Lof over de verhuizers. Zij werken netjes en snel en zijn aardige lui. De mensen die de telefoon opnemen zijn ook netjes en duidelijk. Zij geven boodschappen/terugbelverzoeken intern door. Beide 5 sterren. Vervolgens word je (meerdere keren) niet terug gebeld. Mbt één verhuizing meerdere keren ervaren en dat is storend. Meerdere keren ook vernomen van anderen sindsdien, dit kenmerkt Bert Ooms blijkbaar. Graag verbetering. Hier 0,5 ster, hier zit bij mij duidelijk irritatie. 'De buit is binnen' dus we hoeven niet meer te reageren vanuit de planning, zo voelt dit. Gemiddeld 2,5 ster.
Goedemorgen, fijn dat u ons werk waardeert, excuses voor de bereikbaarheid van ons kantoor, wij waren onderbezet door ziekte echter ik controleer iedere dag of iedere klant wel terug is gebeld, bij geen gehoor of voicemail sturen wij altijd even per email een reactie zodat iedere klant iets van ons heeft vernomen, zie dat u de offerte 1 mei heeft ontvangen, 3 mei akkoord heeft gestuurd en deze is door ons 3 mei ook aan u weer terug bevestigd, wellicht wat lastig dat u voor uw ouders (?) per email communiceert, opvallend dat de meeste klanten onze snelle reacties per email altijd ten zeerste waarderen, echter bedankt voor uw reactie, zullen dit intern bespreken mvrgr Bert Ooms
Ben blij dat we in zee zijn gegaan met Ooms, aardige en vakkundige verhuizers. Was zelf erg nerveus maar de heren stelde mij gerust.
Alles was uitstekend geregeld. Op tijd, stipt en vooral nette verhuizers die voorzichtig omgaan met de spullen.
Mijn vraag aan Ooms was ons te ontzorgen (ontstressen) en dat is waargemaakt. Inpakken, kasten enz. demonteren, alles met de lift naar beneden en elders het omgekeerde proces maar dan naar boven. Fijn team, ging zonder mopperen op elkaar als een gesmeerde machine. Prima ervaring
In een woord top
Vriendelijk en deskundig personeel. Alles keurig netjes afgehandeld.
Super vriendelijk personeel en meedenkend. Alles wordt uit handen genomen en in no time zaten we ingericht op onze nieuwe stek. Nooit meer anders!
Zeer tevreden, duidelijke offerte, goede communicatie Zeer deskundig personeel, een aanrader!
De verhuizing naar de opslag verliep vlot en correct. Ik kijk met vertrouwen uit naar deel twee; de verhuizing naar mijn nieuwe, nog te bepalen, onderkomen
Meedenken en oplossend. Niet te moeilijk doen en vriendelijk. Tot volgende keer!
Meerdere keren met deze verhuizers zijn we verhuisd en zijn uitermate tevreden over de vakkundigheid, vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.
Wij willen de verhuizers (Kevin, Jay, de vrachtenwagenbestuurder, Marco en Kees) van Bert Ooms een groot compliment geven. Er is goed, snel en nauwkeurig gewerkt. De verhuizers zijn vriendelijk en hebben geduld en denken mee bij het plaatsen van de meubels. Het demonteren en monteren verliep vlot en deskundig. We zijn volledig ontzorgd door Bert Ooms. Wij zouden een volgende keer weer een beroep doen op Bert Ooms en het anderen aanbevelen!
Keurig gegaan
Bedankt voor het invullen en fijn te vernemen maar u noteert onze informatievoorziening op een 7, waar vind u dat dit beter kan ? verneem graag van u, mvrgr Bert Ooms
Spontaan , vriendelijk en snel,
Aardige mensen .Deskundig en snel .
Snelle reactie voor maken van afspraak over wanneer verhuizen. Plus wanneer dozen werden gebracht. Ook vriendelijke verhuizers en zeer snel en beleefd.
Gezellige medewerkers, gaan voorzichtig met je spullen om. Nu staat alles in de opslag.
Dit is eigenlijk al gezegd in het invulveld hierboven. Alles was goed.
Altijd weer fascinerend om te zien hoe professioneel, efficiënt en voorzichtig jullie in een paar uur een hele boedel overzetten. En goed dat jullie ruimte vrijhouden voor eventuele spoedverhuizingen. Hoef bij een volgende verhuizing niet lang na te denken.
Mooi op tijd netjes vlug, vakbekwaam en aardig.
Prima ervaring met Bert Ooms verhuizingen gehad. Dat begon al met het eerste contact met de administratie. Er wordt met je echt met je meegedacht. De verhuizers waren snel, vriendelijk en hebben prima werk geleverd.
De mannen van bert ooms hebben snel en vakkundig onze verhuizing geregeld.
Alles ging prima vriendelijke mensen en binnen 2 uur een heel huis ingeladen
Goed dat er met voorkeur tijdstip rekening gehouden kon worden. Prettig contact.
Gezellige mannen en binnen 3 kwartier was ons oude huis leeg. In nieuwe huis hebben ze alles keurig neergezet zonder schade. Als ik ooit weer zal verhuizen bel ik Bert Ooms. Bedankt voor alles mannen