Heb nergens commentaar op hebben volgens afspraak gewerkt netjes en opgeruimd

Nou top de mannen werken zo netjes zonder bijna enige beschadigingen.

Ik ben echt ongelooflijk blij met onze drie nieuwe velux dakramen de oude zaten er 32 jaar in. Al afval ook meegenomen ze werken zo netjes de mannen ik raad u zeker aan om deze firma Dakraam Vervangservice u ramen te laten zetten TOP.

Geweldige service

Ik ben zeer tevreden over de service die geboden wordt. Er wordt goed en netjes gewerkt. Douwe en Sebastiaan hebben de klus geklaard . Alles is ook netjes opgeruimd achtergelaten .

Prima bedrijf

Rolluik P10 geplaatst Komt afspraken , vriendelijk aan de telefoon Monteur zeer kundig en netjes. Keurig het karton en de rommel opgeruimd. Bedrijf is echt een aanrader. Betaling achteraf geeft ook vertrouwen. Super tevreden Fred Onkels Soesterberg

Prima bedrijf, keurig afgehandeld volgens afspraak. Aanbevelingswaardig

Hele goede ervaring en alles netjes en vlot volgens de offerte geregeld. De beide monteurs waren beleefd en vriendelijk en werkten netjes en snel. Waren ook prettig in de omgang.

Zeer tevreden over werkwijze. Dit bedrijf is zeker aan te raden zonder twijfels.

Helemaal goed.

De vriendelijke heren hebben het raam erin gezet en alles weer keurig opgeruimd.

alles TOP geregeld, top monteur team

Vanaf het moment van mijn aanvraag tot en met de installatie/vervanging was het TOP geregeld. Monteurs keurig en vakkundig.

Fantastiche bedrijf dat naar je luisterd en meedenkt

Belde dinsdag over n lekkage dakraam,kwamen donderdags n nieuwe plaatsen,top

prima service en ervaring

Netjes geholpen en voorzien van de juiste informatie bij bezoek aan het bedrijf. Prima werk en service zowel van de uitvoerenden als vanuit het bedrijf mbt de afspraak. Prijs technisch ook alles ok. Bedankt!

Snel, vakkundig en goed geprijsd

Verrast dat er nog gewoon goed vakmanschap bestaat, zowel in de backoffice als de mensen die het raam plaatsten. Ik raad iedereen die een dakraam moet laten vervangen dit bedrijf in te schakelen

Alles is verlopen volgens plan en afspraak

Binnen de afspraak termijn kwamen de heren opdagen allemaal keurig en beleefd binnen een uur was het dakraam vervangen de troep opgeruimd en de cola en cake op zeer vakkundig en netjes wij zijn zeer tevreden

Blij met nieuw dakraam.

Blij met nieuw dakraam. Werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Mooie ramen en keurig omtimmert

Mooie ramen en netjes afgetimmert

Top gedaan

Zag er goed uit ,een volgende keer iets netter werken had kleine beschadiging bij de trap.

snel en efficiënt

snel en efficiënt

Snelle en vakkundige plaatsing van dakramen en rolluiken.

Snelle service, vakkundige uitvoering en plezieige medewerkers. Zeer tevreden over resultaat.

Vakkundig en betrouwbaar

Afspraken zijn heel goed nagekomen vanaf het offertetraject tot en met de plaatsing van het Veluxraam. Snelle en prettige manier van communiceren per mail. Zeer concurrende prijsstelling. Vakbekwame en vriendelijke monteurs.

Prima service met een goed resultaat

Prima communicatie met vriendelijke monteurs. Werken snel en vakkundig. Ons veluxraam was met een kleine 2 uur vervangen.

Prima vaklui die in een paar uurtjes 3 dakramen vervingen.

Vakkundig en netjes

Zeer tevreden over de werkzaamheden t.b.v. het vervangen van onze oude dakraam

Veel sneller geleverd en zeer vakkundig advies en installatie

Ik had vrij toevallig dit bedrijf gevonden om Velux dakramen te installeren, na eerste afstemmingen mijn opdracht gegeven voor levering in Oktober. Door een gaatje konden de dakramen ook een maand eerder al geleverd worden. Na afstemming op mijn zolder werd ook snel en vakkundig advies gegeven voor een maat kleiner. Deze werden alsnog dezelfde dag geinstalleerd. Zeer blij met deze organisatie. Kwaliteit gaat boven snel geld verdienen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!

Super!!!

Na een offerte aangevraagd te hebben kregen we deze al heel snel binnen met een mooie prijs. We zouden 10 weken later ons dakkapel krijgen maar via een telefonisch contact van Dakraam Vervangservice kwam er al snel een eerder moment vrij. Op de dag van plaatsing ontvingen wij 2 vrolijke goedspraakjes jonge mannen die het raam in een uurtje hadden geplaatst. Wij zijn super blij met de service en kwaliteit. Nogmaals dank

Vakwerk

Goede communicatie en een snelle plaatsing. Vakkundig gedaan.

Geweldige mensen

Wees zuinig op zulke gemotiveerde mensen die bij ons het dakraam hebben vernieuwd

Obool 8

2353TG Leiderdorp