen die goed werk afleveren. Alles werd netjes en schoon opgeleverd. Dit bedrijf kan ik aanbevelen voor het vervangen van dakramen!

Hele goede service.

Precies op tijd zoals afgesproken stonden de monteurs op de stoep en 1,5 later lag mijn Velux er perfect in , het was een vervanging van Velux dakraam van +30 jaar geleden.

Dezelfde ervaring als enkele jaren geleden toen ik ook een tuimelraam heb laten vervangen. Prima vaklui en aardige mannen

Goede service en vaklieden

Vlot en volgens afspraak, montage keurig en vakkundig, afval wordt keurig opgeruimd en meegenomen

Dakraam vervangen

Heel blij met het resultaat, goede service en duidelijke communicatie

Zeer tevreden met vervanging dakramen Velux

Oude Velux dakramen vervangen door nieuwe Velux kunststof dakramen. Duidelijke en snelle offerte. Afspraak voor plaatsing snel gemaakt. Plaatsing efficiënt, snel en netjes door vriendelijke medewerkers. Meerdere offertes opgevraagd en ze hadden ook nog de scherpste prijs. Kortom, absoluut een aanrader.

Heel tevreden

Vakmensen, goede service en niet duur.

Vakkundig, vriendelijk en snelle service!

Deze mannen weten van aanpakken, leveren topwerk én laten alles keurig netjes achter!

Dakraam keurig vervangen

Drie sympathieke mannen die in goed overleg het oude velux dakraam hebben vervangen. Het oude raam conform afspraak afgevoerd en het nieuwe keurig en kundig geïnstalleerd

Zeer tevreden.

Goed werk verricht. Netjes gewerkt. Alles opgeruimd. Personeel vriendelijk en netjes. Alles van tevoren uitgelegd wat de mannen gingen doen.

Prima uitvoering van onze herstel wens

Geheel naar wens is ons oude dakraam vervangen voor een degelijk Velux tuimel venster. In overleg is er keurig werk afgeleverd . Afwerking van het timmerwerk aan binnenzijde was wat matig, daar mag voor mij wat meer nadruk op worden gelegd. Verder netjes geplaatst en keurige werklui voor de uitvoering.

Snel en efficient, vakmensen

Allemaal aardige mensen die je goed vertellen wat ze precies gaan doen. Achteraf pastte het raam toch niet door het trapgat, dit werd uiteindelijk prima opgelost..ik ben heel tevreden en beveel ze dan ook van harte aan!!

Prima service en vakbekwame mensen

Ervaring in dit traject van vervangen van twee dakramen is; Ik vind het fijn dat mensen openstaan voor mogelijkheden en oplossingsgericht zijn. Gewoon ff meedenken.

Kwamen goed op tijd. Werken heel secuur en erg netjes. Uitleg hoe het werkt was prima. Keurig alles opgeruimd zelfs gestofzuigd. Een dikke 10 waard

Obool 8

2353TG Leiderdorp