Goede en prettige service, zorgvuldige behandeling te verhuizen spullen
Dit was al mijn tweede verhuizing met A.J. Snijders. Ook deze keer weer een goede ervaring. Een goed organiseert verhuizing team van de planning t/m de executie.
Acht sterke mannen en binnen mum van tijd zat onze volledige huisraad veilig in de vrachtwagens! Niks kapot gegaan. Nette jongens/heren. Tijdige levering leen-dozen. Prettige opname door dhr Snijders. Nette prijs (beter dan van een andere erkende verhuizer). Dit was de tweede keer dat wij met ons hele huishouden verhuisd zijn door de Firma Snijders, en een volgende keer zal ik weer voor deze firma kiezen.
We zijn zeer tevreden.
Alles verliep naar wens.
Ik heb niet veel tijd ben nog aan het uipzakken van veel dozen de verhuizing is prima verlopen kleine beschadigingen heb een verzekering waar gewerkt wordt vallen spaanders
Uw medewerkers zijn zorgvuldig met onze inboedel omgegaan. Meedenkend En vooral opgewekt. Fijne sfeer.
Verhuizen is voor bewoners een stressvolle aangelegenheid. Het verhuisteam was in staat met deskundigheid de spanning weg te nemen en ons efficiënt en vriendelijk bij te staan.
Snel van afspraak en vakkundig personeel kortom en fijne ploeg die zijn vak verstaat en uiterst fijn is om te verhuizen terwijl het verhuizen op zich de meest stressvolle bezigheid is voor de mensen zelf! Nogmaals bedankt. Loes en Fred van der Lippe. PS AFHALEN VAN lede dozen graag snel i.v .M ruimtegebrek.
Wij waren aangenaam verrast door de snelheid en efficiency van de medewerkers, het waren ook alle vier zeer prettige mensen om mee te werken. Alle complimenten aan hun, als wij weer zouden verhuizen( ik hoop het niet in de nabije toekomst) zou ik ze weer inhuren.
De verhuizers waren prima op tijd en goed op elkaar ingespeeld. Ik had gerekend dat ze wilden beginnen met koffie maar dat was niet de bedoeling ze gingen meteen aan de slag. Geen moeite was teveel.
Wat een toppers zijn het! Denken mee met de klant, erg voorzichtig met onze spullen omgegaan, en net even dat stukje extra. Heel erg bedankt voor jullie hulp!
De mannen van Snijders waren op dag 1 mooi op tijd en hebben alles keurig in de verhuiswagen geplaatst en nog even geholpen om de laatste beetjes in de dozen te stoppen. De mannen waren vriendelijk en gezellig en lieten zien dat ze plezier en verstand in/van hun werk hadden. Op dag 2 zijn ze s'ochtends vroeg al gaan rijden van Noor-Holland naar Brabant en waren rond een uur of 9 keurig op tijd om alle dozen etc weer uit te laden in ons nieuwe huis. Als je even niet keek, hadden ze ook al de tafel in elkaar gezet en de wasmachine/droger geplaatst en aangesloten. Uiteindelijk waren alle dozen op de juiste plaats in huis en is het verdere uitpakken aan ons zelf. Al met al was de sfeer heel goed en was de gehele verhuizing snel en vakkundig geregeld. Prima werk van de mannen van Snijders. Dank.
Alles is erg snel en zorgvuldig ingepakt door uiterst vriendelijk medewerkers. Uitpakken en in elkaar zetten ook fantastisch gedaan.
Werd zorgvuldig met de spullen omgegaan.
Super gemotiveerde verhuizers die ook meedenken om het verhuizen zo aangenaam mogelijk te maken.
De verhuizing werd uitgevoerd door vakkundige mensen met veel aandacht voor de spullen die verhuisd moesten worden. Demonteren en monteren van meubelen, enz was prima verzorgd.
JC Beetslaan 163 E
2131 AL Hoofddorp