De medewerkers hebben goed en snel gewerkt.

Goede ervaringen met dit bedrijf.

Meer dan uitstekend.

Airco veel sneller geplaatst dan gepland. Zeer netjes en accuraat gewerkt. Vakbekwame medewerkers en prettig in de omgang.

Zeer positief van offerte tot afwikkeling. Uitstekende monteurs.

Uitstekend advies

Na 20 jaar was onze combi-ketel aan vervanging toe. Samen met Kerkhof mijn wensen besproken, waarna een goed voorstel is gedaan en ketel snel is geïnstalleerd.

Correcte levering en plaatsing

Correcte levering en plaatsing

Goed advies en keurige uitvoering

Onze CV-ketel was aan vervanging toe. Als je zelf een beetje online gaat zoeken zie je door de bomen het bos niet meer met alle mogelijke varianten. Contact opgenomen met Kerkhof Technische Installaties en de situatie bij ons thuis uitgelegd. Ze hebben ons goed kunnen adviseren. Toen gelijk de opdracht ingepland en die is gisteren keurig uitgevoerd door de monteurs.

Helemaal top, zeer service gericht

Goed bedrijf die uitvoert wat overeen gekomen is

Zeer vriendelijk en deskundig personeel dat meedenkt en klant betrekt bij planning en uitvoer opdracht

Utrechsestraatweg 206

3911TX Rhenen

Over Kerkhof Technische Installaties

Kerkhof Technische Installaties is een familiebedrijf uit Rhenen waar kwaliteit, service en klanttevredenheid op de eerste plaats staat. Met inmiddels 3 generaties aan kennis en ervaring kunnen wij onszelf met trots een totaal installateur en specialist noemen. Vanwege onze 35 jaar aan ervaring in de installatietechniek heeft u aan ons een betrouwbare partner. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over airconditionings, cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtepompen en zonnepanelen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis of in uw bedrijfsomgeving. Wij leveren, installeren en onderhouden technische installaties voor zowel particulieren als bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen.