Gewoon geweldig
Goed te lezen, we hebben een paar vaste teams welke goed op elkaar ingewerkt zijn, fijn dat het zo ook bij u overkomt, wens u prettig wonen in uw nieuwe woning met vriendelijke groet Bert Ooms
Ze zijn niet goedkoop. Maar je inboedel wordt professioneel verhuisd door een ploeg vrolijke hardwerkende mensen. En hoe fijn is het als je bed even in elkaar wordt gezet.
Een 10 (!) daar streven we naar en fijn dat het zo bij u overkomt, wens u fijn wonen aldaar, mvrgr Bert Ooms
Goede afspraken en verhuizers die meedenken. En het was vooral duidelijk dat zij wisten waarmee ze bezig waren. Alles verliep gestructureerd en dat gaf ons vertrouwen. Al onze spullen zijn onbeschadigd en ruim op tijd verhuisd.
Een 10 ! heel fijn te vernemen, we doen ons uiterste best, wens u prettig wonen aldaar ! met vriendelijke groet Bert Ooms
Behoudens één akkevietje goede en snelle verhuizing.
jammer dat u ons zo laag beoordeelt, wij werken met goede vaste medewerkers welke wij koesteren en niet als een machine aan of uit zijn te zetten, de credit nota uit coulance mocht u blijkbaar ook niet positief stemmen, spijtig zo
Voor ons was het een ingewikkelde operatie. Van twee adressen in verschillende plaatsen naar een adres in Hoorn op verschillende dagen. Ik heb de verhuizers dan ook wel leren kennen. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgden dat de klus werd geklaard zonder gedoe. Mooi om te zien hoe ze als team samenwerkten. Natuurlijk kan er bij zo'n grote klus ook wel eens iets misgaan. Dat werd ook zonder problemen professioneel opgelost. Ik heb mij voorgenomen voorlopig niet meer te verhuizen, Maar als het toch moet is Bert Ooms een aanrader.
Ik heb deze verhuizing,, waar ik van te voren zeer geel stress overhad, doorBert Ooms als zeer ondersteunend ervaren. Heel veel dank!
Goed te lezen, we begrepen uw lastige situatie, fijn dat het zo en goed bij u ook overkomt, wens u prettig wonen in uw nieuwe woning, met vriendelijke groet Bert Ooms
Prima, ze waren met hun drieën en alles werd netjes ingepakt en vervoerd..het waren harde werkers
Deskundige, respectvolle en vriendelijke medewerkers. Gingen netjes met de bus spullen om.
Snelle vriendelijke verhuizers
Prima ervaring aardige enthousiaste heren alles volgens afspraak prima goed geregeld
Zorg voor de te verhuizen spullen. Snel, zonder gedoe.
Zo moet het gaan, leuk te vernemen ! wens u fijn wonen aldaar ! met vriendelijke groet Bert Ooms
De mannen van Bert Ooms hebben onze inboedel snel en zorgvuldig verhuisd. In het nieuwe huis werd alles in goed overleg op de juiste plaats gezet. Al met al een rustige verhuizing in een toch wel stressvolle gebeurtenis. Ze kunnen goed improviseren bij onverwachte situaties en werken oplossingsgericht. Bert Ooms is zeker een aanrader.
Kwamen precies op de afgesproken tijd aan. Ook ging alles supersnel met de spullen in de vrachtauto. Op de bestemming ging alles net zo snel met alle spullen op de gewenste plek in huis. Geen beschadiging niks, helemaal top.
Marco en Jay hebben voor een hele snelle en zorgvuldige verhuizing gezorgd. Ook mijn ouders, die enorm strict zijn op dit soort dingen, waren onder de indruk. Aangezien zij ook over een jaar gaan verhuizen, zullen ze waarschijnlijk weer met Bert Ooms in huis gaan.
Everyone that I spoke with was friendly and helpful from the first phone call. The day of the move went smoothly and all our belongings were intact. We had several pieces of furniture that needed to be disassembled and reassembled and they did it quickly and without damaging anything. I would definitely recommend!
Thank you for your very nice words, we do our utmost ! we wish you a lot of living pleasure at your new adress, with kjnd regards Bert Ooms
Uiterst vriendelijk en behulpzame mensen die weten hoe ze het moeten doen!
Mannen met spierballen die goed meedenken met wat, waar en hoe moet worden verhuisd!
Een 10 ! heel fijn te vernemen, we doen ons uiterste best ! met vriendelijke groet Bert Ooms
Wederom een uitstekende ervaring! Aanvraag werd snel in behandeling genomen., Fijne intake, verpakkingsmaterialen werden netjes afgeleverd. Vertrouwde gezichten- voorzichtig & secuur verhuisd. Incl. demontage en montage van de wasmachine en meeverhuisde kasten. Offerte & eindnota sloten mooi aan. Dank!
Nvt
Alles was goed voor elkaar
Vriendelijke sterke mannen die weten hoe ze een verhuizing vlot aanpakken.
Bert ooms heeft super snel en zorgvuldig alle inhoud van Punt A naar punt B gebracht en op mijn instructies de spullen neergezet waar iets moest staan
Prijs wel wat hoog, maar verder goed tevreden.
3 vriendelijke jonge mannen, ruim op tijd en werkten snel maar zorgvuldig
Prima verhuisbedrijf . verhuizers denken mee met je