Alles ging prima, leuke mensen om mee te werken.
Zeer vriendelijk en behulpzaam en keurig op tijd. Alles liep zeer soepel.
Mooi op tijd, 1x aangeven wat wel en niet mee moet en de ploeg gaat vakkundig aan het werk. Sneller dan we dachten zat alles in de auto en het was er ook weer snel uit en allemaal zonder schade. Top geregeld!
Alles verliep vlot. Ze boekten de parkeerplaats bij de gemeente, arriveerden op tijd op de dag, snel ingepakt, afgeleverd en al mijn dozen stonden intact in mijn nieuwe huis. Verbazingwekkend!
Deskundig en degelijk
Een hele leuke groep verhuizers! Behulpzaam en behoedzaam met al onze spullen. Het is echt prima gegaan.
Snel, vriendelijk, zorgvuldig en netjes.
Dit verhuis bedrijf heeft mij al 5x verhuisd
Ervaren, snelle, vriendelijke en behulpzame verhuizers.
Komen alle afspraken na, en zijn echhte harde werkers die precies weten waar ze alles in je nieuwe woning moeten neerzetten. Kortom een zeer prettige samenwerking.
Komen afspraken na, zijn deskundig en flexibel. Goede prijskwaliteit en servic gericht. Netjes en snel gewerkt.
Zeer prettige ervaring.
Alles ging heel vlot en soepel, de kosten vielen mij ook nog mee
Leuke en vakkundige mannen met humor
De keuze was op Ooms gevallen, omdat ze al eens verhuizing hebben gedaan het een gerenommeerd bedrijf is. De prijzen van andere verhuizers wijken niet af, maar Ooms kwam uiteindelijk als beste uit de bus, wij zijn door hun goed verhuisd
Vriendelijk team dat zeer efficiënt mijn verhuizing regelde. Alles werd zeer vlot en met zorg in- en uitgeladen.
Bert Ooms Verhuizingen heeft ons goed en snel geholpen bij het verhuizen. Geruime tijd van tevoren verhuisdozen mogen ontvangen. Het verhuizen zelf was snel gedaan. 7.30 uur begonnen en voor 11.00 uur was alles aanwezig op het nieuwe adres. Helemaal top! Nogmaals bedankt mannen.
Kleine schade op de kasten, kappote dozen
Met verbazing lezen wij uw review, als er iets misgaat, vernemen wij het graag meteen en direct per mail of telefoon, hoeft niet via een review, wij hebben ons team welke u verhuist heeft gesproken en deze zijn ook verbaast, u heeft voor goede aflevering getekend zonder op- of aanmerkingen, zullen u echter een schrijven sturen met instructies hoe we dit afhandelen mvrgr Bert Ooms
Er werd snel en vakkundig gewerkt op een heel fijne en rustige manier. Er was altijd tijd voor overleg
Als 'lokaal' verhuisbedrijf is Bert Ooms Verhuizingen mij aangeraden door een kennis. Na opname wordt een duidelijke offerte opgesteld, waar akkoord op gevraagd wordt. Na nog een offerte te hebben gevraagd van een bedrijf dat iets 'gelikter' overkwam, maar wel een paar honderd euro duurder, de opdracht aan Bert Ooms gegeven. Vooraf werden voldoende verhuisdozen geleverd. Op de dag zelf kwam men 4-man sterk voorrijden en was het huis binnen no-time leeg. Na de controle of echt alle mee was op weg naar het nieuwe huis, waar men vrijwel tegelijk met mij aankwam. Het lossen ging ondanks de regenbuien vlot en het plaatsen op de plek waar nodig (ook 2 hoog) was geen probleem. Ook de wasmachine werd ongevraagd weer aangesloten. Er werd zelfs rekening gehouden met de tegels van het tuinpad, om beschadiging te voorkomen werd de loopplank op karton gelegd. De betaling is iets waar je vooraf rekening mee moet houden: men wil graag 'boter bij de vis', iets dat vooraf ook aangegeven wordt. Maar wel iets om een paar maanden later te vergeten. Standaard kun je helaas niet zoveel pinnen en het aanpassen van de limiet duurt een paar uur. De verhuizer met het pinapparaat dacht erg mee en via een omweggetje kon het een en ander toch betaald worden. De hele verhuizing (inclusief een uur reistijd) was in een uurtje of 6 afgerond. Nu het uitpakken nog...
Geen klachten.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Prima geregeld.
Goede deskundige verhuizers, op tijd aanwezig en leuke gasten.