Verhuizing volgens de afspraken. Behulpzaam en steeds rekening houdend met onze wensen.
zeer tevreden
Goede service met uitstekend personeel
Onze verhuizing was door de mensen van Soons een hele zorg minder. Wat een fijne sfeer! Van de mensen die de dozen kwamen bezorgen tot het team dat kwam laden en lossen: deze mensen weten wat ze doen, snappen dat het spannend is voor degene die verhuist en hebben plezier in hun werk en onderling. Ik zou ze onmiddellijk weer inschakelen.
De verhuizing is goed en geheel volgens plan verlopen. Eén puntje van kritiek… bij het uitladen in de regen graag wat meer afdekken.
Prima verhuizing, alles werd voorzichtig en professioneel ingepakt en vervoerd.
Prima geheel volgens afspraak
Alles conform afspraak en in relatie met andere offertes de beste prijs. Laten inpakken was een goed idee en er waren heel veel dozen nodig om de boel verhuisbericht te maken.
Zeer tevreden.Snel en zeer goed gedaan.Prettige samenwerking met verhuizers.In een woord top.
De mensen van Soons nemen je alle werk uithanden. Ze zijn vakkundig, snel en vriendelijke.
Vriendelijke hard werkende medewerkers, niets teveel, soms al gedaan voor het gevraagd werd.
Waren op tijd en zijn gelijk aan de slag gegaan. Ze werken zeer zorgvuldig, gaan ook goed te werken. Waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het is allemaal heel goed gegaan
Alles top geregeld. Spullen netjes verhuisd en ook netjes in elkaar gezet.
Allereerst super aardig team! Een goede sfeer tijdens de verhuizing. Spullen werden met zorg gedemonteerd door Christoph en georganiseerd bij elkaar gehouden zodat ze later weer met dezelfde zorg gemonteerd kunnen worden, dank daarvoor! Een goed en vriendelijk , professioneel team, zonder haast met zorg.
Van België naar Nederland. Inpakken verhuizen en aankomst heel goed. Vriendelijk en bekwaam.
Bijzonder prettig en deskundig
We hebben het echt als heel erg fijn ervaring om met jullie te verhuizen. Vriendelijke, ongelofelijk hardwerkende mensen die heel georganiseerd met netjes te werk gingen.
Zeer tevreden over de verhuizers en uw telefoniste, heel correct. Ze pakken echt alles in. TIP: spullen apart houden om volgende dag te kunnen douchen!
Betrouwbaar en hard werkend personeel
Zee tevreden, vriendelijke mensen
Verhuisdozen op tijd in de juiste hoeveelheid aangeleverd. Informatie door taxateur was correct en op maat. Medewerkers zijn deskundig en werken nauwgezet. Zijn vriendelijk en denken mee. Alles weer goed in elkaar gezet. Maakte de verhuisdag een stuk prettiger. Dank daarvoor. Dozen op tijd weer opgehaald.
Weinig woorden gewoon Top
Ik heb vooraf een offerte laten opmaken door huisbezoek en ben hierop ingegaan. Ondanks dat de verhuizers toch best wel wat extra werkzaamheden hebben verricht die niet opgenomen waren in de offerte (o.a. een aantal dingen demonteren en weer monteren, bepaalde dingen nog inpakken of anders inpakken, een langere verhuislift halen), kreeg ik toch even later de rekening volledig conform offerte. Heel erg netjes, super fijn. Het regende die dag ook nog vreselijk, maar deze mannen bikkelen gewoon door. Respect hoor!