Hele fijne mensen om mee te werken waarvoor niets te veel is, gewoon een klasse bedrijf.
Wat een leuk netjes vlot team en wat een bikkels. Niks was een probleem en alles werd gedaan en opgelost. Boven verwachting en volgende verhuizing zeker weer Bert Ooms!
Een 10 ! heel fijn te vernemen, we doen ons uiterste best, wens u prettig wonen aldaar ! met vriendelijke groet Bert Ooms
Alles verliep geruisloos, zonder wanklanken , heel gezellig.
Mijn verhuizing is vlot verlopen en vakkundig verzorgd door Ooms. Ik ben zeer tevreden over deze dienstverlening.
Een 10 (!) daar streven we naar en fijn dat het zo bij u overkomt, wens u fijn wonen aldaar, mvrgr Bert Ooms
Goede service, aardige mensen aan de telefoon. Verhuizers gingen goed om met alle spullen, netjes aparte dingen die niet in een doos ging ingepakt. En heel vlot verhuisd. Complimenten voor de gezellige mannen.
De verhuizers van Bert Ooms Verhuizingen B.V. zijn zeer vakkundig, snel, behulpzaam, vriendelijk en denken met je mee. Wij zijn zeer tevreden hoe de communicatie gaat en hoe ze alles regelen
Vanaf opname tot daadwerkelijke verhuizing een fijne klantbeleving. Alles volgens afspraak en onze spullen met zorg behandeld. Echt een bedrijf om aan te bevelen!
Erg fijn dat een gedeelte van de verhuisdozen van te voren afgehaald konden worden. Op de dag van de verhuizing hadden we alles ingepakt en stond de verhuiswagen precies op tijd voor de deur. Door prima teamwork was alles snel ingeladen en stond alles nog voor de lunch op zijn plek in ons nieuwe huis! Zeer tevreden over Bert Ooms Verhuizingen!
De heren waren heel professioneel bezig, hebben flot gewerkt en waren bovendien ook nog heel gezellig en beleefd. Ik zou iedereen jullie verhuisservice aanbevelen.
Niets veranderen gaat goed zo we zijn zeer tevreden
Goed te lezen, we hebben een paar vaste teams welke goed op elkaar ingewerkt zijn, fijn dat het zo ook bij u overkomt, wens u prettig wonen in uw nieuwe woning met vriendelijke groet Bert Ooms
Al verschillende keren met Ooms verhuisd, gaat altijd goed. Zijn op tijd, voorzichtig met je spullen en vriendelijk.
Alles goed en snel verlopen
Vriendelijk en efficiënt
Duidelijk , accuraat, vriendelijke sterke mensen . Ik had een topverhuizing
Heel fijn dit van u te vernemen, wens u prettig wonen aldaar ! mvrgr Bert Ooms
Snel en efficiënt een goed luisterend oor voor cliënt.
Zo moet het gaan, leuk te vernemen ! wens u fijn wonen aldaar ! met vriendelijke groet Bert Ooms
De begeleiding van Ooms bij onze verhuizing, is van het begin tot het eind zeer goed verlopen. De offerte was duidelijk, de klantenservice behulpzaam. De dozen werden ruim op tijd gebracht. De verhuizers gingen op een respectvolle manier met onze spullen om. Ze kwamen om 8 uur 's morgens, er moest nog een gedeelte ingepakt en er moesten meubels worden gedemonteerd. Om 1 uur 's middags gingen ze weer weg en stonden alle meubels gemonteerd en al weer op hun plek. Ik raad Ooms ten zeerste aan!
Fantastisch een 10 ! leuk te lezen en heel fijn te vernemen, we doen ons uiterste best, wens u prettig wonen aldaar ! met vriendelijke groet Bert Ooms
Drie vakmannen die op elkaar ingespeeld zijn. Vormen zich in een oogopslag een totaaloverzicht en klaren de klus! Bert Ooms doet wat hij zegt en zegt wat hij doet!
Perfecte service en super gezellige en serieuze verhuizers. Ook onderling
gebeld met Ooms voor een offerte. deze kreeg ik al daags na de opname. met de verhuizers gelachen en zij waren zeer behulpzaam. ook richting mijn moeder van 77 jaar die het een beetje spannend vond. het was immers haar verhuizing na 45 jaar gewoond te hebben op een vaste plek. dus mijn complimenten en de volgende keer ga ik zeker weer met jullie in zee!
Een 10 (!) daar streven we naar en fijn dat het zo bij u overkomt, wens uw moeder fijn wonen aldaar, mvrgr Bert Ooms
Gewoon geweldig
Ze zijn niet goedkoop. Maar je inboedel wordt professioneel verhuisd door een ploeg vrolijke hardwerkende mensen. En hoe fijn is het als je bed even in elkaar wordt gezet.
Goede afspraken en verhuizers die meedenken. En het was vooral duidelijk dat zij wisten waarmee ze bezig waren. Alles verliep gestructureerd en dat gaf ons vertrouwen. Al onze spullen zijn onbeschadigd en ruim op tijd verhuisd.
Behoudens één akkevietje goede en snelle verhuizing.
jammer dat u ons zo laag beoordeelt, wij werken met goede vaste medewerkers welke wij koesteren en niet als een machine aan of uit zijn te zetten, de credit nota uit coulance mocht u blijkbaar ook niet positief stemmen, spijtig zo
Voor ons was het een ingewikkelde operatie. Van twee adressen in verschillende plaatsen naar een adres in Hoorn op verschillende dagen. Ik heb de verhuizers dan ook wel leren kennen. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgden dat de klus werd geklaard zonder gedoe. Mooi om te zien hoe ze als team samenwerkten. Natuurlijk kan er bij zo'n grote klus ook wel eens iets misgaan. Dat werd ook zonder problemen professioneel opgelost. Ik heb mij voorgenomen voorlopig niet meer te verhuizen, Maar als het toch moet is Bert Ooms een aanrader.