Prima service vanuit SoDrive, 04.06.2021 heb ik mijn theorie gehaald en heb ik mezelf aangemeld bij SoDrive en aangegeven dat ik mijn rijbewijs met spoed nodig had. 04.08.2021 afgereden en in 1x geslaagd dankzij ***! Mocht je in de omgeving van Rotterdam wonen en wil je in 1x slagen (eventueel met spoed) #vraaghet***
Zelf heb ik al wat leermeesters gehad maar, mijn leer meester *** is toch echt wel de topper van allemaal. Hij laat je thuiskomen in de auto en geeft je niet het gevoel van spanning, stress of onwetendheid. Zijn humor, charisma en relaxte look op de zaken creëert stabiliteit en rust!. Al met al in mijn ogen de beste!
Makkelijk mn rijbewijs gehaalt binnen 4 maanden
De lessen waren altijd super chil. Kon vaak mijn afspraken wijzigen en verplaatsen, dit was nodig met mijn corona rooster. Speciale danken aan meneer *** een super instructeur!!
Een top rijschool met flexibele lestijden. Ik kon makkelijk net voor of na mijn werk rijles nemen. Dankzij SO DRIVE heb ik mijn rijangst overwonnen. Ik bedank nogmaals voor alle geduld en begrip die ze voor mij hadden, waardoor ik met zelfvertrouwen heb kunnen afrijden. In 1x geslaagd. Raad iedereen zeker aan.
Goed ervaring gehad met de SO DRIVE rijschool, komt afspraken netjes op tijd na. Altijd eerlijk en vriendelijk geweest. Ik ben in 1x geslaagd. Raad iedereen aan om bij deze rijschool aan te melden.
Rij instructeur belde af maakte geen nieuwe afspraak en reageerde nergens meer op Kantoor belde niet terug op afgesproken momenten Slechte service en zeer slechte communicatie Rij instructeurs bepalen blijkbaar zelf wat ze wel en niet doen
Hoi Kaylee, Allereerst hartelijk dank voor het delen van je review en je ervaring. Onze collega (rijinstructeur) had jou vooraf op de hoogte gesteld dat hij op vakantie zou gaan en tijdelijk zijn telefoon uit zou gaan zetten. Ook hij wilde een weekje genieten van zijn vakantie (in deze zomerperiode). Dit vonden jullie in eerste instantie prima, want je zit in principe in het beginfase van je rijopleiding. Maar vervolgens hadden jullie toch besloten om verder te gaan met de lessen, wat niet mogelijk was, omdat we niet een vervangende collega beschikbaar hadden. Dit hadden we ook meerdere malen telefonisch toegelicht. Tot slot, onze voorstel om de lessen vooruit in te plannen was ook geen optie voor jou. Jij wilde hier niet meer ingaan. We vonden het natuurlijk jammer dat we niet aan jouw verwachting voldeden. We wensen jou nog veel succes met het behalen van jouw rijbewijs. Met vriendelijke groet, Sodrive Rijopleidingen
slechte rijschool ik moest vandaag afrijden ik werd twee uur voor mijn examen gebled dat mijn rij instructeur zich niet lekker voel al twee dagen en net voor examen pas laat hij mij weten en hij had mijn examen geannuleerd zonder dat ik het wist ik vroeg of andere rij instructeur kan mee gaan zodat ik kan afrijden gaan ze moelijk doen en uiteindelijk was het ook nee.
Hoi Gewan, Allereerst hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het heel vervelend dat we je examen moesten gaan annuleren, doordat jouw rijinstructeur positief was getest. We mochten volgens het beleid van het CBR daarmee ook niet met een andere collega (met hetzelfde auto) een examen afleggen, omdat de auto weer gedesinfecteerd en volledig gereinigd moest gaan worden. Ook wij moeten aan de regels houden. We nemen de ziekte covid-19 heel erg serieus en nemen alle maatregelen, om te ervoor zorgen, zodat we de besmetting tegen kunnen gaan. Uiteindelijk komen op een dag kandidaten in de auto te zitten die hun rijbewijs willen behalen. Tot slot, kwamen we met een nieuwe examendatum voorstel van het CBR, maar jij wilde hier niet meer ingaan. We vonden het natuurlijk jammer dat we niet aan jouw verwachting voldeden, maar mocht je alsnog interesse hebben, staan we altijd klaar om jou te helpen tot het behalen van jouw rijbewijs. Met vriendelijke groet, Sodrive Rijopleidingen
In een zin: Een top rijschool met uitstekende communicatie. Ze zijn goed bereikbaar en regelen alles direct en goed.
