Top!

Heb fijn mogen lessen veel geleerd ik kan men aanbevelen om rijlessen te nemen bij Sodrive, heb mijn rijbewijs in 1x gehaald super trots.

De beste rijschool!

De beste rijschool! Ik ben in 1x geslaagd. Het waren hele leuke en leerzame lessen. Ik heb er altijd van genoten. Alles werd duidelijk uitgelegd. Dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik waardeer het enorm!

Beste Rijschool!

Sodrive is de beste rijschool! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik was zeer tevreden met mijn rijinstructeur, dankzij hem heb ik geleerd om niet onzeker te zijn achter het stuur. Ik raad iedereen aan om te lessen bij Sodrive!!!

Leuke ritten maar weinig onderwijs

Ik heb na mijn 1e les moeten veranderen van instructeur. Dit door een taalbarrière. Vervolgens veel leuke lessen met de instructeur gehad. Wel soms wat passief. Er moest echt gevraagd worden naar advies. Sommige lessen waren wel vanuit onderwijs stabiel. Mijn laatste lessen noodgedwongen moeten wisselen van instructeur. Dit was een onprofessioneel persoon vokr mijn gevoel. Veel praatjes, weinig sturing en soms abrupte reacties op handelingen. Deze persoon zou ik absoluut niet aanraden om comfortabel te rijden.

Geduldige instructeurs

Ze hebben geduld met je Begeleiden je goed

Uitstekende rijschool SO drive!!

Bedankt SO drive voor alle tijd, moeite en inzet. Dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs gehaald.

Basarilar.rabbim mahcub etmesin

Top rijschool top uitleg

Beste rijschool!!!! Ze hebben mij heel goed op pad geholpen. Dank jullie wel allemaal!! In 1x geslaagd!

Doe het totaal niet

Die mensen zijn totaale *** ik raad het niet aan en als hun zijn verplichtingen niet zijn naa gekomen willen ze ook nog anuleerings kosten der op geooien terwijl hun zijn verplichtingen niet zijn naa gekomen daar naast die zzpers die voor hun werken proberen alleen geld van jou te plukken en verspillen je tijd ik zou het echt niet aan raaden sjongen echt *** die andere reviews met 5 sterren zijn allemaal ***

Veilige rijden

Ik ben echt blij mee

Geweldig!

Alles was netjes, duidelijk en goed geregeld. De rij instructeur **** was fantastisch, hij legt alles goed uit en zorgt voor een gezellige sfeer in de auto zodat iedere les leuk is. Dankzij hem ben ik in een keer geslaagd.

fantastische hulp

ik heb alleen maar goede herinneringen aan de rijlessen en het halen van mijn bewijs.

Beste rijschool!

Beste rijschool!! Vanaf het moment dat ik de proefles heb afgenomen, ben ik tot aan mijn examen goed begeleid!! Dankjeweeelll *** en het grote team van Sodrive!!! Jullie zijn de beste!!❤️❤️

SLECHTE en AMATEURISTISCHE rijschool

Drie slechte rijinstructeurs gehad. Rijinstructeur 1 kon geen Nederlands en heeft 2 uren van mijn lespakket verspild aan rondjes maken op een parkeerplaats - niet eens stuurmethodes of wat anders behandeld. Rijinstructeur 2 was een stressvolle man die mij nauwelijks wat heeft geleerd. Het enige wat hij kan doen is schreeuwen en zelf alles voorzeggen - ik heb bij hem niet eens de basis geleerd. Rijinstructeur 3 was verbaasd dat mijn 2 voorgaande instructeurs niet eens de stuurmethodes en bijzondere verrichtingen hebben behandeld. Hij was eindelijk beter dan de vorige 2 instructeurs, maar parkeren gebeurde pas de laatste les (ondanks meerdere keren aangegeven) en hij stopte elke rijles minimaal 10 min van tevoren - ook geldverspilling. KORTOM zonde van je geld en een amateuristische rijschool die allerlei slechte rijinstructeurs aanneemt. Ik heb vaker contact gehad met deze rijschool maar er is uiteindelijk niks aan gedaan. Totaal niet klantvriendelijk en toont 0 begrip.

Super!

Hele goede rijschool!

Goede lessen, met fijne rijinstructeur

Ik heb mijn lessen met plezier bij jullie mogen afleggen. Enorm vriendelijke rijinstructeur, en handelt naar wat voor jou het best is. De auto waarin ik lesde was ook top. Echt een aanrader om hier te gaan lessen! Ik ben in 1x geslaagd.

Leuke rijinstructeur en word goed op de hoogte gehouden van je voortgang.

Goede instructeur

Hele goede service, geholpen waar ik geholpen bij wilde worden en een top instructeur, met 7,5 les mijn rijbewijs in de pocket

Hele goede service en instructeur gehad !

Uitstekend.

Zo vriendelijke plek heb ik nog nooit gezien. Ze behandelen je zo zorgvuldig en proberen alles eraan te doen om je te helpen. Zo klantvriendelijk en behulpzaam ook. De rij-instructeurs zijn ook fantastisch.

Beste rijschool van NL!!

Voor iedereen, volg het advies van de rijinstructeur! Hij helpt je goed. In 1x geslaagd en complimenten van de examinator ontvangen!

Ik ben super blij met hun ik had geen ervaring met rijden en door hun ben ik geslaagt

Top rijschool nemen de tijd voor leerlingen en zijn heel professioneel. Ik kan alleen zeggen aanrader!!

Fascinatio Boulevard 522

2909 VA Capelle aan den IJssel