Prima gasten die weten hoe te handelen.

Wel behang in slaapkamer beschadigd

Gewoon goed

Monteurs hebben netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten.

Prettige en vakkundige service.

De service monteurs kwamen vroeger dan afgesproken, maar gelukkig was ik net op tijd thuis. De montage is prettig en naar mijn mening kundig uitgevoerd. Het laatste raam is niet geplaatst, omdat er een wespennest in de buurt zat. Ze komen dinsdag 16 juli dit raam opnieuw plaatsen. Ik heb een wespennest verdelger ingehuurd. Deze kon geen nest vinden, maar heeft onder alle rondom liggende tegels een dodelijk poeder gespoten. Hopelijk lukt het nu wel.

Goed en snel werk geleverd

Super prof en snel geplaatst

Aardige mensen .. snel en kwaliteit dakramen

Afspraak gemaakt maar bedrijf kwam niet

Heel goede communicatie (offerte, afspraak inplannen). Maar op de ingeplande dag kwamen ze niet. Geen mail, geen telefoontje. Ik heb geprobeerd te achterhalen wat er mis ging maar er was ook geen reactie meer op mails. Ik heb ook gebeld (spraakbericht achtergelaten) maar ze hebben niet teruggebeld. Het is zeer teleurstellend om maanden te wachten zonder dat iets gebeurt. Het is ook heel vreemd als ik zie dat andere reviews heel positief zijn...

Werk keurig volbracht.

Bezoek gebracht aan showroom en uitleg gekregen. Naar aanleiding hiervan 2 nieuwe dakramen laten plaatsen.

Goede communicatie, duidelijke afspraken en snel geplaatst.

Goede service snel En Prima kwaliteit

Zeer deskundige medewerkers

Nette afwerking

Brengers van daglicht, top installatie team!!

Dakraam Vervangservice heeft bij ons twee oude dakramen vervangen voor kunststof dakramen en in de uitbouw twee grote kunststof dakramen geplaatst. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Super netjes afgewerkt.

Uitstekend geplaatst door 2 jonge maar ook ervaren medewerkers.

Prima; professioneel en snel

Van te voren goed op de hoogte gehouden . In ons geval niet echt dichtbij en toch stipt. Keurige mensen. Ondanks die reiskosten toch scherpe prijs. Vervangen 2 grote velux ramen in 1,5 uur. Zijn echte profs in Velux dunkt mij.

Snel en vriendelijke netjes gedaan.

Alles goed uitgelegd alles was af gedekt ziet er mooi uit.

Geweldige service

Om 0815 waren de mannen aanwezig en om 1015 waren ze klaar ! 3 grote dakramen vervangen, alles super netjes opgeruimd. De daklatten die wat los zaten hebben ze keurig vastgezet. Stofzuiger mee naar de zolder en alles was weer netjes. Hele aardige, beleefde jongens. Niets dan lof !!!!!

Van begin tot einde; dik in orde

Tijdens de voorbereidende fase (info & planning e.d.) prettig contact met Maaike. Tijdens de uitvoering werd er hard en netjes gewerkt. Prima vaklui ! Na de oplevering wederom netjes gereageerd door Maaike. Kortom: aanbevelenswaardig

Vlekkeloos

Ik ben transparant geïnformeerd over alle kosten en de werkzaamheden. De vakmannen hebben keurig hun werk gedaan en netjes opgeruimd. Ik ben hartstikke tevreden!

Top!

Onlangs 3 velux dakramen laten vervangen tegen zeer concurrerende prijzen. Netjes de afspraken na gekomen en zeer nette vakmannen.

Voortreffelijk gewerkt

Zeer vriendelijk personeel, wist van wanten en lieten de boel netjes achter. Complimenten!

Kundig personeel

Vriendelijk en correct personeel. Toen het begon te regenen werkte ze gewoon door. Daarna netjes opgeruimd.

Super service

Snelle plaatsing, keurig opgeleverd en zeer aangename, beleefde medewerkers.

Netjes en erg goede service

Wij hebben 6 dakramen lasten plaatsen door Dakraam Vervangservice. Drie werden er vervangen, twee vergroot en een nieuw te plaatsen. Bij een dan de vergrote dakramen kwamen de maten niet goed uit en zou een nog grotere dakraam een betere oplossing zijn. Deze hebben ze gelijk laten bezorgen en geplaatst en daarbij alleen de meerprijs van dit grotere raam berekend. De jongens hebben snel en netjes gewerkt.

Correcte, vakbekwame en vriendelijke mensen.

Een snelle offerte, goede communicatie.

Service gerichte onderneming.

Afspraken werden altijd na gekomen. Correcte en vakbekwame mensen.

De mannen van de montage waren vakkundig en vriendelijk. Ze hebben binnen mum van tijd zijn de oude dakramen vervangen door de nieuwe en de raamdecoratie geïnstalleerd. Snelle offerte en goede communicatie van de klantenservice. De opdracht kon binnen 2 maanden worden uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe dakramen en Dakraam Vervangservice.

Obool 8

2353TG Leiderdorp