Deskundigen personeel en vriendelijk en behulpzaam
Snel werden door het personeel de te verhuizen spullen bij elkaar gezocht en ingeladen. Het inpakken en vastsjorren ging van een leien dakje. Ter plaatse kreeg het meegesjouwde direct de juiste bestemming. Toppie!!
Ondanks de hele dag harde regen en overstromingen heeft dit vijfsterren team van Soons ons verhuisd. Dikke complimenten! Peter en Hanita Janssen
Geen beschadigingen en snelle verhuizing door ervaren vakmensen
Fijne hulp en ondersteuning van de verhuizing. Zie verder mail die we gestuurd hebben.
Alles is zeer goed verlopen. We waren heel blij met zo'n vakkundig team. Klein schade geval zal zeker naar tevredenheid opgelost worden.
Vanaf eerste telefonisch contact tot en met de daadwerkelijke verhuizing was alles perfect geregeld.
Zoals afgesproken zijn de verpakkingsmaterialen in voldoende mate en op tijd geleverd. De verhuizing zelf verliep voor ons heel rustig en ook binnen de tijd. Heel mooi vonden wij dat het bedrijf de mogelijkheid biedt overtollig meubilair mee te nemen, met als bestemming Moldavië. Een super initiatief.
Tweede keer dat we gebruik maakten van hun diensten. De eerste keer van Engeland terug naar Nederland. Nu binnen Limburg en wederom een uitmuntende dienstverlening. Prijs kwaliteit verhouding is dan ook waar voor je geld. Een absolute aanrader!
Netjes op tijd aanwezig en netjes alles van A naar B verhuist en weer opgebouwd.
Alles volgens afspraak verlopen.
Vriendelijk personeel en verhuizing ging snel.
Onze ervaring met dit bedrijf en met de mensen die er werken is buitengewoon goed te noemen. Goede service en een heel fijn verhuisteam die efficient, opgewekt en professioneel te werk gingen. Niets dan lof.
Geweldig snel, gedegen werk en vriendelijk. Adviezen worden gegeven, gevraagd en ongevraagd. Alles verloopt prettig. Is de 2e keer dat wij ons laten verhuizen door de firma Soons Op beide keren is deze beoordeling gestoeld
Van eerste contact tot laatste echt goed en duidelijk. Tijdigheid was prima. Prijs ook echt goed.
Door de firma Soons is de verhuizing veel relaxter verlopen. Complimenten voor het hel team van de firma Soons.
Bedrijf was mij bekend uit eerdere ervaringen binnen mijn werk. Deskundig en prijsgunstige firma, met vriendelijke - en hardwerkende mensen.
Er kwamen 6 verhuizers binnengestormd. Het eerste wat we te horen kregen was wat allemaal niet mee kon en niet goed was. Het was 30graden+, ze waren met te weinig mensen en er zijn behoorlijk wat spullen beschadigd (een deel is mijn eigen schuld en waren te min beschermd). We hebben zelf meegesjouwd om het af te krijgen en uiteindelijk miste er pootjes van het bed waardoor we alle 120 dozen konden nakijken. Ik heb een ander beeld van ontzorgen… en ik hecht zelf nogal wat waarde aan mijn spullen waardoor ik niet hoef te horen dat het allemaal rotzooi is. Overigens waren er 3 aardige en hele harde werkers bij. Vandaar de 2 sterren.
Wir sind das erste Mal mit einem Umzugsunternehmen umgezogen und es hat von der ersten bis zur letzten Minute alles super geklappt Das Team und der ganze Betrieb von Soons können wir bestens empfehlen von uns würden sie 100 Punkte bekommen was leider nicht möglich ist Wir wünschen allen Mitarbeitern noch weiterhin viel Spaß bei der Arbeit Mit besten Grüßen aus Brandenburg an der Havel von Fam. Geyer
Voldoende mankracht en ervaring ingebracht. Zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Puntje van aandacht is de slaapkamerkast. Het was niet meer duidelijk hoe deze gemonteerd moest worden ik weet dit zelf ook niet, we kwamen er samen ook niet uit. Hij staat er nu niet goed bij.
Binnen een mum van tijd waren al mijn spullen ingepakt en verhuisd. Men is heel vriendelijk en behulpzaam.
Het was een drukke dag met mannen die ervaren waren en van aanpakken wisten. Goed werk en gezelligheid zijn dus toch te combineren!!
Met zorg, klantvriendelijkheid en respect voor de mens en de spullen een professionele verhuizing mogennmeemsken.
Vriendelijk en professioneel
Om 8.30 u gestart en om 11.30 was onze hele inboedel al ingepakt en onderweg naar onze nieuwe woonstek. Om 15 u alles op zijn plek. Dit ondanks de uitdagende weersomstandigheden (30+). Nogmaals dank en de volgende keer zullen we jullie weer vragen ons te helpen. Peter en Sandra, Sebastiaan, Lukas