Mijn rij instructeur heeft mij goed voorbereid, In 1 keer geslaag!!

Heerlijke ervaring

Top ervaring!!

Ik heb hiervoor bij een ander rijschool gereden waar ik niet tevreden was. Ik kan met 100% zekerheid SODRIVE aanbevelen! Ik wil *** graag bedanken voor zijn goede lessen en geduld in 1 x geslaagd ( top rijinstructeur)

Leerzaam

Toen ik met rijlessen begon was alles enorm spannend voor mij gezien het feit ik nog nooit achter het stuur gezeten heb. Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel ik geleerd heb en ik super blij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb.

Leerzaam

Toen ik met rijles begon was alles super spannend voor mij gezien het feit ik nog nooit achter het stuur gezeten heb. Ik heb echt veel geleerd en ben zo blij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb.

Geen prettige ervaring

Dit staat volledig los van mijn Rijinstructeur dit was echt een topper! Maar ik voelde mij totaal niet serieus genomen door Sodrive nadat mijn eerste bericht werd genegeerd waarin in hen feedback gaf. Omdat dit mij dwars zat heb ik per mail een klacht ingediend en ook zelf gevraagd of zij GEEN contact met mij willen opnemen. Gezien mijn ervaring hen toch geen bal uitmaakte. Ik had mijn examen staan op 25 augustus en Sodrive had mij gekoppeld aan een instructeur die 3 weken met vakantie zou gaan en 2 dagen voor mijn examen kwam hij weer terug. (Hij was vertraagd omdat zijn vliegtuig werd gecanceld). Als oplossing werd ik gekoppeld met een andere instructeur met een weer totaal ander soort leswijze en een ander voertuig. Dit moest ik allemaal maar in 3 weken doen. Vanuit Sodrive werd geadviseerd om mij ziek te melden om meer tijd te krijgen voor mijn lessen omdat de vervangende instructeur zei dat ik wel echt meer lessen nodig had. Gelukkig heb ik mijn broertje laten bellen naar het cbr met vragen naar ziekmelden ivm Corona, hiervoor had ik dan een bewijs moeten laten zien, als ik dan geen bewijs had laten zien dan zou ik mijn geld en examen gewoon kwijt zijn. Ik ben blij dat ik het niet prettig vond om te liegen en dus ook mijn onderzoek heb gedaan. Jammer dat er schijt is aan klanten die niet flippen en dingen opeisen. Is niet mijn style maar ik zou Sodrive persoonlijk niet adviseren. Nu ik weet dat er vrienden van mij ook klachten hadden weet ik in elk geval dat het niet geheel aan mij lag.

Goeie instructeurs

Leuke ervaring leuke instructeurs. Leuke lessen

In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, dankzij betrokkenheid & flexibiliteit.

Vanaf het eerste contact moment met So Drive kreeg ik het gevoel dat ik in goede handen was, en niet zo maar een nummertje. Ik werd pro-actief benaderd voor het regelwerk en werd daardoor flink ontzorgt. Ook was iedereen goed te bereiken zowel via e-mail als telefoon. Na mijn eerste proefles was er duidelijk inzicht én overzicht betreft het beoogde aantal lesuren. Na een fijne start, viel helaas mijn rij-instructeur vlak voor mijn examendatum uit. SoDrive heeft gelijk een nieuwe rij-instructeur geregeld en ook hij was gemotiveerd mij zo goed mogelijk op weg te helpen naar mijn rij-examen toe. Ondanks alle meevallers maar ook tegenslagen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik raad SoDrive aan, vanuit mijn persoonlijke ervaring dat ik al op eerdere leeftijd was gestart met mijn rijlessen - maar het na 12 jaar pas verder heb opgepakt. Maar alle credits en dank gaan in het bijzonder uit naar mijn rij-instructeurs Osman en Turgay.

De rijinstructeur heeft mij goed geholpen

De rijinstructeur heeft mij van mijn angsten & onzekerheden afgeholpen. Ik ben blij wat ik allemaal heb geleerd en heb zin om nu in mijn eentje de weg op te gaan.

Ik vond het leerzaam

Toen ik bij so drive begon had ik nog nooit achter het stuur gezeten en vond ik alles super spannend, maar ik heb zoveel geleerd en dit is heel effectief geweest, want hierdoor ben ik in 1 x geslaagd. Super bedankt!!!!!!

snel en doelgericht

15 Lessen gehad, binnen 1 maand kunnen slagen met dat pakket, (had daarvoor wel al ervaring)

Heb een instructeur gehad die me in 4 weken tijd heel veel leerde waardoor ik dus 1 keer slaagde

Uitstekend!

Mijn ervaring met SOdrive was uitstekend! De mensen die ik heb gesproken en gezien, doen hun werk met liefde en plezier. De lessen sluiten erg aan op jouw wensen en behoeften. Ben je op zoek naar een rijschool, dan is rijschool SOdrive de beste keuze. Bedankt SOdrive!

Vakkundig

Elke les met mijn instructeur **** waren erg leerzaam en leuk, *** is een kritische maar tegelijkertijd ook een gezellige instructeur.

Lekker snel examen aangevraagd

Direct bij het kopen van mijn lespakket hebben we het examen aangevraagd, waardoor ik snel verder kon. De rijlessen waren prima.

Dure lessen van 50min…!

Geen info meer gehad achteraf, ook niet voor het rij-examen wat wel de bedoeling zou zijn geweest. Er werd mij voor de zomervakantie een examen in augustus beloofd en toen ontving ik via mail ineens een uitnodiging voor eind oktober. De instructeurs zijn verplicht de eerste les gratis te doen waardoor ze nog meer geld mislopen. Rij instructeur was heel erg goed! Die krijgt een 10 maar hij staat los van SoDrive :)

Heel rustig en duidelijk met uitleggen

Ik heb mijn rij-instructrice als rustig en geduldig ervaren, goede uitleg met het uittekenen erbij als ik het even niet snapte. Ze sprak me aan op dingen op een rustige manier en gaf dan uitleg hoe, wat en waarom.

Heel erg goed

Ik had *** als instructeur. Echt een hele goede instructeur en van *** heb ik alle vertrouwen gekregen.

Perfect!!!

De rijlessen die ik heb genomen waren heel leerzaam, ik ben mijn rijinstructeur heel dankbaar voor haar inzet.

Fascinatio Boulevard 522

2909 VA Capelle aan den IJssel