Hele prettige ervaring. De spullen zijn snel en goed ingepakt en meegenomen naar de opslag. Prettige verhuizers (Leon en Frank)
Efficiënt, deskundig, prettig in de omgang
Snijders heeft mij zeer kundig en goed geholpen. Ze hebben ingepakt in een tijdsbestek dat ik nog niet eens één kast leeg zou kunnen halen. Zeer vriendelijke en capabele mensen, die veel meer deden dan je als klant normaliter zou verwachten. Wat mij betreft was dit echt een 10+. Als ik weer ga verhuizen dan zou ik ze zo weer inhuren.
Wat verhuizen een enorme stress kan zijn, zorgen deze verhuizers ervoor dat het een feestje kan worden! Fantastisch
De heren waren allemaal super efficiënt en snel. Ze gingen echt zorgzaam om met alle spullen. Zeer behulpzaam. Top Team!!
De verhuizing was goed en netjes verlopen. Handige en aardige verhuizers.
prima verzorgt ook meedenken en montage
We zijn zeer tevreden over de verleende service, de vriendelijke relaxte sfeer waarin alles gebeurde. Niets was teveel gevraagd. Ook als het wat tegen zat. Het zou en moest goed komen. Gaven dan de moed niet op. Deskundige doorzetters. Als we nog eens een keer moeten verhuizen ,wat we niet hopen, dan valt de keus op dit bedrijf.
Wij hebben deze partij als zeer positief ervaren. Verhuisdozen werden op tijd geleverd. Op de verhuisdag zelf waren de vrachtwagens op tijd. De medewerkers zijn gezellig en vriendelijk. Alles wordt zeer zorgvuldig verpakt, zodat er geen schade aan je spullen kan plaatsvinden. Daarbij hadden wij ook aardig wat kasten die gedemonteerd en gemonteerd moesten worden. Dit was best een klus, maar de mannen hebben dit goed opgepakt en de kasten opgeleverd zoals in oude staat. Al met al dus zeer tevreden!
Hardwerkende en deskundige mannen met humor.
Wij verhuisden van Hoofddorp naar Texel wat een behoorlijke onderneming was en Snijders heeft ervoor gezorgd dat de verhuizing van de inboedel snel en soepel is verlopen. Goede communicatie en heldere afspraken. Topservice!
Verhuizers waren zeer behulpzaam niets was te veel we zijn er heel tevreden mee
Zeer positief ingesteld team dat van de eerste tot de laatste minuut voor een fantastische verhuizing heeft gezorgd!
Snelle en vakkundige verhuizers, vriendelijk en behulpzaam.
Communicatie ging heel vriendelijk, gemakkelijk en duidelijk. Het verhuisteam was super. Het was een enorm hete dag maar ze wisten binnen no time alles te verhuizen. Niks stuk of beschadigd. En allemaal vrolijk en vriendelijk! Heel erg bedankt!
keurig op tijd, net en bekwaam personeel
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Snijders en de service was nog net zo goed als 25 jaar geleden. Vakkundige en vriendelijk medewerkers, die alles keurig hebben geregeld. Een aantal zaken netjes gedemonteerd en weer gemonteerd. Wij hebben er bijna geen omkijken naar gehad.
De verhuizing is relaxed verlopen dankzij deze professionele verhuizers.
Een bedrijf dat het vak van verhuizen goed verstaat, geen overlast voor andere bewoners van het complex door het gebruik van eigen verhuislift. Betrouwbare en goede service
Fijne en duidelijke communicatie vanaf het begin. En wat leuke, vriendelijke verhuizers zeg. Ze denken met je mee, en tonen begrip voor de , in mij geval gestrest opdracht geefster. Ze zijn goedkoop en werken hard. Hun adres en referentie heb ik ontvangen via netwerk en dat klopt. Mijn inboedel staat opgeslagen tot na het renoveren van de nieuwe woning. Top
kan niet beter
De afgelopen 4 maanden 3 keer met het bedrijf te maken gehad. Ik ben zeer tevreden, voelt vertrouwd. Er wordt netjes en vakkundig gewerkt.
De opname van de inboedel was deskundig en snel. Inpakken, verhuizen, neerzetten in het nieuwe huis was vriendelijk efficient en redelijk rap
Wij zijn recentelijk van Hoofddorp naar Wier verhuisd door de firma Snijders. Naast deskundigheid in en met verhuizen was de gezelligheid met deze vakmensen die dag een aangename bijkomstigheid.
Vriendelijke eigenaar die alles heeft geïnventariseerd. Volgens afspraak de spullen ingepakt en verhuisd. Aardige hardwerkende mensen. Ook de mannen van meermovers die ingehuurd waren, zeer kundig en vriendelijke mensen Een aanbeveling waart!!!
JC Beetslaan 163 E
2131 AL Hoofddorp