Veel onnodige stress
Dit ligt niet zo zeer aan sodrive, want die zijn wel met een oplossing gekomen, maar ik heb veel onnodige stress gehad door mijn eerste instructrice, ik werk 5 dagen in de week en had de vrijdag middag open staan voor lessen, maar een vaste dag met haar afspreken zat er niet in. Met wat pech leste ik 1x 50 minuten in de 2 a 3 weken. Haar wc tijden gingen van mijn tijd af, en als ik met werk een uitloper had en dit ook vantevoren aangaf dat ik mogelijk niet gelijk om 12 uur klaar kan staan, dreigde ze dit van m'n 50 minuten af te trekken. Uit eindelijk heb ik lessen op hold moeten zetten omdat ik m'n theorie nog niet had, instructrice wist hiervan, maar eenmaal gehaald een aantal maanden later wilde ik het weer oppakken, en kreeg ik heel brutaal te horen dat ze me had afgemeld en dat ik sodrive maar moest bellen voor een ander. Dit was al 20 van de 25 lessen verder. Sodrive heeft me een ander aangewezen, en dat was een redder in nood, met nog 15 lessen erbij heb dankzij haar m'n rijbewijs gehaald. **** van rijschool ANWB/woensel is geweldig. Super bedankt voor alles wat je in de korte tijd hebt gedaan voor me, want zat ik nog bij m'n oude instructrice had ik het zeker niet gehaald. So drive, sorry maar de hele ervaring heeft wel een zure nasmaak achter gelateten. Ondanks dat jullie het hadden opgelost, het had voorkomen kunnen worden. Had ik van te voren geweten dat dit zo zou lopen was ik nooit via jullie gaan lessen