Echt beter kan niet!’

Hij was heel geduldig en lachte met me dus het was niet altijd seriues maar dat is iets wat echt nodig is! Hij was heel leerzaam en hen blij dat die me lessen heeft gegeven!!!

Goeie instructeur

De instructeur kan goed lesgeven. De lessen van sodrive zijn veel te duur.

Super goed geregeld en altijd een gezellige en serieuze lessen gehad.

Ik ben in 3 maanden geslaagd. De lessen die ik kreeg waren serieus, leerzaam maar ook gezellig. Ik zou jou deze rijschool zeker aanraden!!

Geweldig!!!

Hele duidelijk instructies gehad van mijn TOP rijinstructeur *** ! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd! Ik zou iedereen aanraden om hier je rijles te nemen. En dan bij rijinstructeur *** :) In 1 keer geslaagd!

Professioneel en gezellig

In 1x geslaagd! Duidelijke lesgeefmethode en fijne gezellige sfeer in de auto. Superbedankt *** !

Top rijschool. De service is erg goed. Ik ben altijd erg goed geholpen met alle vragen die ik had. Ook heb ik een erg chille rij instructeur gehad die mij goed heeft klaargestoomd om het examen met succes af te sluiten. SO naar jou ***

Geweldige instructeurs. Snelle administratie

Absoluut geen klachten.

super goed

Aan de telefoon werd ik altijd goed geholpen. Verder waren de rijlessen heel goed en was de proefles heel goed. En wordt je altijd goed behandeld

Helder en snel geholpen

Snelle proefles datum , goeie instructeur en zeer aantrekkelijke prijs

I have passed the exam in one-go

Everything smoothly finished. I am satisfied.

Uitstekend!

Beste rijschool! Streng geweest waar het nodig was, lief geweest waar het moest. Ik waardeer al jullie werkzaamheden, de Rijinstructeur kan heel goed met je meeleven. Dankzij Sodrive ben ik in 1x geslaagd!! Jullie verdienen meer dan 5 sterren!!

Heel leerzaam!

Het was heel geweldige rijschool met een behulpzaame personeel.. Dankzij jullie ben mijn rijbewijs gehaald!! Bedankt iedereen die mijn hebben geholpen!

Top rijschool

Top!

Heel tevreden!

Super bedankt Sodrive!!! Ik ben dankzij jullie goed geholpen en in 1x geslaagd!! Met dank aan de beste Rijinstructeur ****!

Heelgoed

Goede dag mijn ervaring ik vond het heel goed en was super goed over 2 jaar zit u mijn broertje ik heb hem advies gegeven dat heel goed is dank u wel voor u hulp ik ben zo blij

Top! De beste rijschool

Mijn rijinstructeur was echt geduldig en hij kon het echt heel goed uitleggen. Ik raad sodrive iedereen aan die nog geen rijbewijs heeft. Je zal er zeer zeker geen spijt van krijgen.

Ik heb altijd voldoende veel aandacht gekregen. Nooit was mijn rijinstructeur boos of chagrijnig. Ik raad het uit eigen ervaring aan boor iedereen

Top! In 1x geslaagd!

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!! Bedankt voor alle moeite SODRIVE! Vooral de kantoormedewerkers die samen met je meedenken. Zeer leuke en leerzame lessen gehad met de instructeur. Ik heb helemaal geen klachten, alleen maar complimenten!

Super rijschool.....

Alles goed georganiseerd een echte aanrader!

Heel goed Sodrive!

Wij hebben heel goed ervaring Sodrive!!!!

Top ervaring

Ik had goede tijden bij Sodrive mijn rijinstructeur **** is een ervaren rijinstructeur waar ik veel van heb geleerd. Dank zij hem ben ik geslaagd. Zeer leuke gezellige leerzame tijden onder het rijden meegemaakt zal het missen. Over Sodrive heb ik niks te klachten ben zeer tevreden hoe snel alles werdt geregeld en de communicatie met Sodrive en mijn rijinstructeur was TOP. Ik raadt het iedereen aan bij Sodrive te rijden en bij rijinstructeur ****. TOP ervaring.

fijne instructeur goede rijschool

fijne rijschool zeker een aanrader

In een keer geslaagd door instructeur Ronny

Ik kwam van een andere rijschool. Ik kon al rijden waardoor ik heel weinig hoefde te leren. Het was meer de puntjes op de I zetten. **** heeft me daar echt goed in begeleid ik heb nog nooit zo een goede rijinstructeur gehad die chill is en ook tegelijkertijd zeer kritisch is.

Ben heel tevreden over sodrive

Ze hebben me goed opweg geholpen been 100 procent tevreden over de rijschool en daarom ben ik nu ook geslaagt een dikke 10

Top 1e keer geslaagd!

Fascinatio Boulevard 522