Ik ben super blij bij Sodrive. In een korte tijd heb ik mij rijbewijs gehald dankzij mijn goede rij-instucteur. Ik raad het iedreen aan! Ik ben tevreden!
Vanaf dag 1, alles netjes geregeld! Bij Sodrive zijn ze altijd bereikbaar, begripvol en tijdig met het doorgeven van info, heel vriendelijk in omgang en top instructeurs!
Complimenten naar de kunde en geduld van deze rijschool. Als je het spannend en moeilijk vind om te leren rijden raad ik sowieso deze rijschool aan!!
De beste rijschool! Ik ben in 1x geslaagd!!
Ik heb nu 21 lessen achter de rug. Nog 2 lessen en dan mag ik afrijden, spannend. *** is een hele goede instructeur, veel geduld en legt alles heel goed uit.
In 1 keer geslaagd, na 24 lessen. Ik had verwacht dat ik minimaal 35 lessen nodig zou hebben. Bedankt ***!! Je bent een held.
Ik had net een intake Rijles gehad. Hij komt kwartiertje te laat mij ophalen met een hele oude Volkswagen polo “ super traag” en hij zei dat ik op een andere auto gaan rijden. Dus ook onbekend merk . We hebben alleen 45 minuten gereden , toen ik dat aan m heb gezegd. Zegt hij oké doe maar dan parkeren in deze parkeer plek die naast mijn huis was . Vond het oneigenlijk
Hoi Abdel, Allereerst hartelijk dank voor het delen van je ervaring en de moeite die je hebt genomen. We hebben telefonisch contact gehad voor het inplannen van jouw proefles. In het gesprek hebben we vooraf aangegeven dat onze collega voor de proefles met een Volkswagen Polo 1.2 TDI zou gaan komen, wat niet hetzelfde was met de auto's van jouw vorige rijscholen. Onze volwaardige proefles duurt in totaal 60 minuten, waarvan de laatste kwartier bewaard wordt om jouw een feedback te geven en het papierwerk in orde te maken. Het is natuurlijk belangrijk dat je einde van de les weet wat jouw sterke en zwakke punten zijn, want op basis van jouw rijvaardigheid krijg je een advies mee op papier met hoeveel lessen je rijbewijs kunt behalen.. Tevens maken we voor jouw alles klaar, zodat je meteen kunt starten met je rijlessen en daardoor geen tijd hoeft te gaan verliezen :) We respecteren je mening over onze 'Super traag' auto. Iedereen heeft zijn persoonlijke mening en zijn ervaring. In deze comfortabele lesauto zij onlangs afgelopen week 3 kandidaten geslaagd voor hun rijbewijs waar we supertrots op zijn. Tot slot vonden we het natuurlijk jammer dat we niet aan jouw verwachting voldeden, maar mocht je alsnog interesse hebben, staan we altijd klaar om jou te helpen tot het behalen van jouw rijbewijs. Met vriendelijke groet, Sodrive Rijopleidingen
Tijdens de rijlessen heb ik veel geleerd en heb hierdoor ook in de kortste tijd mijn rijbewijs behaald hiernaast waren de rijlessen boeiend en gezellig.
Na het overstappen van rijschool door een verschrikkelijke ervaring ben ik terecht gekomen bij Sodrive. Gelijk merkte ik al een verschil van communiceren. Daarnaast heeft de rijinstructeur het geweldig opgepakt. Al zijn uitleg was duidelijk en eenvoudig waardoor het toepassen in de rijlessen veel makkelijker was. Daarnaast was de rijinstructeur ook eerlijk. Dit vind ik een belangrijke aspect omdat sommige rijinstructeurs je proberen te belazeren met extra rijlessen of jou een valse hoop geven. Ik zou Sodrive aanbevelen aan iedereen!
