Snel en efficient gewerkt. Zeer behulpzaam met alles.
Al meerdere keren heeft van Reenen mijn verhuizing verzorgd, ook met tijdelijke opslag. Altijd correct en conform afspraken. Warm aanbevolen.
Verhuizing goed verzorgd tegen een keurige prijs
Op aanbevelen van een kennis contact gezocht met Van Reenen. Voorafgaand aan de verhuizing zijn de te verhuizen stukken bekeken en op basis hiervan is een offerte uitgebracht. Wat prettig is dat dit een gefixeerd bedrag is tenzij je zelf iets veranderd,. Op de verhuisdag prettig contact gehad met de vier mannen van Van Reenen. Alles wordt netjes ingepakt/beschermd en zorgvuldig in de vrachtwagen geladen. Al met al een prettige ervaring en zeker aan te bevelen.
Voor de tweede keer verhuisd met van Reenen. Het was weer een prima geregelde verhuizing. Op de afgesproken tijden aanwezig en professioneel alle spullen netjes in de vrachtwagen gedaan en een week opgeslagen gelaten.
De medewerkers van van Reenen zijn zeer vakkundig.
Doordat de inschatting/voorcalculatie onjuist was gaf dit bij de oplevering/nacalculatie veel misverstanden en onvrede. De voorlichting en communicatie was zeer onduidelijk. Ook de uitvoering van de verhuizing verliep verre van vlekkeloos en niet professioneel, zeker niet voor een zgn "erkende verhuizer". En ook de afwikkeling van onze klachten gaf veel onvrede en onbegrip. De onnodig veroorzaakte schade is door een onafhankelijke partij wel serieus en goed opgelost. Van Reenen zouden we niemand aanbevelen.
Dank voor uw review, Helaas hebben wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Zoals u weet hebben we veel onderling contact gehad. U heeft zelfs een expert langs gehad maar ook hiermee bent u het niet eens. Veel van uw klachten zijn ongegrond verklaart door deze externe partij. Vandaar dat we hier verder ook geen uitgebreid verhaal van maken. Wij wensen u desondanks toch heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, van Reenen verhuizingen
Heldere en snelle communicatie (voorafgaand aan- en tijdens de verhuizing), professioneel, netjes, beleefd en vriendelijk, absolute aanrader!
We hadden best erg tegen de verhuizing opgezien, maar vanaf iets voor half 8 stond er een groepje stoere ,vriendelijke mannen klaar, die ons op allerlei manieren probeerden te ontlasten en werkelijk alles in hun hoofd prentten om de spulletjes daar te krijgen waar wij ze graag naar toe wilden:super gelukt!!!
Goede service.Dozen worden bij je thuis gebracht.Tijdstip van meubels ophalen fijn geregeld.Alleen voor de jongens was het erg warm.Terug brengen van de meubels ook prima geregeld.In één zin wij zijn erg tevreden
Het contact vooraf was heel helder, hoe werkt verhuizen bij van Reenen: wij worden volledig ontzorgt zonder gedoe of extra kosten. Uitvoering was ook heel netjes, ondanks de regen. Wel was een van de ingehuurde verhuizers duidelijk minder zorgvuldig dan het personeel van van Reenen. De volgende dag uitpakken, nu met twee uitstekende inhuurkrachten.
Wij hebben de verhuizing als uiterst prettig en deskundig ervaren. Verderop in de enquête staan 3 vragen over het oplossen van een klacht, maar dat kunnen wij niet invullen, want die is nog niet afgehandeld, wij vullen daar dan maar nvt in.
We hebben de algehele gang van zaken als erg fijn ervaren. Van vooropname tot alles ophalen en ook weer bezorgen. De ervaring straalt er aan alle kanten vanaf. Meedenken, hier en daar iets extra's doen. Een aandachtspuntje zou zijn het roken; de rooklucht die binnenkomt.
Netjes en correct
Communicatie is super, ze zijn goed bereikbaar per e-mail en telefoon en reageren snel. Net personeel die meedenkt bij het in- en uitladen van de goederen en rekening houdend met de verbouwing (nieuwe vloer en gestucte/ geschilderde wanden) Ik raad ze zeer aan.
Snel en goed geleverd; zowel de afspraken en overeenkomst als de verhuizing zelf.
Een prettige verhuizing met deskundige en fijne vakmensen.
Met veel enthousiasme, professionaliteit en een glimlach is onze verhuizing goed verzorgt. Alle afspraken zijn nagekomen en alles is vlot verlopen. Zeker een aanrader
Vriendelijk personeel en goed overleg.
Van Reenen heeft onze verhuizing top geregeld! Komen afspraken na, houden rekening met onze wensen, gaan zorgvuldig met je spullen om, stip op tijd en zeer vriendelijk. Aanrader!
Er is ons veel zorg uit handen genomen en we zijn erg tevreden met hoe soepel de verhuizing is verlopen.
De verhuizing is super voor elkaar prima verhuizers netjes en correct. alles netjes afgehandeld
De verhuizing is goed verlopen. De mannen gaven gehoor aan onze wensen en vroegen steeds duidelijk waar alles moest staan. Er werd op een professionele manier gewerkt. Vergeten stelling werd dezelfde dag netjes opgehaald.
Op hele korte termijn (~2-3 weken) kon ik een afspraak inplannen voor verhuizing. Eerst kwam de taxateur de woning bekijken en de spullen die ik mee wilde verhuizen. Dat ging heel makkelijk, snel en vriendelijk. Kort erna kreeg ik per mail een offerte en uitleg over de procedure + eventuele voorbereidingen aan mijn kant om de verhuizing nog soepeler te laten verlopen. Op de verhuisdag zelf waren de verhuizers er netjes op tijd, en heel efficiënt aan 't werk. Uiteindelijk zelfs voor de voorspelde tijd klaar geweest; geen schade, geen misverstanden. Zeker aan te raden!
Goede communicatie, flexibel en zorgvuldig!
Koningsbergenweg 7
3771NS Barneveld
Uw bedrijf of uw gezin verhuist naar een andere plek ergens op de wereld of om de hoek? Van Reenen Verhuizingen neemt u veel werk uit handen. We pakken het in, nemen het mee en we zorgen er voor dat al uw spulletjes netjes en compleet op de juiste bestemming terecht komen. En als u wilt, helpen we ook met het uitpakken van de verhuisdozen. Zo zijn we en zo doen we. Onze ervaren en erkende verhuizers hebben alle expertise en hulpmiddelen in huis om uw eigendom van en op de meest lastige plekken in uw woning te krijgen. We doen dat op een creatieve en zorgvuldige wijze. En met enthousiasme en plezier, want verhuizingen zijn ons vak en onze passie. We kunnen uw spullen ook tijdelijk opslaan, indien nodig. We hebben daarvoor een prachtig distributiecentrum tot onze beschikking in Barneveld, het geografische middelpunt van Nederland. Kortom, Van Reenen Verhuizingen biedt u een meer dan compleet pakket aan verhuisfaciliteiten.