slecht

slechte rijschool ik moest vandaag afrijden ik werd twee uur voor mijn examen gebled dat mijn rij instructeur zich niet lekker voel al twee dagen en net voor examen pas laat hij mij weten en hij had mijn examen geannuleerd zonder dat ik het wist ik vroeg of andere rij instructeur kan mee gaan zodat ik kan afrijden gaan ze moelijk doen en uiteindelijk was het ook nee.

Top rijschool en top communicatie

In een zin: Een top rijschool met uitstekende communicatie. Ze zijn goed bereikbaar en regelen alles direct en goed.

Sodrive is nr 1!

Ik ben super blij bij Sodrive. In een korte tijd heb ik mij rijbewijs gehald dankzij mijn goede rij-instucteur. Ik raad het iedreen aan! Ik ben tevreden!

Erg tevreden met Sodrive!

Vanaf dag 1, alles netjes geregeld! Bij Sodrive zijn ze altijd bereikbaar, begripvol en tijdig met het doorgeven van info, heel vriendelijk in omgang en top instructeurs!

So.. Da's een geduldige rijschool!

Complimenten naar de kunde en geduld van deze rijschool. Als je het spannend en moeilijk vind om te leren rijden raad ik sowieso deze rijschool aan!!

De beste rijschool! Ik ben in 1x geslaagd!!

De beste rijschool! Ik ben in 1x geslaagd!!

Super tevreden

Ik heb nu 21 lessen achter de rug. Nog 2 lessen en dan mag ik afrijden, spannend. *** is een hele goede instructeur, veel geduld en legt alles heel goed uit.

In 1 keer geslaagd!

In 1 keer geslaagd, na 24 lessen. Ik had verwacht dat ik minimaal 35 lessen nodig zou hebben. Bedankt ***!! Je bent een held.

Onduidelijke

Ik had net een intake Rijles gehad. Hij komt kwartiertje te laat mij ophalen met een hele oude Volkswagen polo “ super traag” en hij zei dat ik op een andere auto gaan rijden. Dus ook onbekend merk . We hebben alleen 45 minuten gereden , toen ik dat aan m heb gezegd. Zegt hij oké doe maar dan parkeren in deze parkeer plek die naast mijn huis was . Vond het oneigenlijk

Het was zeer leerzaam en gezellig.

Tijdens de rijlessen heb ik veel geleerd en heb hierdoor ook in de kortste tijd mijn rijbewijs behaald hiernaast waren de rijlessen boeiend en gezellig.

Duidelijk en eenvoudig waardoor makkelijk toe te passen

Na het overstappen van rijschool door een verschrikkelijke ervaring ben ik terecht gekomen bij Sodrive. Gelijk merkte ik al een verschil van communiceren. Daarnaast heeft de rijinstructeur het geweldig opgepakt. Al zijn uitleg was duidelijk en eenvoudig waardoor het toepassen in de rijlessen veel makkelijker was. Daarnaast was de rijinstructeur ook eerlijk. Dit vind ik een belangrijke aspect omdat sommige rijinstructeurs je proberen te belazeren met extra rijlessen of jou een valse hoop geven. Ik zou Sodrive aanbevelen aan iedereen!

Op mijn gemak.

Toen ik voor het eerst een proefles kreeg heb ik een uitstekende ervaring opgedaan met het rijden van een auto. Niet alleen werd ik op mijn gemak gesteld, ook vragen die ik had werden duidelijk beantwoord. Ik heb me prettig gevoeld tijdens mijn proefles. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar en raad het dan ook iedereen aan.

Geslaagd!!!!

Zeer fijne les ervaring, professioneel en doelgericht.

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!

Ik had in het begin meerdere proeflessen bij meerdere rijscholen, uiteindelijk toch voor Sodrive gekozen. Ze hij hebben in de proefles mij een goed gevoel gegeven. Het bleef niet alleen bij een goed gevoel, ze hebben mij ook begeleid tot aan mijn rijbewijs. Ik heb zowel mij theorie als mijn praktijk in 1x behaald. Bedankt ***, we hebben een leuke tijd gehad in de auto en bedankt voor je traktaties bij de MC. :)) Ik ga je missen, zeker een aanrader!

Beste rijschool

Ik heb een hele goede ervaring meegemaakt zowel met Sodrive als de rijinstructeur. Ik ben vanuit mijn eerste rijles tot aan mijn rijbewijs goed begeleid, ik stel het zeer op prijs! Bedankt allemaal, jullie zijn de beste!!!

Top instructeur, iets meer transparantie van de rijschool zou fijn zijn

Ik heb meerdere jaren rijervaring in de Verenigde Staten en was bij Sodrive uitgekomen omdat ik met spoed mijn rijbewijs hier in NL wilde halen. Dit had ik meerdere malen aangekaart tijdens de proefles en ook tijdens de gesprekken achteraf, maar toch werd ik richting een pakket geduwd dat meerdere maanden duurde en best wel veel lessen inhield. Nu begrijp ik dat met corona spoed een relatief begrip is maar dit was nog een goed stuk voor de lockdown in december en ik had niet het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd. Ook mag Sodrive transparanter zijn over het feit dat het "gratis herexamen" wel met een prijskaartje van minimum €300+ komt. Dit vind ik nogal misleidend geadverteerd. Ik snap dat ze er wat aan moeten verdienen maar met meer bijna 15 jaar ervaring in de reclame weet ik dat klanten niet houden van addertjes onder het gras. Dat gezegd zijnde was de instructeur geweldig, hij heeft me helemaal klaargestoomd voor het examen en ik was meteen geslaagd. Ook de communicatie eens ik het pakket had gekocht was ook goed en helder. Maar ik blijf helaas met het gevoel achter dat het allemaal een stuk sneller had gekund als er evenveel naar mijn situatie was geluisterd aan het begin, dan dat er geprobeerd werd om me zoveel mogelijk lesuren te verkopen.

Top rijschool lessen waren super!

Goede rijlessen instructeur kwam altijd op tijd.

Het was

Het was mega goedd en je moet zeker lessen bij *** super rij instructeur!!!! In een keer praktijk behaald !!!

Duidelijke, vriendelijke instructeur. Prima rijschool.

Vriendelijke rij-instructeur die duidelijk en rustig uitleg gaf, constructieve feedback gaf bij fouten en mij uitstekend heeft klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Ik ben heel goed opgeleid in 7 bloklessen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Top service en voor een mooie prijs

Goede rijschool

Een leuke en aardige rijinstructeur altyd netjes geholpen door sodrive als ik vragen had

Was heel goed

Duidelijke lessen waarin je snel kan leren rijden. Altijd vaker in de week beschikbaar en voor een goede prijs.

Beste rijschool in Capelle aan den IJssel

Dankzij de instructeur heb ik veel geleerd en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

Geweldig!

Goede rijlessen van ***!