Toen ik voor het eerst een proefles kreeg heb ik een uitstekende ervaring opgedaan met het rijden van een auto. Niet alleen werd ik op mijn gemak gesteld, ook vragen die ik had werden duidelijk beantwoord. Ik heb me prettig gevoeld tijdens mijn proefles. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar en raad het dan ook iedereen aan.
Zeer fijne les ervaring, professioneel en doelgericht.
Ik had in het begin meerdere proeflessen bij meerdere rijscholen, uiteindelijk toch voor Sodrive gekozen. Ze hij hebben in de proefles mij een goed gevoel gegeven. Het bleef niet alleen bij een goed gevoel, ze hebben mij ook begeleid tot aan mijn rijbewijs. Ik heb zowel mij theorie als mijn praktijk in 1x behaald. Bedankt ***, we hebben een leuke tijd gehad in de auto en bedankt voor je traktaties bij de MC. :)) Ik ga je missen, zeker een aanrader!
Ik heb een hele goede ervaring meegemaakt zowel met Sodrive als de rijinstructeur. Ik ben vanuit mijn eerste rijles tot aan mijn rijbewijs goed begeleid, ik stel het zeer op prijs! Bedankt allemaal, jullie zijn de beste!!!
Ik heb meerdere jaren rijervaring in de Verenigde Staten en was bij Sodrive uitgekomen omdat ik met spoed mijn rijbewijs hier in NL wilde halen. Dit had ik meerdere malen aangekaart tijdens de proefles en ook tijdens de gesprekken achteraf, maar toch werd ik richting een pakket geduwd dat meerdere maanden duurde en best wel veel lessen inhield. Nu begrijp ik dat met corona spoed een relatief begrip is maar dit was nog een goed stuk voor de lockdown in december en ik had niet het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd. Ook mag Sodrive transparanter zijn over het feit dat het "gratis herexamen" wel met een prijskaartje van minimum €300+ komt. Dit vind ik nogal misleidend geadverteerd. Ik snap dat ze er wat aan moeten verdienen maar met meer bijna 15 jaar ervaring in de reclame weet ik dat klanten niet houden van addertjes onder het gras. Dat gezegd zijnde was de instructeur geweldig, hij heeft me helemaal klaargestoomd voor het examen en ik was meteen geslaagd. Ook de communicatie eens ik het pakket had gekocht was ook goed en helder. Maar ik blijf helaas met het gevoel achter dat het allemaal een stuk sneller had gekund als er evenveel naar mijn situatie was geluisterd aan het begin, dan dat er geprobeerd werd om me zoveel mogelijk lesuren te verkopen.
Hoi Bram, Bedankt voor het plaatsen van je review. Om te ervoor zorgen dat je niet te veel betaald voor je rijlessen, hebben wij samen een proefles voor je ingepland. Hieruit hebben we samen een X-lespakket geadviseerd en voor je samengesteld. We hebben vervolgens meteen een examen voor je ingepland, maar deze was hele niet op een korte termijn, vanwege de onverwachte lockdown die aangekomen was. Dit was zowel voor jou als voor ons erg vervelend. We hebben in de gesprekken uitgelegd dat de herexamens op onze kosten zijn en jij betaalt alleen voor de rijlessen. Op deze manier steek je het geld in je rijlessen om aan je fouten te werken waarop je bent gezakt en vergroot je alsnog de kans om te slagen. We willen je feliciteren met het behalen van je rijbewijs! Je bent in 1x geslaagd voor je rijbewijs. Veel plezier met je rijbewijs en veel veilige kilometers namens je instructeur en het hele team van Sodrive. Met vriendelijke groet, Sodrive Rijopleidingen
Goede rijlessen instructeur kwam altijd op tijd.
Het was mega goedd en je moet zeker lessen bij *** super rij instructeur!!!! In een keer praktijk behaald !!!
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle aan den IJssel